|
RE: Dolenjke, 3,. del 6.6.2010 9:44:33
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01 BRAVO lee ann, očka in mala Amber Tole je pa bil expres porod Lepo se cartajte, pa še enkrat ČESTITKE in veliko prespanih noči LeeAnn lepo zgodbico si doživela in napisala, se vidi da si bila do konca totalno zaposlena in aktivna 100/h, da je vse potekalo tako hitro kot pri meni dvakrat, čeprav sem obakrat čez rok "stresla" Fajn se cartajte in rihtajte, pa UŽIJTE VSAK SKUPNI TRENUTEK, ker otroci pre-hitro (z)rastejo , jst kar ne morem verjeti, da sem bila lani ob tem času s trebuščkom in da sem napeto čakala dan D, danes pa Manca že veselo teče naokrog in zganja prijetne lumparije . Aja če me spomin ne vara, je bila moja soba obakrat št. 8 v Nm porodnišnici Nina pride danes domov in samo dva dni je ni in se mi zdi, da je ni že celo večnost. Užijte ta sonček, jst grem končno sprobat aparat za kruh (če imam ta prav rezervni del ) in piščančka pa krompir v pečici spajštrat za kosilo, ati pa vozička zunaj, da bo žabica malo zaspala . Kaminek pozdravi se Punce hvala za čeveljčke, Geox je noro lep in noro drag , sva šla včer z mojim kar v Dolenjske toplice v Cicibanovo industrijsko prodajalno (Majch ne preveč zapravljat, ko jo imaš blizu službe ) in sva nabavila ene lanski model + ene copatke odprte, tko da če je(bo) vroče bo mala kar brez štumfkov. A je kaj narobe, če eno nogico malo bolj na V obrača? mislim na ven? Če veste kaj mislim? Al je to samo, da se navadi na nove sandalčke/copate, ki pa ji niso preveliki, da se razume. Lepo se imejte......
|