Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

sej vem da je tam drgačno vreme, ampak za moj občutek:)
.
Tako da sem že resno razmišljala da bi kar iz mečkatorjeve spletne trgovine naročala, bi blo po mojem enostavneje :-)
že obrnjen na glavo (predvidevam, da se sedaj še obrača kakor mu paše).
za vse babice. Moja je bila malo nazaj tudi v bolnici, so ji morali širt žile, pride domov in faše eno vrsto "noric" (en podoben virus), tako da se moram držat stran od nje, pa malo tudi, da ne bi slučajno kaj fasale. Upam da bo kmalu bolš, da jo grem lahko pogledat.
dobila sem samo ene tablete za lizat ker mi manjka železa,ampak so kar okusne tako,da ni panike.
zvecer je bila nad obalo taka sopara in meglica, potem pa se je naredila ena nevihta. itak da je sla gor na celino, je pa vsaj vleklo malo zraka vanjo, da je vsaj malo premaknilo zrak... hocem dez!!!