|
RE: Dolenjke, 3,. del 4.6.2010 16:13:32
|
|
|
|
rea27
|
hoj hoj najprej sem dolžna eno popravo: Mark Ian je tehtal 3120 g in nikakor drugače...sem se morala čebelici zatipkat v smsju... No uglavnem - jaz sem bila od včeraj 811h) do danes (15h) z Markom v bolnišnici - porodnišnici..sva morala nazaj pod lučko!!! Je imel kar povišan bilirubin, tako da..hja..nisva mela kaj, tako, da sva bla 20 ur pod žarnico ko piščančka, sedaj je pa že mnooooogo bolje in držimo pesti, da bo tako tudi ostalo!!! Lee Ann čestitke bejba!!! Kako pa to ti greš rodit??!?!?! Smotka...nisi nas nič pripravljala, nič nisi sporočila.....uglavnem - tako, se pri nas na dolenjskem ne dela hitr na raport, pa vse razložit hehehhe..No, uglavnem, upam, da je vse potekalo ekspresno hitro in neboleče.... potty..joj, joj, joj...res samo pozitivno energijo tvojemu sinku!!!!!! slikce...ja, jih bom nalimala..seveda bom kako lušno škljocnla pa jo dobite... Pri nas drugače vlada malo izredno stanje, a se bomo že ufurali...Tako lepo je biti doma s svojimi..z otročki smočki in možekom, ki ti daje vso potrebno energjo, voljo, pomoč...prav luštno je... takole...malo opravičil, malo raporta, malo komentiranja...kaj pa vem kdaj bo spet cajt, da vam kaj napišem... lepo bodite.. papaaaaa
< Sporočilo je popravil rea27 -- 4.6.2010 16:14:16 >
|