Musty
|
Pozdravljene marcevke! Jaz sem tud med vami, nova na Ringaraji in se se ne znajdem prevec. Z mozem namrec ziviva v Ameriki in zdaj, ko se nama je posrecila nosecnost, mi manjka kaksen cvek s prijateljicami in drugimi noseckami. Sem bila ful vesela, ko sem nasla to stran! Upam, da me boste sprejele medse sem ze prebrala vse, kar ste napisale do zdaj. PDP imam 2. 3., stara sem 29 let, to ni moja prva nosecnost, bo pa prva bebica. Imela sem ze dva pregleda, a mi G ni nic omenila kaksne nuhalne , je ta pregled samoplacniski? Drugace pa nosecnost poteka normalno, zdravnik mi je rekel, da se kar prevec normalno nisem nic bruhala, ni mi bilo slabo, nobenih izcedkov, vse super. Prav sanjsko bi bilo, ce bi bilo tako do konca! Si ful zelim povedat sefici pa tudi domacim, a se bojim, da bo kaj narobe, imam strah se iz prejsnjih nosecnosti, ki so se potem koncale s SS in sva potem ful tezko zanosila. Julija sva bila na dopustu v SLO pri starsih in me je ze imelo, da bi jim povedala, ker je vseeno lepse kot prek telefona ali prek racunalnika, pa sem se potem vseeno zadrzala. Mislim, da bo za prvic dovolj, moram it naprej delat. Lepo bodite!
|