Pokora
|
tinaaleks, sam ti si pa res že slepa. Ker sem že jaz s svojo dioptrijo, kaj šele ti meni tudi tele računalniki škodijo. Sem se že nekaj časa odločila da bom šla na operacijo (moj oči se je celo ponudil da mi jo plača ), samo bi mi morala dioptrija dve leti mirovati, kar se pa žal ne zgodi Enkrat se bo že ustavila! pixieM, bom danes kar mojega poslal po to blazino v Špar. Sem že večkrat kupila izdelke od Eduschota in do sedaj sem bila vedno zadovoljna. Upam da se tokrat ne bom nat*! In potem bom danes že z njo pančila. Sem pa danes po dolgem času spala tako kot je treba. Smo imeli učeri dež (tinaaleks očitno je pa le boginja - je lepo padalo - brez toče indanes je zopet toplo ) in po mojem mi je tudi to pomagalo da sem drnjohala kot bubica. Vam raje ne povem kdaj sem se zbudila!!! Zdaj berem da v Lj ni padalo - zanimivo, jaz sem iz Medvod in smo mel učeri dve rundi - eno popoldne in eno zvečer, tako da je res bilo prijetno missD, moj sin je imel žr od malega grozne probleme z železom. Že ko se je dojil, je moral jesti železov sirup. Ko sva začela z gosto hrano, se je stanje še poslabšalo. Pripravljala sem mu hrano ki vsebuje veliko železa, nekega efekta ni bilo... Prišlo je tako daleč, da sva pristala v obravnavi na hematološki kliniki na pediatriji. Tam so mi razložili da če je vsebnost železa zelo nizka, da ni varjante da ga nadoknadimo s hrano. Potem je pa enkrat čisto slučajno bila namesto njegove osebne zdravnice neka druga, ki jo je nadomeščala in mi je napisala recept za železo, ki smo ga morali iskati v Avstrijo - je sicer za plačati, ampak šele po teh kapljicah je mali prišel na približno zadovoljiv nivo. Pred tem je imel pa vse žive železove pripravke. Je pa res, da je poleg zaužitja železa potrebno zaužiti še nekaj kar vsebuje C vitamin, drugače se železo ne absorbira. To pa ni nujno limona, več C vitamina kot limona ima zelena paprika, ali pa kivi... Pa tako kot je napisala Anju - mleko in mlečni izdelki naredijo ravno nasportni učinek. Tudi moja sestra, oz njena dvojčka sta imela podobne probleme, dokler ji nisem rekla naj grejo v Avstrijo po te kapljice. tejci08 dobrodošla!
|