žabica13
|
Drage so in mamice, pa sem spet med vami. David še pančka, tako da se vam na hitro javljam. Od torka ko sem vas preko mobilca na hitro prečekirala sem malo out z rr, in vidim da je bil ta teden prav pester. Izjemoma skupinsko voščilok,er se nas je precej nabralo. Čestitke vsem novopečenim mamicam, njihovim štručkam, in seveda tudi bratcom in sestricam, in da ne pozabim očkom! Želim vam veliko lepih skupnih trenutkov, cartanja in čimveč prespanih noči Sem pa včeraj dobila sms, ki še ni tu objavljen, zato vam sporočam, da NatašaC sporoča: V ta deževen dan dan posijal je sonček glasan. Sva bratca dobila, zelo se ga razveselila. Mu Nick bo ime, on bo naše sončece. Ob 13.18 na svet je pokukal, s 3600g in 54cm nam življenje zasukal. Z mamico sta lepo, zdaj bo naše življenje še bolj pestro. Ponosna velika brata Nino in Anže z mamico Natašo in očkom Igorjem. Tinky in žabica22 hvala vama da sta prevzeli mojo funkciojo piar. Sem malo presenetila ko sem več kot 2 tedna prej prehitela. Z Davidom sva prišla domov že v petek, samo prvi dan je bilo vse eno veliko učenje, včeraj sva se dojila na 2 uri, tako da nama kaj prostega časa ni ostalo. Pa še novopečena nona in nona iz Gorice sta prišla našega piščančka pogledat. Vsi so razneženi. Jaz sem pa itak že čisto zaljubljena v našega fantka. Kdaj nama malo dojenje še ponagaja, imam namreč zelo ploske, že kar malo vdrte bradavice in rabiva nastavke, s tam je pa včasih kar malo zoprno naštimat, ker mora prav prijet. Ma se bova že naučila. Bom pa na fb kako slikico našega fantka dala. Zdaj pa se oglaša, grem
|