|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
12.8.2010 13:45:06   
5ra8
po moje je Samaa mislila tako, da se pač lahko naroči h eni drugi, ne pa da rabi prosit strahovo da jo prej naroči.

jst ne vem kaj bi naredila če bi imela slabe rezultate. Niti o tem ne razmišljam, ker bo itak vse OK user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
12.8.2010 13:46:07   
lananai
pikecpokec, ja, jst bi šla delat splav, če z otrokom ne bi bilo vse v redu. Če imaš slabe rezultate NS, ti pripada zastonj AC. Amniocenteza pa baje že zelo točno napove kromosomske napake. In tudi najbrž vse vemo, kaj pomenijo tisti rezultati. Rezultat 1:5000 pomeni dober rezultat, pa vseeno je en na 5000 lahko z DS. In lahko je ravno tvoj user posted image .

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
12.8.2010 13:48:31   
discoamela
ojlaaa... dobrodošle vse nove!! user posted image
glede nuhalne je tako.. jaz sem lansko leto imela tako izkušnjo, da je za te 3 najpogostejše napake pokazalo rezultate kot je 1: 12000 in take,  pa je bilo vseeno nekaj drugega hudo hudo narobe z mojim sinčkom in sem nosečnost morala prekiniti... tako da jaz letos ne grem... je pa res da imam biopsijo h.r. v ponedeljek in bo že tam videt, če je karkoli narobe.. 2x sem pa nuhalno delala v 11.tednu .

Jaz sem pojedla ravno včeraj pri kosilu malo gobic in polento pa zelenjavo na žaru... tokrat mi dela gušte samo zdrava hrana user posted image  z razliko od prejšnjih 2 nosečnosti, ko bi samo jedla karkoli kar začne na Mc ... in coca colo!  Že ko sem vidla reklamo ali vrečko od Mcdonald's -a so se mi cedile sline...imela sem srečo, da pri nas Mc ni, tako da sem dobila svoj Chicken samo ene parkrat, ko smo bili slučajno v Ljubljani... pa sladko!!! uf.. vsak drugi dan sem si šla na skrivaj kupit tortico (take sočne, sadne, gozdni sadeži pa to... ) in tako sem pridelala krasnih 20kg v 1.nosečnosti ter 8 kg do 23.tedna v 2.nosečnosti user posted image  .. letos gre zelo počasi gor zaenkrat... (trkamuser posted image ) v tem cajtu sem lani že imela +4kg, tokrat pa 2kg.. zaenkrat pravim, bomo vidli ko te slabosti minejo ..

Tudi meni precej izpadajo lasje in so nasploh redki napram kar sem imela par mesecev nazaj... tudi mozoljčkov imam kar nekaj... ponavadi imam čisto kožo, tudi v prejšnjih 2user posted image  se je prav popravila,sedaj pa..user posted image

A kaj telovadite,hodite,..? Jaz bi se počasi lotila čez ene 2 tedna ko dam skozi te preglede (če bo vse ok)... ker sem pri 1.porodu bila čisto brez kondicije in mišic in nisem mogla nič! Sem si prisegla takrat, da se bom naslednjič bolj potrudila in pridno nabirala kondicijo skozi vso nosečnost... 

Pridno delajte in uživajte v user posted image  !!!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
12.8.2010 13:52:52   
seven7
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

No, ko smo že pri tem, kdo razen Strahove pa še dela pri nas nuhalno? Da vem kam poklicat, če bo res kaka gužva....

V Domžalah ima licenco Dr. Meglič v ZD Domžale.

22.09.2007 je prijokala sončica Kaja
17.03.2011 pričakujemo novega sončka :)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
12.8.2010 13:53:06   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

po moje je Samaa mislila tako, da se pač lahko naroči h eni drugi, ne pa da rabi prosit strahovo da jo prej naroči.

jst ne vem kaj bi naredila če bi imela slabe rezultate. Niti o tem ne razmišljam, ker bo itak vse OK user posted image

Ja 5ra8 tako sem mislila, malce narodno sem zapisala.

Kaj naj se jaz tudi prenaročim, ker imam 13t (začetek 13t in en dan) ? Sam vem, da je prej G na dopustu zato me je tako naročila.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
12.8.2010 13:55:08   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: seven7

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

No, ko smo že pri tem, kdo razen Strahove pa še dela pri nas nuhalno? Da vem kam poklicat, če bo res kaka gužva....

V Domžalah ima licenco Dr. Meglič v ZD Domžale.

U, hvala, sem že zapisala.user posted image

Jst.

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
12.8.2010 14:01:49   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: discoamela

ojlaaa... dobrodošle vse nove!! user posted image
glede nuhalne je tako.. jaz sem lansko leto imela tako izkušnjo, da je za te 3 najpogostejše napake pokazalo rezultate kot je 1: 12000 in take,  pa je bilo vseeno nekaj drugega hudo hudo narobe z mojim sinčkom in sem nosečnost morala prekiniti... tako da jaz letos ne grem... je pa res da imam biopsijo h.r. v ponedeljek in bo že tam videt, če je karkoli narobe.. 2x sem pa nuhalno delala v 11.tednu .
Veliko sreče!!user posted image user posted image
Jaz sem pojedla ravno včeraj pri kosilu malo gobic in polento pa zelenjavo na žaru... tokrat mi dela gušte samo zdrava hrana user posted image  z razliko od prejšnjih 2 nosečnosti, ko bi samo jedla karkoli kar začne na Mc ... in coca colo!  Že ko sem vidla reklamo ali vrečko od Mcdonald's -a so se mi cedile sline...imela sem srečo, da pri nas Mc ni, tako da sem dobila svoj Chicken samo ene parkrat, ko smo bili slučajno v Ljubljani... pa sladko!!! uf.. vsak drugi dan sem si šla na skrivaj kupit tortico (take sočne, sadne, gozdni sadeži pa to... ) in tako sem pridelala krasnih 20kg v 1.nosečnosti ter 8 kg do 23.tedna v 2.nosečnosti user posted image  .. letos gre zelo počasi gor zaenkrat... (trkamuser posted image ) v tem cajtu sem lani že imela +4kg, tokrat pa 2kg.. zaenkrat pravim, bomo vidli ko te slabosti minejo ..  DAj nehaj... meni se je celo soboto sanjalo od ribe s sezamom iz kitajske restavracije in ne vem, če ne bom v soboto zasitnarila, da grevauser posted image Ja, Mc sem si pa tudi jaz včeraj privoščila... mater je pasalooooo... ampak zdaj pa mir s tem za en čas, se ne smem razvadit... uf, dva dni mi ni bilo nič slabo, zdej bi pa kr papala na veliko...user posted image

Tudi meni precej izpadajo lasje in so nasploh redki napram kar sem imela par mesecev nazaj... tudi mozoljčkov imam kar nekaj... ponavadi imam čisto kožo, tudi v prejšnjih 2user posted image  se je prav popravila,sedaj pa..user posted image   Upam, da bo hitro mimo tole z lasmi, mozoljčki so pa pod kontrolo zaenkrat, glede na to, da sem pred M bila zdaj par mesecev taka..ma, huj kot v puberteti!user posted image

A kaj telovadite,hodite,..? Jaz bi se počasi lotila čez ene 2 tedna ko dam skozi te preglede (če bo vse ok)... ker sem pri 1.porodu bila čisto brez kondicije in mišic in nisem mogla nič! Sem si prisegla takrat, da se bom naslednjič bolj potrudila in pridno nabirala kondicijo skozi vso nosečnost... 
Ja, meni tako paše bit zunaj, zadnjič sva z nečakinjo igrali badminton...no, ful v izi, ker je še mala, pa vsako 10to perjanko zadane, ampak je pasalo, pa na sprehod obvezno vsak večer...trako v izi, če mi le ni slabo pa da je vreme, grem.
Pridno delajte in uživajte v user posted image  !!! Ti tudi!!

Jst.

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
12.8.2010 14:03:33   
Klemy82
Aaaaa, zdej pa pesti držat, prosim, grem ustvarit svoje prve slivove cmoke v lajfu!user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
12.8.2010 14:07:40   
tanjusi
Ste pridne, eno uro nisem na računalniku pa komaj preberem kaj ste napisale!
Ja za nuhalno ... je lahko kr zoprno, sploh če so slabši rezultati... in potem če je kaj narobe in se odločiš za splav moraš na komisijo in se tam zagovarjat ... ne vem upam!da bojo rezultati ok user posted image

Saj se še mogoče danes kaj oglasim!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
12.8.2010 14:43:26   
_sanja_*
Sem se odločila, da grem drugam.

K Strahovi sem itak klicala, pa me niso hotli prenaročit. Ne vem, a nimajo termina ali kaj? 
Ok, saj teoretično je še ok, samo če se pa nardi isto kot se je prvič, sem pa že v 15. tednu in kot je rekla lananai - "na koncu bomo mi nastradale, če bo z otrokom kaj narobe, ker mu niso mogli zmerit ns."

Zato grem drugam, samo ne vem pa kam??? Kam greste druge? Razen k Pušenjaku, Megliču, to sem prebrala... Gre katera v Velenje? Zdaj imamo baje celo v Šempetru NS, ampak nič ne vem o tej g???

Bi pa tudi jaz šla verjetno delat splav, če bi bilo kaj narobe. Ne vem, težko je vnaprej govorit, seveda vse upamo na dobre rezultate, ampak mislim, da ga ne bi obdržala, zato mi je tudi pomembno, da mi opravijo NS. Če bi ga obdržala v vsakem primeru, potem je tako vseeno, če sploh ne grem.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
12.8.2010 14:57:05   
tanjusi
ja jaz grem v velenje ... dr Levakova

(a camus)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
12.8.2010 15:11:35   
5ra8
tako...kosilček se peče....musaka s cvetačo in faširanim mesom. mmmmmmm.

potem pa mal počit pa spet akcija...dons mam u planu psa skopat ko je še dost toplo...ko jutri pa so že ohladitve napovedane.user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
12.8.2010 15:22:10   
tanjusi

Spet lušti mmm jaz sem šla takoj na kulinarično slovenijo iskat za recept musaka z bučkami in po moje bo jutri na jedilniku , pa še dragi menda ne bo doma jedel si lahko malo eksperimentiranja privoščim....

(a camus)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
12.8.2010 15:59:19   
inia
Me 14 dni ni bilo in ste toliko napisale, da ni šans, da vse tole preberem kar naenkrat. Pridne!

Glede nuhalne bi se pa jaz prestavila drugam, če te tam nočejo prej naročit, ker v večini primerov piše, da se izvaja od 11-13 tedna. In možno je, da je plod res še malo večji. Kolegica je šla v 13 t in 4 d pa je rekla, da je že malo pozna. Ampak ona ni delala pri Srahovi.
Nuhalno ima tudi dr. Ocvirk na Dobrni. K njej je šlo kar nekaj znank in so bile zadovoljne. Veliko jih hodi k njej na akupunkturo zaradi lažjega poroda , nekatere tudi zaradi slabosti Jaz grem k Strahovi. Bom pa malo več kot 12 tednov takrat. Jaz upam na najboljše (kot vsi), drugače pa ne verjamem da bi otroka obdržala. Ne vem je pa težka odločitev. Če bi ga v vsakem primeru verjetno ne bi hodila niti na NS.  

Jaz jem večino kar mi paše. Tudi malo gob (na pici, juhi....). Pazim pri tistih določenih stvareh. Suhe salame, pršut, tatarski...Čeprav še za te govorijo, da če so industrijsko obdelani, da ne more bit nič. Je pa res, da meni na splošno nič ne paše, ker imam še vedno bruhalico na sporedu. Pa sem mislila, da se bo že malo umirilo.

Lasje tudi meni odpadajo. Ne vem ali od nosečnosti ali zato, ker skoz nosim spete in jih potem vlečem. Pa mozoljčkov imam veliko, prej jih nikoli nisem imeli, še v puberteti ne, zdaj pa katastrofa. Ampak se ni za sekirat. Upam samo, da te slabosti minejo kmalu pa bom kar lažje zadihala.

Drugače se pa včasih sama sebi smejim. Ko hodim okoli vse vozičke pregledam kaj ima kdo. Imena otrok poslušam, da vidim, če pade kakšnen predlog.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
12.8.2010 16:19:17   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Jaz jo pa delam z melancani user posted image ... Mnjami... Dones so ble pa tortilje user posted image ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
12.8.2010 16:30:36   
jaznoseca
uau kako smo pridne s klepetom user posted image !

NS jaz jo imam v 13 tednu, prvič je bilo enako. Kolegica pa je imela ful probleme ker se je naročila v naši "vsem tako prijazni" MB bolnici user posted image  - so jo naročili v 15 tednu, kljub njenim pojasnilom in prošnjam. Sicer je bil rezultat ok in otroček seveda HB tud, samo občutki pa niso fajn... Glede na to, da jo plačamo, bi se jaz prenaročila.

gobice jaz sem si jih zadnjič naredila - lisičke z jajci ..mmmmm kako so bile dobre. Sicer me je bilo malo strah, a je bilo vse ok - nič slabouser posted image .

bananino pecivo hej, ste me zadnjič tok nakurile, da sem ga včeraj naredila cel pladenj -ma, ga skoraj ne bo več user posted image .

lananai kako si to mislila, da ti AC pripada zastonj, ob slabih rezultatih NS? Prvič slišim za to - menda je to le po 37 letu, če se odločiš za zastonj NS. Se motim?

tanjusi slab rezultat NS nikakor ne more biti razlog za odločitev za splav!! Obstajajo namreč še bolj natančni testi DHT, biopsija hormonskih resic ali AC. Moja znanka je imela na NS rezultat kao 100% downov sindrom, je šla na DHT in je bil rezultat čist kontra. Ni še rodila, ampak to je tud primer zakaj ne smeš o drastičnih rešitvah razmišljat že po NS. To je le eden od pokazateljev možnih napak, ki pa nikakor ni 100%. Se pa strinjam, da če ste odločene, da v vsakem primeru zadržite otroka, so vsi ti testi brezveze. Jaz vem zakaj grem na preiskave.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
12.8.2010 16:38:59   
Musty
Zdej ste me s to nuhalno in temi tveganji kr prestrasle, nisem imela pojma, zakaj to delajo user posted image sem vcasih res butelj kar se tega tice. Ma niti nimam od kje poizvedet, ker tu nimam nobenih prijateljic z otroki. Sem bolj kot une v seks v mestu user posted image
Obstaja se kak drug podoben test? Moj ginekolog je zdaj na dopustu, ga ne morem poklicat in se pozanimat, tako da prosim, da mi kaj vec poveste user posted image

Discoamela, ne govori o junk foodu!user posted image Jaz imam to nesreco, da imam McDonalds na cisto vsakem koraku. Ko sem prebrala tvojo objavo, sem se sele zavedla, da zadnje tri tedne skoz hodim tja na malco. Sploh ni cudno, da sem pridelala ze 3kg. user posted image Bi res raje imela manijo na zelenjavo.

Ste pa res velike cveke!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
12.8.2010 16:46:04   
tanjusi
ma ne bi več o slabih rezultatih in možnih slabih scenarjih , a je prav?user posted image

(a camus)

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
12.8.2010 17:04:30   
Akilene
Oj,

a kateri kaj "otrdeva" trebuh? Meni je danes enih parkrat in sem se kar malo ustrašila, saj se je 1.nosečnosti to dogajalo šele nekje v 5.mesecu. Vzela sem tableto magnezija, sicer imam tudi Spasmex, ampak ne bi ga rada preveč jemala...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
12.8.2010 17:10:34   
tanjusi
kako pa si akilene ?Veliko mislim na tebe... ali se ti je kaj umirilo? Tole z otrdevanjem trebuha mi ni znano ... se pa menda dobi buscopan za krče in podobno za user posted image , samo ne vem ali brez recepta tudi?

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
12.8.2010 18:18:39   
Akilene
hvala tanjusi...
vsak dan je nova zmaga, ponoči sem bila zaradi krčev že čisto obupana, pa se je nato stanje umirilo in sem se pomirila tudi jaz. Krvavim malo manj.

Pa saj bo...punce, marca bomo že cartlale svoje pikiceuser posted image

Lep večer želim.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
12.8.2010 18:21:55   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

lananai kako si to mislila, da ti AC pripada zastonj, ob slabih rezultatih NS? Prvič slišim za to - menda je to le po 37 letu, če se odločiš za zastonj NS. Se motim?

Ja, AC je ob slabem rezultate nuhalne brezplačna.

Jst.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
12.8.2010 18:23:34   
tanjusi
hvala tanjusi...
vsak dan je nova zmaga, ponoči sem bila zaradi krčev že čisto obupana, pa se je nato stanje umirilo in sem se pomirila tudi jaz. Krvavim malo manj.

Pa saj bo...punce, marca bomo že cartlale svoje pikice

Lep večer želim.

Le počivaj pa fajn da si pozitivnauser posted image , jaz sem bla čist napsihirana , ko je bilo vnetje najhujše in niti nisem vedela da je vnetje in je bla kdaj tudi kaka krvava sled, sem se vsak dan poslavljala od pikice in zraven jokala ... no k sreči sem se jaaz malo skulirala , pa tudi stanje se je umirilo...
Tak da pozitivno če pa boš rabla kak pogovor pa mi lahk kak zs napišeš , pa si izmenjama tel. st. za kak spodbudni sms!

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
12.8.2010 19:31:37   
inia
Jaz sem pa vročino fasala...user posted image  user posted image  user posted image

Mi sploh ni jasno kako sredi poletja in še doma sem cel teden. Se že cel dan bolj slabo počutim, zdaj si grem pa merit pa imam 37,7. Upam, da ne bo še naraščala. Me pa glava boli kot hudič. Bruhala sem še bolj kot drugače (imam vsak dan na sporedu bruhanje). malo me grlo boli. Upam, da ne bo kaj hujšega.

Bomo vidli kaj bo jutri. user posted image  

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
12.8.2010 19:38:01   
tanjusi
lahko da bo kaka angina... ja ni problem zbolet tudi poleti, če boš pa slabše pa najbolje da greš jutri k zdravniku da ne boš med vikendom dežurnega iskala, pa drži se!!!

(a camus)

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?