|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
12.8.2010 19:40:53   
inia
Saj na angino sem tudi jaz najprej pomislila. Me je grlo ponoči bolelo, ampak zdaj pa nič. Bom jutri videla kako in kaj. Moj bi me itak že kar daj k zdravniku peljal. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
12.8.2010 19:59:45   
Musty
Ja, poleti je pa res prav smotano bit bolan. Jaz vsako poletje kak prehlad fasem, mislim, da od klime. Je mal sok, ko iz klimatizirane stavbe priletis na 35 stopinj. Potem pa smrcam pa me nonstop glava boli.

Saj res, kako vasi partnerji "reagirajo" na nosecnost? Vas kaj bolj razvajajo? Moj je bil na zacetku ful iz sebe in panicen, da bo kaj narobe, ker sem malo tezje zanosila, zdaj se je malo vnesel, pa komaj caka, da pove kolegom in njegovim starsem. Sva dogovorjena pri njegovih za kosilo ta vikend, bljak. Me nic ne vlece tja, ker me noben od njiju ne mara. Njegov oce je taprav nacisticni Nemec se danes in me je groza, sam ko ga vidim. user posted image
Drugace je pa srcek, mi dostikrat kupi rozico, jaz pa jamram, da bi raje cokolado user posted image . Pa pospravlja vec kot prej, kar je tudi super, edino se kuhat se mora naucit in bo skoraj popoln.user posted image

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
12.8.2010 20:01:34   
tanjusi
Pa pospravlja vec kot prej, kar je tudi super, edino se kuhat se mora naucit in bo skoraj popoln.

Tole pa tudi mojemu manjkauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
12.8.2010 20:27:50   
SaMaa
inia trenutno ful razsaja angina. Jaz poznam kar 4 osebe, ki so zdej bolne.

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Pa pospravlja vec kot prej, kar je tudi super, edino se kuhat se mora naucit in bo skoraj popoln.

Dobro ste jih naučile, mene to še čaka. Zdej mu dopovedujem, da sem vsak dan utrujena, da ne morem bit 150% naspidirana, kot sem bila včasih....user posted image  drgač smo pa začel s pomovanjem posode in sesanje, ostalo pride naslednji mesec- UPAM user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.8.2010 7:22:08   
5ra8
hb moj že vse to obvlada: kuha, pospravlja, sesa...tud likat zna, ampak to ponavad jst delam....user posted image  po moje se na sto let en tak rodi...mam zgleda srečo user posted image

pa smo prigurale do petka user posted image  
mate kaj v planu kam it? 

evo najprej pa ena dobra kavica da se zbudite
user posted image

za tiste k pa ne pijete pa en čajček user posted image

user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.8.2010 7:29:49   
SaMaa
Dobro jutro! 5ra8 prva user posted image

Mene je za dobro jutro kljub dežniku fajn dež zmočil. A niso bile plohe za pop napovedane???user posted image

Drugače pa se meni čez vikend nič ne obeta. Kakšno športanje, če ne bo dežja, drugače pa nič pretresljivega.

Ali gre katera na morje??  

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
13.8.2010 7:38:42   
maja1985
Dobro jutro!

Bom jaz kar čajčka vzela user posted image
Meni je bilo ponoči spet tak grozno slabo ... joj, zdej bi se pa lahko počasi nehale te slabosti ... Sva šla včeraj zvečer na sprehod ob Savinji in se mi je zaluštalo kebaba ... mi je moj rekel, da sem ga v dveh minutah pojedla ... men se ni zdel tko hitr user posted image Je pa pasal user posted image

Midva bova danes malo po stanovanju pospravila, mene čaka likanje pa spakirat morava ... greva jutri na rojstni dan od enega kolega, v nedeljo pa šibamo v Moravske ... se gremo mal razvajat pa še mal skupaj preživet čas pred šolo ...

Zdaj pa ne vem, a bi šla še malo nazaj spat ali pa počas malo po mestu ... si moram iti kej kupit, da bom lahk jutri oblekla, ker v trenirki ne morem iti ... mi je vse premalo user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
13.8.2010 7:51:53   
naja17
Jutro.... Jaz bi tudi čajčka... Bi pa rogljiček prpopala, če bi znala user posted image

Jest sem bla HB že na varnem, ko se je začel naliv... Se je tko stemnilo, da je zgledal, ko da nočno delam user posted image

Viiikeeeennnddd... Jutr piknik, pa upam, da nas ne bo preveč zalival, pa da bom jest lahko travco z alkotom zalivala user posted image ....
Glede na to, da je piknik, bom kr v trenerki, mam pa tud pozno popoldne že probleme... Vse moje majčke so 32/34 cifra in valjda, se kr vidi pol, mi je moj rekel, da nej široke stvari nosim naslednje 2 tedna user posted image  Hja, lubček, pelji me v šoping user posted image ...

Ej, a ste včeri kej utrinke gledale? Jest sem šla ponoči okrog 1h lulat, pa sem šla za 10 minut ležat na balkon, sem dva ujela... Kaj mislite, da sem si zaželela user posted image ....

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
13.8.2010 8:07:32   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

Dobro jutro!

Bom jaz kar čajčka vzela user posted image
Meni je bilo ponoči spet tak grozno slabo ... joj, zdej bi se pa lahko počasi nehale te slabosti ... Sva šla včeraj zvečer na sprehod ob Savinji in se mi je zaluštalo kebaba ... mi je moj rekel, da sem ga v dveh minutah pojedla ... men se ni zdel tko hitr user posted image Je pa pasal user posted image

MAJA1985 ali ti coca cola nič ne pomaga proti slabosti? Drugače sem si pa tudi jaz včeraj zaželela pečene klobase iz žara in prvič v življenju sem brez greha celo zmazala, pa ful majoneze in zenfa user posted image  mnjammmmiiiii

IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Hja, lubček, pelji me v šoping user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  tole pa je izjava dneva, naja17 jaz sem se fulll nasmejala.... so me v službi kar malo čudno pogledaliuser posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
13.8.2010 8:16:50   
Lun1ca
Dobro jutro!

No pa sem končno dočakala dan D. Čez urco pa pol PP. user posted image Sem čist neučakana in živčna. Sem prav slabo spala, tak, da sem cela zalimana.

Razvajanje moj me je bolj razvajal takrat ko je zvedel novičko. Vse skupaj je trajalo mogoče maksimalno 5 dni. Načeloma mi pa itak ne gre slabo, ker on zelo rad kuha, tak, da jaz če kuham 1-2x na mesec je tak dosti. Polek tega tudi večkrat kaj pospravi ali posesa. Zlo rad ma spucano stanovanje, tak, da če jaz ne utegnem se kr losti stvari. Zadnjič je npr. glih okne pomival ko sem prišla iz šihta. user posted image Priden je res!

Utrinki jao jaz sem čist pozabla na njih user posted image pa cel dan sem po radiu poslušala o tem.. Sicer je pa res da sem zvečer itak bolj ko ne hitro šla spat.

5ra8 Uf jaz bi tut čajčeka ja user posted image

A je katera že probala čaj pregnancy tea od teekanne? Jaz ga že mam sicer doma več ko 1 teden, sam mi še ga ni ratalo si skuhat. Nekak pozabim user posted image Se mi zdi, da zadne cajte vse pozabljam.. Skratka valda še ni dovolj mrzlo, da bi se spomnila in si čaj skuhala user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.8.2010 8:16:55   
seven7
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Moj je pa ravno obratno. Vse bi skuhal, samo da ne bi pospravljal user posted image Kaj je potem boljše? user posted image

5ra8 hvala za kavico, prav pasala bi zdele taka... Zraven pa že o sendviču razmišljam.

22.09.2007 je prijokala sončica Kaja
17.03.2011 pričakujemo novega sončka :)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.8.2010 8:20:11   
maja1985
Ja, cocacola pomaga ... sam jo je zmanjkalo user posted image Moram iti danes kupit. 

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.8.2010 8:31:01   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

A je katera že probala čaj pregnancy tea od teekanne? Jaz ga že mam sicer doma več ko 1 teden, sam mi še ga ni ratalo si skuhat. Nekak pozabim user posted image Se mi zdi, da zadne cajte vse pozabljam.. Skratka valda še ni dovolj mrzlo, da bi se spomnila in si čaj skuhala user posted image

jst ga že pijem...tud na morju sem si ga zvečer skuhala....tak zeliščni je....nč kej posebnga nima okus user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.8.2010 8:34:57   
Lun1ca
ah škoda pol.. sem upala, da mogoče prevladuje okus maline user posted image namreč obožujem sadne čaje in sploh malininega user posted image

joj čist sem na trnih.. user posted image še ena ura user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.8.2010 8:50:49   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
Zato grem drugam, samo ne vem pa kam??? Kam greste druge? Razen k Pušenjaku, Megliču, to sem prebrala... Gre katera v Velenje? Zdaj imamo baje celo v Šempetru NS, ampak nič ne vem o tej g???

Jst bom šla (kot sem šla tudi prvič) v LJ, Dravlje. Ni rečeno, da ti bo delal Pušenjak. On je po mojem bolj dopoldne. Jst sem hotela it popoldne, po službi, mi je delala ena zdravnica. Je bila prijazna, je vse razložila.
Kdo dela pa v Šempetru? dr. Govc-Četina? To je moja nova G. Nisem bila še nikoli pri njej na pregledu, samo podpisat sem šla po prvem porodu. Prej sem imela G 160km od zdejšnjega stalnega prebivališča in je bilo malo nerodno... user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
13.8.2010 8:50:54   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Musty
Obstaja se kak drug podoben test? Moj ginekolog je zdaj na dopustu, ga ne morem poklicat in se pozanimat, tako da prosim, da mi kaj vec poveste user posted image

Obstaja. Jst grem samo na NS, tko da bi bo morala katera druga kaj več o tem povedat.

IZVIRNO SPOROČILO: Musty
Ste pa res velike cveke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
13.8.2010 8:51:01   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

lananai kako si to mislila, da ti AC pripada zastonj, ob slabih rezultatih NS? Prvič slišim za to - menda je to le po 37 letu, če se odločiš za zastonj NS. Se motim?

Ja, AC je ob slabem rezultate nuhalne brezplačna.

Oki, da si mi potrdila. že nisem bila več prepričana. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
13.8.2010 8:51:06   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: inia

Jaz sem pa vročino fasala...user posted image  user posted image  user posted image

Mi sploh ni jasno kako sredi poletja in še doma sem cel teden. Se že cel dan bolj slabo počutim, zdaj si grem pa merit pa imam 37,7. Upam, da ne bo še naraščala. Me pa glava boli kot hudič. Bruhala sem še bolj kot drugače (imam vsak dan na sporedu bruhanje). malo me grlo boli. Upam, da ne bo kaj hujšega.

Bomo vidli kaj bo jutri. user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
13.8.2010 8:57:42   
maja1985
lananai jst imam popoldne ns, pa mi bo delal pušenjak :) Od moža sestra gre tudi v Šemptere na ns.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
13.8.2010 8:58:50   
naja17
Kera ma prva NS? tanjusi? včeri sem neki pr februarčicah na hitro čitala, pa me je ena neki prestrašla, pa se zdej že za nas začenjam bat....

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
13.8.2010 9:02:21   
inia
Danes je zaenkrat boljše. Vročine nimam zaenkrat. Glava me še malo boli.Upam, da bo. Ja saj te angine. Samo se mi je zdelo čudno, ker sem cel teden doma. Razen pred hišo in na kakšnem sprehodu in mi ni jasno kje bi to lahko fasala.
Itak sem pa to nosečnost taka, da tak ni čudno. Vse me doleti. v prejšnji nisem bila nikoli, ampak res nikoli niti prehlajena. Slabo čisto malo. kot da nisem noseča. Zdaj pa bruham, cela mozolasta. No zdaj še ta vročina.

Moj mi hvalabogu čisto vse naredi. Ampak res čisto vse. Pospravlja, lika, kuha, otroka pelje ven, kadar mi je res grozno slabo. Me ves čas razvaja. Sploh ne smem migat, ko je doma. Iz službe prileti. Imam že slabo vest včasih. Mu dopovedujem, da nisem bolana, ampak ne pomaga. Jaz pa sploh ne znam biti pri miru. Je pa res, da ves čas za školjo sedim in bruham.

Meni za slabost coca cola čisto nič ne pomaga. Mi jo pa paše piti in tudi vse ostale gazirane pijače. Medtem ko mi je po večini pijač, tudi po navadni vodi še bolj slabo. Čaje na splošno zelo rada pijem, ampak zdaj mi nekako ne pašejo. No zdaj se dva dni trudim jih pit.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
13.8.2010 9:02:45   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst bom šla (kot sem šla tudi prvič) v LJ, Dravlje. Ni rečeno, da ti bo delal Pušenjak. On je po mojem bolj dopoldne. Jst sem hotela it popoldne, po službi, mi je delala ena zdravnica. Je bila prijazna, je vse razložila.
Kdo dela pa v Šempetru? dr. Govc-Četina? To je moja nova G. Nisem bila še nikoli pri njej na pregledu, samo podpisat sem šla po prvem porodu. Prej sem imela G 160km od zdejšnjega stalnega prebivališča in je bilo malo nerodno... user posted image

Jaz grem zdaj tudi v Dravlje, sem malo pojamrala, pa mi je rekla, da kaj jim je, da me naročajo tako poznouser posted image   Pa mi je dala datum 23.8. Delala mi bo pa dr. Uršula Reš.

V Šempetru je 2x na mesec, ta mesec samo 30.8., kar je zame spet pozno, zate bo pa verjetno šlo. Dela pa neka dr. Kuder iz Mb, kaj več pa žal ne vem, to sem prejle zvedela, ko sem klicala. Pride pa k Govčevi ja. Je pa tudi jaz ne poznam, hvalijo jo, to je pa vse, kar vem o njejuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
13.8.2010 9:03:47   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Kera ma prva NS? tanjusi? včeri sem neki pr februarčicah na hitro čitala, pa me je ena neki prestrašla, pa se zdej že za nas začenjam bat....

Nč bat. Vse bo okuser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
13.8.2010 9:12:59   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

lananai jst imam popoldne ns, pa mi bo delal pušenjak :) Od moža sestra gre tudi v Šemptere na ns.

Ne vem, če si že povedala, ampak... Iz kje si ti? Me zanima, ker si napisala, da si se ob Savinji sprehajala. user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
13.8.2010 9:13:38   
lananai
Jst sem pa lihkar izvedla, da bo moja prijateljica imela user posted image februarja! user posted image user posted image Bova spet skupi vozičkale!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?