Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

!! Kr neki mimo točkujejo - sem že pritožbo napisala. Sploh ne upoštevajo zakona - ampak gledajo v katero krajevno skupnost (!!!) spadaš
. So nam gladko vzeli 6 točk in se pol še z mano krega, da ima prav. No, pa da jih vidim - se nerada kregam, samo za norca me pa ne bodo imeli. Čakam na pisni odgovor, in pol če bodo še kaj flancali grem najprej na občino, pol pa še gledat, če imajo kakšen drug nadzor. Sem besna kot
. Zdaj verjamem, da bo vse ok.
. Jaz jih imam tak rada, pa nemorem več nikamor.
, vesela sem zate in ti želim lep, hiter in neboleč porod
. Pač pomislim na to, da nam ni bilo usojeno... - imaš pa prav - narava ve, kaj dela. No, saj zdaj smo spet v igri
. Me prav zanima kaj bodo odgovorili. Žal je tako, da točke bodo morali spremenit, odločitev v katero enoto gre kateri otrok bi pa praviloma ravnateljica morala obrazložit, a je še vseeno baje v domeni ravnateljice... - tako, da še se da mimo in poleg rihtat, če maš prave veze. Pa saj je bilo vedno tako
.
. Mi je reko se vem da boli in je neprijetno ampak vam hočem s tem pomagat da bi vam sprožil porod. In nevem če mu ni uspelo. Me boli že cel dan nenormalno v križu, potem me na čase boli trebuh vse dol do nožnice in cel je trd. Smešno samo res nevem če so to popadki
.
.
...
napreduje.