Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
hojla
, tako da bomo v oktobru videli kaj nam bo prineslo v tretje 
hojla punce, odgovori prihajajo
. Kakšen rahel naliv bi prav prišel, da se malo ohladi in zemlja namoči..
- najverjetneje se bova odločila za hotel blizu Opatije, saj je ugodno, pa še hitr si v Slo, če je treba. Komaj čakam!!
in njihove pripombe. ko so tako zelo pogosto noseči
sem pogledala se v stare materinske in sem pri drugi imela priblizno isto pri teh tednih. pri prvem pa sem imela kar v redu kri skoraj do konca. eh, ne vem, mogoce je letni cas (v drugo je bilo tudi poletje), pa imam takrat manj zeleza...kaj pa vem...
sem že mislila nate. samo da se fino privajaš štajerski (meni ne potegne, grem ker je pač treba it na obisk...) ja, klopa komot dobiš na vrtu. zadnjič je en tak
lezel po meni, da se stresem ko se spomnim. ma ogromno jih je letos. naš mulček pa pravi magnet zanje. mende bi ga blo pametno cepit, sploh kar se sliši za Hrvaško.
), čim več sadja in zelenjave, pa tu in tam kakšno ribico (ki jih tudi ne maram, tiste ki jih imam rada - morski pes, pa itak ne smem). Vem da sem vedno imela slabo kri, pa tudi bolj bledolična sem. Sem pričakovala kakšne dodatke, ampak glej ga...nič mi ne manjka