|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
11.8.2010 9:06:20   
SaMaa
Dobro jutro punce! Kako ste kaj?

Jaz sem dala danes kri in vodo. Za dvojni hormonski test sem plačala 41,72 EUR. Rezultate pa tako ali tako izvem šele ob naslednjem pregledu.

Berem, da nas je kar nekaj na tem forumu, ki smo precej visoke. No tista, ki bo zasledila kakšne zelo dolge nosečniške hlače, naj sporoči. user posted image  Drugače bom tudi jaz celo zimo v trenirki v službo hodila. user posted image

Torej NS imam 7.9., do takrat pa uživam user posted image  Moram pa napisat, da me je G prav opozorila, naj se izogibam tatarskega biftka in surovih mesnin (pršut).

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
11.8.2010 9:07:55   
5ra8
jutro bejbike...

pa sem na šihtu spet user posted image  hitro je minil tale dopust...čakamo na naslednjega.
danes pa pregled, komaj čakam da vidim mojega fižolčka obenem pa imam kar strah....spet....blah.... bo že....pa itak da bo vse ok, drugega že ne more bit a ne user posted image

Jst sm na morju že sanjala da sem mela dojenčka v roki, ampak tam že več kot pol leta starega....fantka....pa sva se sprehajala po mestu....user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.8.2010 9:31:17   
Klemy82
Jutrčka!
da se malo pofočkam... v pon popoldne sem imela pregled.... iiiiii kako srček dela...user posted image jaz sem bila čist preč, sem se skor zalepla gor na monitor. V glavnem vse tipi topi. NA nuhalno niem imela namena it, pa bom šla, bolj zaradi mojega, ki me spravlja, naj grem... saj vem, njemu se gre za slikce!user posted image

Jst.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.8.2010 9:46:33   
_sanja_*
Jaz sem tooooooooolk veselauser posted image user posted image

Moj bibi je velik že 3,2 cmuser posted image  Veselo miga, spet bo en živcuser posted image

PDP je 5.3.user posted image  

Dobila sem eno lepo slikco, zdaj se morem pa za NS prenaročit, mi je zadnjič upoštevala, da je za en teden manjši in da naj v primeru sprememb pokličem. No, pa ni nič manjši od PDP po M. Bom vidla, kaj mi bo rekla.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
11.8.2010 9:55:06   
lananai
user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., 20.08.,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image26.08., 26.08., kraj user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted imagenp, ns, SG

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , np, 17.08, sg user posted image

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, ns, kraj 
emilija2008, 32 let, 2 , 1 , np, 30.08., Štajerska

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , np, 01.09., CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 14.09., 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
lina10, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., ns, kraj user posted image user posted image
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., ns, Mb user posted image

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , user posted image , 11.08., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image

12.3.11

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 07.09., kraj

14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.08., ns, Mb
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , np, ns,  okolica LJ

16.3.11

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško

18.3.11

19.3.11

20.3.11

21.3.11
 slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 13.08., ns, okolica LJ 
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 08.09., 06.09., kraj

23.3.11

24.3.11

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1user posted image , np, NS, kraj user posted image
Klemy82, 28 let, ?user posted image , ?user posted image , np, NS, okolica LJ

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., 21.09., MB

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska
Tira, 2 user posted image , 1  user posted image , 16.08., kraj

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ
Natt

SKUPAJ user posted image  = 47 user posted image

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.8.2010 10:22:34   
Lun1ca
wiiiii kak fajn da nisem edina tak velika user posted image No čeprav nobeni ne želim problemov z iskanjem oblačil. Men se včasih zdi, da prav težko najdem za sebe kaj tak lepega in recimo takega ko je trenutno in ker mi je vedno vse prekratko neki. Pri hlačah hlačnice, pri majcah mi še do pasa ne pridejo, no odkar so pa te tunike moderne, pa je ostal problem pri majcah z dolgimi rokavi, ker so rokavi seveda prekratki. In pol si vse majce razvelečem in sem ko neki cotl včasih, se mi zdi user posted image

SaMaa pa Sunshine 1 ja se mormo obvestit, če bomo kje našle nosečniške cotike za visoke punce user posted image če ne pa res.. sam trenerke, pa upajmo, da bo mila zima user posted image

Uh punce, ve že sanjate svoje bebike.. jaz še pa nič. No sicer pa sej ni čuda, se še komaj dneve odštevam do prvega pregleda. No sej zdaj je pa res že blizu. Še 2 dni user posted image user posted image user posted image Moj se je že fiksno odločil, da gre zraven, če bo treba bo pač počakal na slikico v čakalnici, ampak me želi spremljati in jaz sem zelo vesela user posted image Ker itak mam občutek, da bom mela probleme, ko bo treba it z mano v MŠ user posted image user posted image

Pa ene pridne punce so poiskale seznamček, kaj vse bi naj potrebovali za naše pikice in seveda tudi kaj zase. Mislim, da zna prit prav zato izvolite http://www.mama.si/forum/index.php?topic=36099.0

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.8.2010 10:25:48   
5ra8
ja jst sm vprašala na prvem pregledu če ger lahko moj z mano.
Pa je rekla G, da je pač vaginalni pregled, da če mu ni panike, da lahko gre. Da ga pač samo opozori. In je valda šel.

In ona najprej njemu obrne monitor in njemu začne razlagat...jst pa tm vsa v negotovosti...mislim user posted image  A mam jst bebo not al on? user posted image user posted image

Danes pa tud gre z mano.... user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.8.2010 10:29:13   
Lun1ca
Aja ga je pri vaginalnem tut pustila? Ja pol pa super user posted image Jaz sem pač misla, da glede na to da sem mela novembra UZ rodil, pa bris pa res taki bolj pregled ko tehnični pri avtu user posted image , da mogoče mi bo pač UZ, kar čez trebuh nardil, glede na to da bo že kar 9t in 6d. Namreč kolegici je njena G nardila pol prvi UZ že kar čez trebuh.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.8.2010 10:31:41   
5ra8
ja pri vaginalnem UZ je tud pustila.
Sicer je rekla da se pač mal tko ob stran postavi,...da ni glih gledal direkt not...mislim...kot da je še ni nikol videl user posted image user posted image

Po moje bo danes tud še vaginalni UZ.
Res je od G do G drugače....moja je rekla da prvi pregled zmeraj vaginalni....čez trebuh šele nuhalna...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.8.2010 10:41:52   
nina42
Pozdravljene vse user posted image !

Je že sredauser posted image , jaz sem že od ponedeljka, ko sem bila na prvem pregledu vsa navdušena kot da bom že naslednji teden rodila... sploh ne vem, kaj mi je. Prej pred pregledom mi je bilo čisto kul tistih par tednov od testa, zdaj sem pa čistouser posted image user posted image user posted image user posted image
Moram se malo spravit v red, da bom sploh uspela kaj nardit.
A so na nuhalni že kateri pravilno napovedali spol?

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
11.8.2010 10:44:24   
tanjusi
kaj vam naj pišemuser posted image
Tudi jaz sem med večjimi in suhimi in potem je vedno problem ker so hlače prekratke, zdaj me je že izučilo in iščem podaljšan kroj, pa včasih še mama kaj zašije... Drugače pa danes spet peče, bom po moje mojo g poklicala pa vprašala kaj lahko nardim user posted image sem jezna da ni enkrat mira...
Pri vaginalnem pregledu vem da moja ne pusti bit zraven...pol pa ni panike...
Aja nekaj vam morem napisat ... v reviji Nosečnost, kjer je nosečnost opisana po tednih piše za za 11. teden da je treba veeeliko piti in opazovati urin, da je ta skoraj brezbarven... najbolj pomembno pa mi je tole , da je nerojeni otrok prišel čez kritično obdobje na razvojne nepravilnosti in prirojene napake... manj je tudi občutljiv na materene okužbe in zdravila, ima že vse notranje organe ..., v 12.tednu se možnost za spontani splav zmanjša za ok 65 %- TO MI JE NAJBOLJ POMEMNO...V 12. tednu naj bi začel bolj očitno rasti tudi trebušček...

Če še katero zanima kaka zanimivost iz katerega tedna naj pove, lahko napišemuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
11.8.2010 10:44:39   
5ra8
A boste vse hotle vedet spol? user posted image
Midva sva rekla, da bova počakala na presenečnje do konca. user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
11.8.2010 11:00:26   
nina42
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Aja nekaj vam morem napisat ... v reviji Nosečnost, kjer je nosečnost opisana po tednih piše za za 11. teden da je treba veeeliko piti in opazovati urin, da je ta skoraj brezbarven... najbolj pomembno pa mi je tole , da je nerojeni otrok prišel čez kritično obdobje na razvojne nepravilnosti in prirojene napake... manj je tudi občutljiv na materene okužbe in zdravila, ima že vse notranje organe ..., v 12.tednu se možnost za spontani splav zmanjša za ok 65 %- TO MI JE NAJBOLJ POMEMNO...V 12. tednu naj bi začel bolj očitno rasti tudi trebušček...

Če še katero zanima kaka zanimivost iz katerega tedna naj pove, lahko napišemuser posted image

Katero revijo pa imaš tole- mislim letnik? Jaz sem gledala v naši trgovini in nimajo nič, razen neki komplet dveh starih, bom morala v trafiko...
Se ti da za 8. teden napisat? Hvalauser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
11.8.2010 11:04:43   
naja17
tanjusi - a je kej pomembnejšega za 10. teden?? jaz še nisem kupovala nič revij user posted image ... Tole pitje pa mene ubija. Ful nisem pivc, sploh ne vode in zdej se matram, ker sem bla kregana s strani G user posted image . Dones sem si limonado vzela s sabo na šiht.

5ra8 - jaz definitivno ne mislim vprašat, sam naj bo zdravo dete.... lej to temo:
http://www.ringaraja.net/forum/%C5%A0ok/m_5265955/tm.htm
Ob tej temi sem se jest fejst user posted image ... Nočem doživeti kej tazga!! Moje je nekaj sanjal o tem, so mi skor oke ven padle, mu je blo kuj jasno, da nau nič s tega user posted image ....

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
11.8.2010 11:06:03   
lananai
Midva bova vprašala za spol, ampak ne še na nuhalni. Tam dostikrat narobe povejo, jst pa nočem bit zavedena.

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
11.8.2010 11:15:36   
5ra8
Naja17, sem vidla to temo ze ja.
Midva sva hvalabogu oba za to da do konca počakava. user posted image
Nočem da se zgodi tako kot moji prijateljici, napovedal skos fantka celo nosečnost, dobila pa punčko user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
11.8.2010 11:27:44   
seven7
Zdaj sem pa še jaz v dilemi ali naj sploh vprašam za spol na NS. Sicer mi je vseeno ali bo fant ali punca, le da bo dete zdravo! Verjetno pa je na morfologiji bolj razvidno. Se katera spomni, koliko stane morfologija oz. ali je za plačat? Sem že pozabila...

22.09.2007 je prijokala sončica Kaja
17.03.2011 pričakujemo novega sončka :)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
11.8.2010 11:31:52   
tanjusi
revija je sicer jesen- zima 2009 , samo kolikor sem zasledila imajo tudi novejše pri nas...
No da vidimo 8. teden-utrujene.. to je normalno, presnova se je povečala za ok. 25%, telo proizvaja več krvi... zato je utrujenost razumljiva, občutek utrujenosti izzveni po 12.tednu... to bi blo za 8.t

10t-zaradi hormonskih sprememb je vaše čustveno stanje verjetno labilno, enkrat ste srečni naslednji trenutek pa že žalostni...v službi se boste teže zbrali... hitreje boste vzkipeli, motili vas bojo sodelavci.. skušajte se razbremeniti obilice dela... tako nekako

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
11.8.2010 11:33:06   
tanjusi
jaz bom sigurno vprašala za spol sem zelo radovedna

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
11.8.2010 11:46:38   
slama
Živjo bejbe,
ste pa pridne klepetulje. user posted image  vsem za pregled in pikicam, da lepo rastejo.

IZVIRNO SPOROČILO: seven7

Prej sem imela dr. Strahovo, zdaj pa imam dr. Tamaro Goslar in jo moram pohvalit. Tudi mlada, na prvem pregledu sem bla še enkrat dalj časa kot pri strahovi, na UZ mi je pokazala jajčnike, otročka sva dooolgo gledali - super je!

Tudi sama sem v enaki situaciji. Se ves čas sprašujem, kakšna je.  user posted image  V petek je prvi pregled. Še dva dni. Komaj, komaj čakam. Sem si že materinsko knjižico pripravila, pa vse izvide, da mi ne bodo po nepotrebnem preveč krvi puščali user posted image .

Drugače so pa slabosti že za mano. Kakšen dan je sicer še malo slabši, a je za preživet. Tudi več hrane gre v promet. Trenutno so zakon kisle kumarice user posted image  Jih v 1 letu nisem toliko pojedla kot v zadnjem tednu. Skratka kislo, kislo.

Vidim, da se vas tudi večina počuti že bolje in so slabosti že skoraj preteklost. user posted image  Le tako naprej.

Pa glede na to, da ste same visoke user posted image , so  user posted image  potencialni kandidati za košarkarsko oz odbojkarsko ekipo user posted image .
Med vami spada v srednje visoke - 171cm. user posted image

Včeraj sem bila na šopingu in se založila s tremi hlačami na elastiko user posted image  in so noro udobne.

Punce, imejte se lepo!

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
11.8.2010 11:51:04   
slama
pa še to...
glede oblek. Jaz sem si v 1. nosečnosti kupila par stvari pri next-u. Zdaj pa kupujem veliko za hčerkico.
Če pogledate spodnji link, mislim, da sem dala stran s hlačami za nosečnice, tudi podaljšan kroj.

http://search.nextdirect.com/shop/att100/1/0?spid=1&country=si&curr=eur&lang=en&nxti=0&nxtv=000

Upam, da vam pride kaj prav.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
11.8.2010 11:54:57   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: seven7

Zdaj sem pa še jaz v dilemi ali naj sploh vprašam za spol na NS. Sicer mi je vseeno ali bo fant ali punca, le da bo dete zdravo! Verjetno pa je na morfologiji bolj razvidno. Se katera spomni, koliko stane morfologija oz. ali je za plačat? Sem že pozabila...

Morfologija je reden uz pregled in je brezplačen.

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
11.8.2010 11:59:20   
mija75
ojla punce,

po enem tednu se spet javljam. Hematoma ni več, imela UZ in sta oba otročka ok, veselo migata, velika sta za 10t....slabo mi pa je za pop.....

Vidim, da pridno čvekate in nimate nekih strašnih slabosti (blagor vam). Jaz več ali manj samo ležim, trebuha nimam še nič, sem shujšala 2,5kg zaradi bruhanja.

24.8 imam nuhalno, takret izvem tudi pdp in sporočim.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
11.8.2010 12:12:17   
seven7
O hvala bogu je morfologija brezplačna, se mi kar meša ko gledam cenik teh UZ in pregledov, vsi po 110 €....

Imam pa eno vprašanje:
Zadnjič so mi na prvem pregledu vzeli staro materinsko knjižico in rekli, da naslednjič ko pridem dobim novo in staro nazaj. Jaz imam pa vmes ravno NS pri dr. Strahovi. Ali rabim materinsko s sabo pri NS ali dobim posebej kakšne papirje...?

22.09.2007 je prijokala sončica Kaja
17.03.2011 pričakujemo novega sončka :)

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
11.8.2010 12:26:59   
Vanček*
pozdravljene,

prihajam iz pregleda, vse je OK, sem polni 9t user posted image ..rok so mi spremenili zato bi Vas prosila, da mi tam popravite na 16.03.2011,aha v Novi Gorici, hvala.

Drugače se počutim zelo utrujeno, je res da je krvna slika malček slabša, premalo železa....drugače pa vse v najlepšem redu...

Se beremo Vanja

* če moreš ... pomagaj ...
če ne... pa pusti ljudi pri miru *

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?