|
RE: Dolenjke, 3,. del 2.6.2010 8:54:37
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Punce moje drage, javljam se vam bolj brzinsko, ker me delo preganja . Potty res en koš pikepok za tvojega sončka in za varstvo, verjamem da je šok , saj vem da si to najbrž že miljonkrat slišala, a ohraniti je potrebno optimizem in dobre misli usmeriti v pogon, pa bo svet lepši in tudi zdravje se bo poštimalo. Pošiljam koš Ravno danes je v enem časopisu priloga doktor oz. nekaj podobnega in not veliko piše o refluksu. Cukr tudi za Lenarta koš pikepokic . Vrtec s 1.9. sem ga dobila, na srečo imam zlato taščo, ki že čuva mojo pikico, čez poletje bo pa še taveliko čuvala, ker jo s 24.6. izpisujem iz vrtca. Ja res ni kar nekomu za zaupat otročkov, držim pesti vsem, da se zadeve poštimajo. Rea za ekspresen porod, no zdaj si pa ti rekorderka med nami v hitrosti poroda, si me prehitela Majch in Kaminek za tortico, Kaminek kje lahko pokažeš mojstrovino? 1. svečka - naša Mančika jo bo 24. junija upihnila in še čist nič ne vem kdaj bomo praznovali ker so vsi nekaj okoli morja, na raznih porokah,.... Majch, Cukr, Kaminek kdaj greste vi na morje, da splaniram eno malo zabavico? Bi rada povabila tamaučke da prste v torto namakajo (tud še ne vem kje bom tortico dobila) in vas mamice, atije, da kakšno rečemo ob lovljenju malčkov, bi pa najverjetneje eno nedeljo potem v juliju naredila.
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 2.6.2010 8:55:56 >
|