pixieM
|
Dobro jutro! Tako, jaz sem nazaj z morfologije! Vse je ok. Naš ''bajsi'' ima kar 680g. In je 100% fantek, ker ima ''ogromna'' jajčka in lulčka . Sem pa pozabila koliko je velik, ker sem bila čisto zmedena. Ko sem zanosila, se z G nikakor nisem mogla dogovoriti glede datuma zadnje menstruacije. Ta je bil 13.1. ampak, ker je bil zarodek manjši in ker vem, da sem imela ovulacijo kasneje, se je vpisal datum 25.1. in datum poroda 31.10.. Zdaj pa je G mnenja, da otrok čisto ustreza datumu ZM 13.1., kar pomeni, da naj bi bila v 23t6d (tako piše tudi na izpisu) . Na izpisu tudi piše PDP 20.10.2010. In sem vprašala kako in kaj... Pa je G rekel, da ne bomo komplicirali, da naj PDP ostane enak, da bomo še videli kako se bo otrok razvijal in rastel. Je pa že obrnjen na glavo (predvidevam, da se sedaj še obrača kakor mu paše). Zdaj moram čez 2 tedna v laboratorij dati kri za indirekti Combsov test in toksoplazmo in potem čez en teden po injekcijo ker sem Rh Negativna. Po vsem tem imam naslednji pregled 27.7.. majabar - najlepša hvala za odgovor. Se mi je zdelo, da so to neki strokovni termini . Komaj čakam, da zdaj neha bolet ta zob, potem pa že bo. Trebušček raste!!! Sem res vesela, da se vedno bolj vidi. Ga bom slikala in prilepila sliko. Pa tvoj ''buši''? Pokora - tudi ta blazina iz Spara je super. Verjemi, krasno je spat na njej. Jaz sem zelo navezana nanjo. Jo vsepovsod vlačim s sabo . Tako, da še dobro, da je pakirana v trpežni in prenosljivi plastični vreči. filisa - ta blazina mi je fina, ker jo lahko po želji tudi še dodatno napolniš s polnilom ali pa odstraniš polnilo. Ne vem pa kako je pri ostalih blazinah, tako da ne bom preveč pametna. Za večino nakupov preko interneta je tako, da imaš možnost reklamacije oz. vrnitve v 30 dneh. Zato jaz stvari za katere nisem najbolj sigurna kupim preko neta. Lahko kamot vrneš in te niti ne zaslišujejo kaj je narobe, pa če boš vzel kaj drugega, pa bla bla bla...
|