Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: discoamela ojlaaa... dobrodošle vse nove!! glede nuhalne je tako.. jaz sem lansko leto imela tako izkušnjo, da je za te 3 najpogostejše napake pokazalo rezultate kot je 1: 12000 in take, pa je bilo vseeno nekaj drugega hudo hudo narobe z mojim sinčkom in sem nosečnost morala prekiniti... tako da jaz letos ne grem... je pa res da imam biopsijo h.r. v ponedeljek in bo že tam videt, če je karkoli narobe.. 2x sem pa nuhalno delala v 11.tednu . Veliko sreče!! Jaz sem pojedla ravno včeraj pri kosilu malo gobic in polento pa zelenjavo na žaru... tokrat mi dela gušte samo zdrava hrana z razliko od prejšnjih 2 nosečnosti, ko bi samo jedla karkoli kar začne na Mc ... in coca colo! Že ko sem vidla reklamo ali vrečko od Mcdonald's -a so se mi cedile sline...imela sem srečo, da pri nas Mc ni, tako da sem dobila svoj Chicken samo ene parkrat, ko smo bili slučajno v Ljubljani... pa sladko!!! uf.. vsak drugi dan sem si šla na skrivaj kupit tortico (take sočne, sadne, gozdni sadeži pa to... ) in tako sem pridelala krasnih 20kg v 1.nosečnosti ter 8 kg do 23.tedna v 2.nosečnosti .. letos gre zelo počasi gor zaenkrat... (trkam ) v tem cajtu sem lani že imela +4kg, tokrat pa 2kg.. zaenkrat pravim, bomo vidli ko te slabosti minejo .. DAj nehaj... meni se je celo soboto sanjalo od ribe s sezamom iz kitajske restavracije in ne vem, če ne bom v soboto zasitnarila, da greva Ja, Mc sem si pa tudi jaz včeraj privoščila... mater je pasalooooo... ampak zdaj pa mir s tem za en čas, se ne smem razvadit... uf, dva dni mi ni bilo nič slabo, zdej bi pa kr papala na veliko... Tudi meni precej izpadajo lasje in so nasploh redki napram kar sem imela par mesecev nazaj... tudi mozoljčkov imam kar nekaj... ponavadi imam čisto kožo, tudi v prejšnjih 2 se je prav popravila,sedaj pa.. Upam, da bo hitro mimo tole z lasmi, mozoljčki so pa pod kontrolo zaenkrat, glede na to, da sem pred M bila zdaj par mesecev taka..ma, huj kot v puberteti! A kaj telovadite,hodite,..? Jaz bi se počasi lotila čez ene 2 tedna ko dam skozi te preglede (če bo vse ok)... ker sem pri 1.porodu bila čisto brez kondicije in mišic in nisem mogla nič! Sem si prisegla takrat, da se bom naslednjič bolj potrudila in pridno nabirala kondicijo skozi vso nosečnost... Ja, meni tako paše bit zunaj, zadnjič sva z nečakinjo igrali badminton...no, ful v izi, ker je še mala, pa vsako 10to perjanko zadane, ampak je pasalo, pa na sprehod obvezno vsak večer...trako v izi, če mi le ni slabo pa da je vreme, grem. Pridno delajte in uživajte v !!! Ti tudi!!