Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
najbolj mi pa ni pasalo sadje (marelice, grozdje, jooooj, pomaranče - groza, po sadju sem pa res VEDNO bruhala). Opazuj telo in poskušaj pogruntati, kaj mu škodi. Držim pesti

. Sem se komaj vstala. Kar vrtelo se mi je in slabo zraven. sploh če kaj takega zavoham. Imam krofe sveže v kuhinji, ki naj bi dišali, pa mi tak smrdijo, da sem jih v pet vrečk zakopala in v omaro porinla pa se mi zdi, dajih še kar voham. Če ne bojo nehal jih bom v kanto vrgla.
), saj ne vem ali naj bom vesela, ker ne morem bruhat ali bi bilo mogoče bolje če bi.
Res sem 2 mesca nazaj imela lažni alarm, ko je M zamujala 3 tedne, vendar G ni videla na UZ nič, kri pa potem tudi ni pokazala nosečnosti in sem kmalu zatem dobila
... sem pa bila 100%, da sem noseča...vse znake sem imela in tisti poseben občutek... Mogoče se mi moj trebuh zdi prevelik za 5.teden nosečnosti in so mi zato take sanje prišle na obisk
tako da razmišljam o kakšem športnem modrčku... in seveda danes grem na en doooolg sprehod, ker se ne bi rada spet zredila za 20kg !! Pa ne jem nič več kot prej, edino malo manj se gibam...
zato pa jim ne bom ničesar povedala, dokler ne naredimo vseh preiskav, da vidimo če bo vse ok.
, sem pa preživela eno noč v bolnici... Lahko da gre za popuščanje rumenega telesa in zato sedaj že skoraj od ovulacije naprej jem dabroston, ki bi naj bil podpora nosečnosti v prvih treh m....
. V drugo sem pričela malo krvavet šele v 9 tednu, precej sem dvigovala svojega malčka in odlašala s pregledom pri zdravniku
. Želim vam vsem nosečkam lepo nosečnost in zdrave sončke!