|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
18.8.2010 9:36:36   
tanjusi
Jap...hodim k tej ta novi dr. Kuštrin, NS imam pa pri dr. Kardoš-Mohorko, ker moja nima licence. Pa ti?

Levakovi, ns in osebna g...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
18.8.2010 9:47:52   
SaMaa
Dobro jutro punce,

jaz sem se pa odločila, da bom šefom povedala po NS, po 7.9.. Prav tako bom tudi domačim povedla šele takrat. Preveč se bojim, da bi bilo kaj narobe, čeprav bo zagotovo vse OK. :))

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
18.8.2010 9:50:45   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Dobro jutro punce,

jaz sem se pa odločila, da bom šefom povedala po NS, po 7.9.. Prav tako bom tudi domačim povedla šele takrat. Preveč se bojim, da bi bilo kaj narobe, čeprav bo zagotovo vse OK. :))

isto pri meni user posted image

Čeprav doma me mami že čudno gleda v trebuh...ampak kaj čem user posted image  bo mogla počakat še 10 dni user posted image  šef pa tud. itak je na dopustu user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
18.8.2010 9:55:31   
jaznoseca
pozdravček še od meneuser posted image .

tanjuši ooo sem vesela, da se je vse lepo izšlo. Ja, rezultat ns imaš sličen kot jaz, ko sem bila v enaki starosti in je z našim junačkom vse ok user posted image . Bravo! Lepa slikica je - se že vse lepo vidi user posted image . Daj reci, a za datum pdp ti ni g nič spremenil, a to sama domnevaš? Na ns bi ti načeloma še lahko spremenil pdp... Sicer pa teden dva gor ali dol - no, raje manj kot več user posted image .

akilene držim pesti! Zdaj zdaj boš že videla pikico user posted image .

5tra u super zajtrk, hvala user posted image !

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
18.8.2010 10:08:59   
_sanja_*
Dobro jutro!

Mi smo bili včeraj na celodnevnem potepanju v Logarski, je bilo superuser posted image  Pa jutri gremo spet nekam, sam še ne vem kam... Ima katera kako pametno idejo za prijeten izlet, primeren za 20mesečnika?
tanjusi... Čestitam za dobre novičke!user posted image  Upam, da jih bomo deležne vse. Zanima pa tudi mene, zakaj sklepaš, da boš februarka? Teoretično smo lahko vse, sploh tiste, ki smo v prvi polovici. Vseeno me pa zanima zakaj? Si obakrat rodila pred rokom? Jaz sem slišala, da se porodi pred oz. po PDPju radi ponovijo. Če je to res, bom tudi jaz verjetno februarka, ker sem prvič rodila v 38. tednu.

akilene... držim pesti!

poroka... mi2 pa sva tamuser posted image  razmišljava da bi se poročila naslednje leto - maj/junij, tam nekje, pri krstu drugega otroka. problem so finance, seveda. jaz sem študentka, poroka pa velik zalogaj, tako da bomo še videli. moja priča bo moja sestra, ki je še 4 leta mlajša od mene, tako da od nje ne bi vzela €, čeprav vem, da bi hotla pomgat. od svojih staršev pa tudi ne vzamem nič, ker so nama že ogormno pomagali pri stanovanju, tako da sva bolj ali manj sama s stroški. sicer je še pa tako prekmalu zdaj za karkoli, po novem letu bo lažje, ko bo tudi nosečnost že šla proti koncu in bomo lahko razmišljali o krstu.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
18.8.2010 10:11:41   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Dobro jutro punce,

Čeprav doma me mami že čudno gleda v trebuh...ampak kaj čem user posted image  bo mogla počakat še 10 dni user posted image  šef pa tud. itak je na dopustu user posted image

Mene tudi user posted image user posted image user posted image  ampak sem začela prakticirat malo širše majice- takšne za doma :))))

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
18.8.2010 10:22:21   
tanjusi
Sicer mi ni nikamor napisala spremembo pdp ampak je rekla da bo sigurno pa tudi po vseh tistih meritvah mi je napisalo da je plod velik za 12t5 d , to pa je že cel teden več kot je bilo najprej rečeno, ja pa tudi oba sta se prej rodila... sicer bomo pa vidliuser posted image

(a camus)

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
18.8.2010 11:48:38   
tanjusi
zdajle mam malo preveč časa- kosilo se samo kuha, pa študiram na angelsound, ali si ga bo katera kupila, oz. ali ga katera že ima ?Saj po moje bi blo zanimivo ga imet...
Midva sva včeraj slišala srčka in je bil potem moj tako smešen cel popoldan je posnemal globoki zvok bebijevega srčkauser posted image ...
Morem malo pogledat če se ga da kje ugodno kupit..
Aja pa še to ... ta mlajšemu sinu sem sinoči pokazala slike ns in ga vprašala če ugane kaj je to ... in on meni ja to je J... dojenček (bratove punce)... jaz pa njemu neee..... on pa a je našuser posted image , no ko smo mu potrdili me je pa polubčkal pa objel, najbolj me je pa stisnilo ko je rekel :A ta pa ne bo umrl?user posted image .. sem ga komaj potolažila da je zdravnica rekla da bo vse ok...
Ta starejši je na počitnicah in mu ne bi rada po telefonu govorila, bo izvedel ko pride domov...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
18.8.2010 11:54:19   
5ra8
tanjusi;

uporabnica dtrzan prodaja

Prodam malo rabljen Angelsound.
Cena 35 eur.
gsm: 031 252-642

http://www.ringaraja.net/forum/angel-sound/m_5223203/mpage_2/tm.htm#5242434

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
18.8.2010 12:17:01   
naja17
Dan dan...

Ufff, jest sem zajatr zamudla user posted image ... Pa večerjo tud včeri, ker sva šla na sprehod, tam nekje 5 km in sem komaj dam prnesla (lulu, pa bruhuhu user posted image ), pol sem se pa vlegla in zaspala pred 20h....

Dobro jutro punce,

Mene tudi user posted image user posted image user posted image  ampak sem začela prakticirat malo širše majice- takšne za doma :))))

Tud jest še teh 10 dni potrpim, pol pa povem celem svetu... Pa tud se mi zdi, da me vsi v trebuh gledajo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
na celodnevnem potepanju v Logarski, je bilo superuser posted image  Pa jutri gremo spet nekam, sam še ne vem kam... Ima katera kako pametno idejo za prijeten izlet, primeren za 20mesečnika?

Uuu lepo... Gorenjska je lepa user posted image ... V Žejah greste lahko k ribniku, ati kako ribico za domu ujame, pa tam maste dobra kosila, pa poceni; Kr. Gora sprehod + sankanje; Tamar user posted image ; Bled - sam je pol makaronarjev user posted image ; Bohinj....

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

on pa a je našuser posted image , no ko smo mu potrdili me je pa polubčkal pa objel, najbolj me je pa stisnilo ko je rekel :A ta pa ne bo umrl?user posted image .. sem ga komaj potolažila da je zdravnica rekla da bo vse ok...

Oooooo user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.8.2010 12:26:47   
Lun1ca
angelsound dobite novega za okol 35€ na amazon.de, še ceneje pa na e-bayu.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.8.2010 12:28:46   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

angelsound dobite novega za okol 35€ na amazon.de, še ceneje pa na e-bayu.

Lun1ca hvala za info!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
18.8.2010 12:28:48   
tanjusi
amazon.de, še ceneje pa na e-bayu.

Preko teh strani nisem še nikoli kaj kupovala, pa sem bol kurja user posted image , ne vem če bi šlouser posted image

(a camus)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
18.8.2010 12:29:59   
5ra8

Preko teh strani nisem še nikoli kaj kupovala, pa sem bol kurja user posted image , ne vem če bi šlouser posted image

Ni neka umetnost prek ebaya user posted image  licitiraš, ene lahko direkt kupš brez licitacije, gledaš da so preverjeni kupci, kašn majo rating pa tako.
Jst sm ze par stvari prek ebaya uzela.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
18.8.2010 12:34:31   
Lun1ca
No jaz sem se na e-bayu registrirala prejšni teden, ko sem ugotovila kako poceni angelsound imajo user posted image ampak se še nisem kaj vrgla v to.. zdaj preučujem ta paypal, kako plačevati s tem.. ker mi še ni najbolj jasno kak pridem do tega user posted image  user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
18.8.2010 12:35:14   
_sanja_*

Ni neka umetnost prek ebaya user posted image  licitiraš, ene lahko direkt kupš brez licitacije, gledaš da so preverjeni kupci, kašn majo rating pa tako.
Jst sm ze par stvari prek ebaya uzela.

Jaz tud vedno samo gledam, kupim pa nič, ker ne znam. A morš met paypal ali maestro/viso ali se da tudi preko navadne banke nakazat? Jaz nimam nobenih "pripiomočkov" in največkrat je to ovira, ker navadna bančna kartica ne velja.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
18.8.2010 12:38:18   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Uuu lepo... Gorenjska je lepa user posted image ... V Žejah greste lahko k ribniku, ati kako ribico za domu ujame, pa tam maste dobra kosila, pa poceni; Kr. Gora sprehod + sankanje; Tamar user posted image ; Bled - sam je pol makaronarjev user posted image ; Bohinj....

Ja, sva ravno včeraj govorila, da bi šli na Bled, bi blo malemu najbrž zanimivo se s čolnčkom peljat. Mogoče pa res gremo.

Bom malo pogooglala za tvojimi predlogi. Hvalauser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.8.2010 12:42:51   
Lun1ca
No jaz sem zdaj neki zasledila da velja tako kreditna kot tudi debetna kartica. Pol mogoče če bo kateri še zanimivo to..  citiram:
Kako lahko dobim kreditno kartico, če nimam rednih prilivov (sem študent)? Lahko dobite debetno kartico; npr. pri Abanki Visa Electron.
Je pa zanimivo prebrat tudi to:http://sl.wikipedia.org/wiki/PayPal
Zdaj še pa moram sam najt kje se registriram in da vidim če bo res delovalo brez kreditne kartice.. namreč tudi jaz je nimam. Na Abanko pa glih ne bi zdaj zarad tega hodla.. user posted image Čeprav.. se kar nekaj stvari splača vzet na e-bayu.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
18.8.2010 12:44:35   
tanjusi
in največkrat je to ovira, ker navadna bančna kartica ne velja.

Jaz sem enkrat nekaj poskušala kupit pa tudi mislim da ta kartica ne velja, druge pa nimamuser posted image

(a camus)

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
18.8.2010 12:50:53   
lananai
Nekatere stvari se da plačat po povzetju. Večina pa s kartico. In navadna ne velja.

slike ns in ga vprašala če ugane kaj je to ... in on meni ja to je J... dojenček (bratove punce)... jaz pa njemu neee..... on pa a je naš , no ko smo mu potrdili me je pa polubčkal pa objel, najbolj me je pa stisnilo ko je rekel :A ta pa ne bo umrl? .. sem ga komaj potolažila da je zdravnica rekla da bo vse ok...
Ta starejši je na počitnicah in mu ne bi rada po telefonu govorila, bo izvedel ko pride domov...

Ja, kako lepo! user posted image Naša na žalost še ne razume, kaj se dogaja. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
18.8.2010 12:51:18   
5ra8
Ja registriraš račun na paypalu in pa moraš met Viso ali MasterCard, katero not v Paypal vpišeš.

Drugače pa se mi zdi ne gre.

vidim da so cene AS od 27$ s poštnino vred. To pa je že cenej.
Koliko je sploh pri nas? user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
18.8.2010 13:01:31   
Lun1ca
Ja z debetno kartico res ne gre.. bo treba pogruntat kaj user posted image

uf pri nas mislim da stane okol 70€, kar pa je precej.. Vsaj meni se zdi dosti.. sploh ko vidim tam tako nizko ceno.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
18.8.2010 13:03:46   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Ja z debetno kartico res ne gre.. bo treba pogruntat kaj user posted image

uf pri nas mislim da stane okol 70€, kar pa je precej.. Vsaj meni se zdi dosti.. sploh ko vidim tam tako nizko ceno.

Ja meni je tud 70 EUR preveč.

Torej, če se bom odločila za nakup preko ebaya, lahko gre katera z mano v nakup. Jst mam kartico, mam paypal. Mi ni problema naročit 2 al pa 3 user posted image  Poštnino si pa razdelimo. Ne vem po moje bo če vse tri naročim pr istemu, samo ena user posted image  

Tko da če bo katera za.....

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
18.8.2010 13:17:03   
Akilene
Evo mene....sem z nuhalne. Zaenkrat zgleda vse okuser posted image , samo zdravnica ni hotela kaj razlagat dokler ne bo še izvidov od krvi. Ampak, če "ni posebnosti", si mislim, da si lahko oddahnem. Bil je živahen, ni se pa hotel obrniti. Ja, trmari že zdaj.user posted image
Drugače pa je velik 6 cm, to je za 12 t 4 dni, čeprav bi bil izračun po zadnjem perilu za 12 tednov. Torej tanjusi, še vedno ostajava blizu v terminu.
Sedaj pa grem jest, ker sem sestradana!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
18.8.2010 13:22:07   
lananai
Akilene, super! user posted image  user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?