|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
20.8.2010 9:06:24   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

Dobro jutrooo..

Punce eno vprašanje...mene zadnji teden, dva včasih špika v jajčnikih. Prej me ni nič, samo občasno malo bolečin kot pred menstruacijo. Saj mislim, da ni nič takega glede na to, da maternica raste, ampak me vseeno zanima, če je to normalno? Včasih če nahitro ostanem me mal stisne notr, morm mal počakat pol je pa ok. Pa ni to neki hudo špikanje no, pač čutim, mogoče bolj kot zbadanje tam pa tam. Mam pa občutek kot da mam vse napihnjen v maternic user posted image , trebušček pa tudi raste lepo že.
Včasih sem mela podoben občutek prva 2 dni menstruacije, k je dol vse razbolelo in napihnjeno.
Recite, da je normalno...user posted image

NIč bat - to je normalno. Enako se mi je dogajalo v prvi nosečnosti in enako je tudi sedaj user posted image .

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.8.2010 9:14:15   
Klemy82
user posted image user posted image jutrčka! Madonca, upam, da bo danes boljši dan kot včeraj... moram it v nabavo coca cole, ker tako slabo, kot mi je bilo pa včeraj ceeel popoldan pa tud ni res.user posted image  

Jst.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.8.2010 9:16:46   
Heilie
jaznoseca hvala, si me pomirila. Prva nosečnost je vse novo user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.8.2010 9:19:12   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Heilie

jaznoseca hvala, si me pomirila. Prva nosečnost je vse novo user posted image

Oh, saj nisi edina, mena tudi kdaj kaj špikne... v jajčniku, okol popka, občasno imam kak nežen krček... vse živo.user posted image

Jst.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.8.2010 9:41:06   
_sanja_*
Dobro jutro!

Mi smo bli pa včeraj na Rogli. Ful je blo fajn, je blo oblačno in 15°C in mi je res pasalo, ker mi mnda prvič po dolgem času ni blo vroče. Super je blo, tak da v kratkem spet gremouser posted image

Oblekla sem kar nosečniške kavbojke, kaj čem, navadne mi niso več prav, pa pajkice oblačim in aladinke z elastiko v pasu, to je pa vse kar mi je prav. Na srečo mam od prvič 4 pare nosečniških hlač, tak da mam vsaj kaj za oblečt.

Rabim pa en nasvet... Tiste, ki ste drugič (ali večkrat) noseče... Vam starejši bruhajo med vožnjo? Pri nas je to obup no. Kamorkoli gremo, vedno bruhauser posted image  Včeraj sem se še jaz skor ubruhala zraven, ko sva ga spreoblačala in čistila sedežuser posted image  Pa nimam slabega želodca drugač, ampak trenutno je pa moje stanje neki ekstrauser posted image  In sploh ne vem kaj mu nj dam? Probal smo že obliž, pa vodo + bobi palčke, pa neke homeopatkse zadve, nič ne pomaga. Da bi mu pa Dramino devala mi pa ni no. Sicer pa do drugega leta tak ni dovoljenauser posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.8.2010 9:49:54   
naja17
Jutro...

Jest sem mela pa dones budnico za sosede user posted image ... Namreč ena giant kobilica je pršla v stanovanje, jaz pa sama doma... Me je odneslo v drugo sobo pod kovter... No, sem se hit v službo pobrala, pa jo pustila naj uživa dokler moj ne pride in jo deportira user posted image ....

špikanje - mene skos ful, največ na levi strani, pa ko kiham, me kr na pol prepogne od bolečine (ko bom jest rodila user posted image )

pozabljivost - to še nisem, sem pa štorasta user posted image

Cunce - HB za pajkice, ap današnjo modo, tko da nekak gre... Kavbojke spravim nase, ampak mam kar odpete gumbe...

Drgač se pa skrivam doma user posted image  Ko pridem iz službe, je ura skor 18h in takrat se mi začne trebuh že ful napihovat in ker se še skrivam, se mi zdi, da je ful opazen user posted image  Tko, da sem do druzga tedna, za vse fuuuuuullll zasedena, čeprov doma buljiv v TV user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
20.8.2010 9:54:56   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

Rabim pa en nasvet... Tiste, ki ste drugič (ali večkrat) noseče... Vam starejši bruhajo med vožnjo? Pri nas je to obup no. Kamorkoli gremo, vedno bruhauser posted image  Včeraj sem se še jaz skor ubruhala zraven, ko sva ga spreoblačala in čistila sedežuser posted image  Pa nimam slabega želodca drugač, ampak trenutno je pa moje stanje neki ekstrauser posted image  In sploh ne vem kaj mu nj dam? Probal smo že obliž, pa vodo + bobi palčke, pa neke homeopatkse zadve, nič ne pomaga. Da bi mu pa Dramino devala mi pa ni no. Sicer pa do drugega leta tak ni dovoljenauser posted image

Oooo bošček.... Jaz sem kot mala tud tolk bruhala, na lokalcu tud user posted image  Jaz se samo spomnim moje mami, da je vedno zraven mene sedela in mi govorila, da moram globoko dihat, pa mi zraven še mal pomagala, ni ma pa z ničemer filala nikol, tko da... Tok od mene, lohka probate user posted image ...

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.8.2010 10:04:03   
5ra8
punce, mislte da bi blo tole za kej?

http://www.neckermann.si/si/nm2/zenska-moda/nosecnice/perilo_nosec/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJiZmaF92aWV3X3NpemU9OSZmaF9zZWNvbmRpZD1zaV8zNTY4MSZmaF9saXN0ZXJfcG9zPTAmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmbmVja2VybWFubl9zaSUyZnNpX1NJJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3Ym5lY2tlcm1hbm5fc2lfc2lfMTA4NyU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JuZWNrZXJtYW5uX3NpX3NpXzEwODdfc2lfMTEzOCU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/m-35681/index.html#

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.8.2010 10:07:40   
5ra8
kej tacga bi rabila
http://www.otto.si/artikel/126802/Hlace-iz-stretch-platna-ESPRIT?navnodeid=1696&articlebrandid=0&property1=0&property2=0&sort=0

samo kaj si nor...95 EUR user posted image  

< Sporočilo je popravil 5ra8 -- 20.8.2010 10:08:48 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.8.2010 10:07:44   
Nocturama

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Degustacije.. v Tuših user posted image ..ko bi vsaj ljudje bli bolj prijazni.. ali pa bi vsaj hotli poskušat, da bi jaz mela več dela in bi mi hitreje čas minil. Tak pa največ probajo, če me ni zraven pulta user posted image

Lun1ca, sori ampak ene/eni so tako vsiljivi s temi degustacijami, na vsak način hočejo da sprobaš......res...ne rečem da si ti ista...samo včasih grem raj stran pa drugje mimo user posted image  
Ker pol mam filing kot da moram tisto stvar kupit. Ne vem...pač filing....

Sam to je pa res, jaz delam isto. user posted image V širokem krogu se izognem degustaciji, ker mi je blazno zoprno, ko me napadejo s kakim prisiljeno prijaznim glasom, potem te še grdo gledajo, če nočeš poskusit (čeprav se vedno zahvalim)...

Lun1ca, pa brez zamer, mogoče ti bo zdaj jasneje, zakaj se največ poskusi, ko ni dekleta zraven. ;)

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
20.8.2010 10:33:43   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca
lananai pojma nimam za srčkeuser posted image . Sem za nazaj gledala, pa jih nikjer ni bilo.

Veš kaj sem pomislila, da smo mogoče user posted image user posted image risale samo tam, kjer je nekdo dejansko rekel, da je slišal in videl srčka.

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi
kaj se je pa eni zgodilo danes , gre v trgovino in si kupi nekaj stvari, plačam z BA kartico, grem k frizerju, plača z BA kartico, grem v interspar si iskat nekaj za pojest...hočem plačat z BA kartico-TEMA pojma nimam koliko je pin koda , in še vedno ne vem in ne vem kaj naj zdaj nardim ...očitno postajam sklerozna ....neee hormoni so krivi

user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, nosečniška pozabljivost. Meni traja že od prejšnje nosečnosti, 2 leti. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*
Rabim pa en nasvet... Tiste, ki ste drugič (ali večkrat) noseče... Vam starejši bruhajo med vožnjo? Pri nas je to obup no. Kamorkoli gremo, vedno bruha  Včeraj sem se še jaz skor ubruhala zraven, ko sva ga spreoblačala in čistila sedež  Pa nimam slabega želodca drugač, ampak trenutno je pa moje stanje neki ekstra  In sploh ne vem kaj mu nj dam? Probal smo že obliž, pa vodo + bobi palčke, pa neke homeopatkse zadve, nič ne pomaga. Da bi mu pa Dramino devala mi pa ni no. Sicer pa do drugega leta tak ni dovoljena

Mi nimamo problema. Se ful rada z avtom vozi. Je pa res, da smo jo že od malega dosti vozili naokrog, tudi na dolge vožnje.

IZVIRNO SPOROČILO: naja17
Jest sem mela pa dones budnico za sosede ... Namreč ena giant kobilica je pršla v stanovanje, jaz pa sama doma... Me je odneslo v drugo sobo pod kovter... No, sem se hit v službo pobrala, pa jo pustila naj uživa dokler moj ne pride in jo deportira ....

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: naja17
Drgač se pa skrivam doma  Ko pridem iz službe, je ura skor 18h in takrat se mi začne trebuh že ful napihovat in ker se še skrivam, se mi zdi, da je ful opazen  Tko, da sem do druzga tedna, za vse fuuuuuullll zasedena, čeprov doma buljiv v TV

Joj, ti nič ne zavidam. Kar se tega tiče, sem vesela, da mi ni še nič videt. Ta vikend gremo še na morje z družbo, tko da bo bolj problem se izgovorit, da ne bom nič alkohola pila. Po drugi strani pa komi čakam, da bo videt, ker sem res res vesela te nosečnosti in bi rada že vsem pokazala.

kej tacga bi rabila
http://www.otto.si/artikel/126802/Hlace-iz-stretch-platna-ESPRIT?navnodeid=1696&articlebrandid=0&property1=0&property2=0&sort=0

samo kaj si nor...95 EUR  

Pejdi v H&M al pa kako trgovino z nosečniškimi stvarmi pogledat. Sej imajo tudi bolj elegantne stvari. Ni pa poceni. Jst sem za kavbojke dala 50€. In to za tistih par mesecev (* število otrok). Zato pa brezveze pretiravat. Dvojne univerzalne hlače, ki jih lahko z majčkami kombiniraš, mam jst dost. Itak jih imaš samo za v službo, na preglede k zdravniku in je že skor to to. Za doma pa trenirke.

< Sporočilo je popravil lananai -- 20.8.2010 10:34:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1686
20.8.2010 10:35:00   
lananai
Pa dobro jutro vsem, sem danes bolj pozna, bolj petkova. Še par uric pa na morje! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.8.2010 10:36:38   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Pejdi v H&M al pa kako trgovino z nosečniškimi stvarmi pogledat. Sej imajo tudi bolj elegantne stvari. Ni pa poceni. Jst sem za kavbojke dala 50€. In to za tistih par mesecev (* število otrok). Zato pa brezveze pretiravat. Dvojne univerzalne hlače, ki jih lahko z majčkami kombiniraš, mam jst dost. Itak jih imaš samo za v službo, na preglede k zdravniku in je že skor to to. Za doma pa trenirke.

ja saj bom šla. Moram se en dan v LJ spravt. Pri nas ni ne hm-a ne ca-ja user posted image
Sem pa pred morjem bla u hm in so meli same take poletne...nobenih elegantnih....upam da bodo kej dobil zdej.

Sicer pa, ko bom povedala novico, upam da bo kasna kolegica posodila kej. Ene par jih mam v mislih, ki so že ble noseče... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
20.8.2010 11:17:45   
emilija2008
Ojla!

Danes pa se meni čisto nič ne da! Sicer pa me tudi ful tišči v želodcu. Na hitro sem pojedla štručko, zdaj pa je vrag!!!!  Komaj delam! Sem pa šla brat porodne zgodbe... prehitevam... Seveda sem itak brala same take, boleče... in me je po pravici povedano strahuser posted image . V prvo sem jo precej dobro in hitro odnesla. Razmišljam,da bi šla na EA v MB. A ima katera izkušnje iz prve roke glede EA in kako se glede tega v Mb zmeniš?! Prvič sem rodila v Celju, pa sem jim tam nekaj bluzila, da bi proti plačilu vseeno raje imela EA, pa so mi rekle,da bi se mogla itak prej vse zmenit in bla, bla bla. Skratka nič!user posted image

Glede angelsounda - super zadeva, pred tremi leti sem jo v Pikapolonici kupla za 69 EUR. Dostikrat me je pomirila, ker je bila naša punčka bolj mirna v trebuščku in sem na tak način preverila njen srček. Verjetno bi v nasprotnem primeru večkrat šli na urgenco.  Zdaj sem jo že tudi sprobala, pa še ne najdem utripa.

Kile?! Spet se redimo, kot prvič. user posted image  Sicer sem nekje v sredini, ne suhica in ne med močnejšimi. Prvič sem se zredila za 11 kg. 3 kile so mi ostale za spomin  in so ves čas nihale pred to nosečnostjo. Upam,da bo tudi v drugo nekako tako, še rajši vidim, da manj.

Glede oblačenja - večine hlač  ne zapnem več, v službo nosim še samo dvojne in to ene tako, da si pri gumbu pomagam z gumico. Nosečniških hlač pa še nisem dala gor, ker še v službi kao uradno nič ne vedo in dokler ne opravim NS jim tudi nimam namena povedat. Zato poskušam skrivati.

Aja pa še za podatke prosim- če mi popravite in prilepite 3user posted image , 1user posted image . user posted image smo že tudi slišali. hvala

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
20.8.2010 11:21:20   
lananai

user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted image , np, ns, Mb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , 14.09., sg user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., 20.08.,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image26.08., 26.08., kraj user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted imagenp, ns, SG user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image03.09., /, Amerika user posted image

3.3.11

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, 18.08., kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , np, 30.08., Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 22.09., 23.08.., Savinjska user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 14.09., 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., 27.08, Mb user posted image
Nocturama, 30, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.09., 2.9., Mb
Heilie, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  np, 25.08., Zasavje

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , 24.09., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , np, 28.08., okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , 09.09., 26.08., kraj user posted image  user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 09.09., 06.09, Mb user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 07.09., kraj
stellaria, ? , ? , np, 25.08., Domžale

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , np, ns,  okolica LJ

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, NG

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.09., 08.09, Lj
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , np, ns, kraj

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image , pregled, ns, kraj

19.3.11

20.3.11

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , 08.09., 06.09., Velenje
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 07.10., 13.09, okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , 05.10., 13.09., okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , np, NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , 09.09., 07.09., kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, NS, okolica LJ

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., 21.09., MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image , 30.08., ns, kraj user posted image

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ

SKUPAJ user posted image  = 56 user posted image

št. user posted image : 1
št. user posted image : 0
št. user posted image : 55

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.8.2010 11:53:07   
slama
Hoj punce,
sem komaj prebrala vse za nazaj. Upam, da bo uspela vse prkomentirat.

spomin tut jaz se lahko primerjam s spominom zalte ribice. Mam težave že od poroda naprej, zadnje dni, se mi je pa še dodatno poslabšalo. user posted image

kile sicer sem v 2mesecih po porodu šla nazaj na -17 kg, kot pred porodom, zdaj pa mislim, da se bo zgodba ponovila. Sem pridelala 4kg. Sicer ne jem toliko, samo sem pa napihnjena ko ena žaba. Bo že.

sanja mi na srečo nimamo takšnih težav. Je bila pa moja sestra čisto boga od majhnega naprej. Vsak malo večji ovinek je že vrečke polnila. Moj nasvet, da naj pred vožnjo je kaj lahkega.

NS bravo vsem za lepe rezultate!!! Moj pregled je pa šele čez 24 dni. Še skoraj cel mesec.

Musty kopalnica - ploščice izbirajta tudi glede na velikost kopalnice. Če je npr majhna, naj ploščice ne bodo prevelikega formata, da ne bo zgledala še manjša. kar pa zadeva barve; tudi jaz se strinjam, da naj bo svetla (sploh če ni okna). oz. temnejša tla in svetlejši zidovi. Vzorčki, monotono,... je pa stvar okusa ... Srečno pri nakupovanju ... Ploščic in vzorcev je pa mnogo, tako da ene bodo že prave user posted image  Pa seveda takšne, da bodo enostavne za čistit in ne bo potrebna generalka po vsakem tuširanju.

hlače a je katera mogoče že pogledala pri Next-u? priporočam.

Dugače pa se je danes iztekel moj dopust user posted image . No, v službo grem samo naslednji teden, potem pa sem spet en teden doma, ker gre naša mala v vrtec.
In glede tega mam naslednje skrbi. Do zdaj ni bila nikoli bolna. Verjetno nas to še čaka, v več oblikah. Zdaj pa ko sem noseča, me to malo skrbi. Kako ste se odzvale tiste, ki imete s tem izkušnje. Nosečnost in bolezen malačka, ki je v vrtcu. Upam, da nisem preveč zapletla.
Vsaka izkušnja bo dobrodošla.

Uživajte!!!

pa pa

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
20.8.2010 11:53:52   
discoamela
ciaooo pupe... mamma mia ste pridne... user posted image user posted image  

Čestitam vsem za nuhalno in preglede... lepo je brat dobre novice!

Kar zadeva špikanje, sem se tudi jaz malo ustrašila...me je malo bolel desni jajčnik in potem tak krč v sredini, sem mislila, adijo, zdaj je konc... pa je samo otrdelo in popustilo čez minutko... panika! To se mi še ni zgodilo v tako zgodnji nosečnosti... spomnem se, da nekje v 7.,8. mesecu otrdi trebušček...mah... res je odvisno od nosečnosti do nosečnosti izgleda... user posted image
Jaz sem zadnje čase tudi takoooo nerodna, da me je na momente prav sram - še posebej če je na obisku nekdo, ki še ne ve .. vse polijem, juho sem en dan nalila z zajemalko pol not v krožnik, pol ven po mizi. ..user posted image  spotikam se itak skozi, kar zna bit nevarno ... user posted image  

Včeraj sem imela 2.pregled in je kazalo vse ok... kri in voda super, otrok raste normalno...ustreza 11.t in 3 dni... user posted image  Sem prosila G da me da na UZ, če bi slučajno lahko vidla spol... zaradi te genetske napake, če bi bila punčka je lahko tudi vse ok in mi ne bi bilo treba it v ponedeljek na biopsijo hor.r. pa pravi da ni šans tako zgodaj ugotoviti spola oz je loterija.. a nisem ravno tu nekje prebrala, da se da na podlagi nekih črtic, ki bi bili kao zametki spolovila ugotoviti natančno spol, še preden se organi dejansko razvijejo??? A ve katera kaj več o tem? Če ne bom spet prebrskala, ker se spomnem, da je nekdo razlagal, da so tako točno napovedali spol in kako je ta G razlagal študentom kam mora bit črtica obrnjena za punčko in kam za fantka...user posted image user posted image

Moje slabosti so mimo že dober teden mi ni nič slabo, jem normalno kot pred user posted image  in se nasploh dobro počutim, pritisk je ok, kg tudi (sem šla gor 1,5kg - ok imam viška ene 5-6 kg od prejšnje nosečnosti...user posted image  od idealne sem pa itak predaleč , da bi računala... morda pa nekoč pridem na svoje..) Mi pa bolj kot coca cola paše fanta.... ma se je izogibam na km ker če ne bi lahko spila cel liter na enkrat se mi zdiuser posted image ...mehurčki njamiii.. popoldansko caffe sem opustila, mi ne gre... pa še nekaj se moram pohvalit, mi je ratalo prepričat moža, da neha kadit!! Danes je točno 2 tedna kar je nehal in se ukvarjam več z njim kot s sabo...res pa je, da se je že zredil za 5kg... malo zaradi dopusta, malo ker je nehal kadit in več poje, ... ma sem vesela res! Upam, da mu rata... user posted image user posted image

5ra8: tisti modrček mi je super!! jaz bi rabila nekaj takega! user posted image  hvala za link.

Imam nov datum za pregled in sicer 15.9., seveda pod pogojem, da bo vse ok ta ponedeljek na biopsiji.. je bila G tako prijazna..me je ful spodbujala in tolažila, da je ona sigurna da bo vse ok in da sploh ne mislim, da bi šlo kaj narobe, ker tisti 1%, ki splavi, je itak ponavadi nekaj narobe z user posted image , da bom pa jaz sigurno dobro opravila.. mi je dala sestra za poslušat user posted image  in sta se obe tako sladko nasmehnili, da kako lepo bije in kako uživa ta dojenček pri meni in take... jaz pa mrtva hladna - se sploh ne upam veselit, ker ne vem kako se bo izteklo... lansko leto je bilo do 5.mesca tudi vse super in oh in sploh, pol pa šok... in prekinitev v 23.tednu.. user posted image  zato bom poslušala nasvet moje G v Lj, ki je rekla, naj se ne navežem preveč do rezultatov BH, potem pa če bo vse ok bom itak imela en kup cajta se veselit in uživat v nosečnosti... se mi zdi bolj realna varjanta...

Ok, bodte fajn in pridno polnite strani ker vas je tak užitek brat... pa srečno še vsem, ki vas čakajo pregledi in NS!!!!!

ciaoo

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
20.8.2010 12:08:41   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: slama
Dugače pa se je danes iztekel moj dopust user posted image . No, v službo grem samo naslednji teden, potem pa sem spet en teden doma, ker gre naša mala v vrtec.
In glede tega mam naslednje skrbi. Do zdaj ni bila nikoli bolna. Verjetno nas to še čaka, v več oblikah. Zdaj pa ko sem noseča, me to malo skrbi. Kako ste se odzvale tiste, ki imete s tem izkušnje. Nosečnost in bolezen malačka, ki je v vrtcu. Upam, da nisem preveč zapletla.
Vsaka izkušnja bo dobrodošla.

Jst bom na istem, ker gre naša s septembrom v vrtec. Ampak me ne skrbi. Če bo bolna, bo pač en od naju doma. Da bi se jst česa nalezla, me ne skrbi.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
20.8.2010 12:17:35   
Musty
Dobro jutro! Jaz sem ravnokar iz postelje, lepo pijem kavico in sem se cist zalimana. Komaj cakam vikend tudi jaz.

discoamela, zal mi je, da si morala skozi vse to, ampak tokrat bo vse OK. Ko bos dobila vse rezultate, bos pa res lahko toliko bolj vesela!

Imate vse preglede priblizno na vsak mesec?

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
20.8.2010 12:27:21   
maja1985
Pozdravljene!

Jaz se danes počutim za en dr**user posted image Zdaj bi se pa že res lahko počasi končale te slabosti ...

Špikanje ... mene tudi špika občasno, kihanje je pa tak poglavje zase ... navadno, ko kihnem, me tak zaboli, da neki časa sam pri miru sedim. AH, saj bo user posted image

Angelsound ... tudi jaz razmišljam o nakupu, ampak bo treba malo počakat, da se nekaj dinarčkov nabere ... smo se zdej čist spufali s to šolo ...

spomin ... kaj je že to? user posted image Navadno v minuti pozabim, kje sem kakšno stvar pustila in pol moj zjutraj ves bogi išče stvari user posted image

Danes greva obiskat kolegico, ki je rodila. Da se spet malo navadimo user posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
20.8.2010 12:29:35   
tanjusi
Lunica ...moj mali pa uživa na degustacijah... najprej celo trgovino preleta če je kje kaj za probat in vse poskusi... dobra strankauser posted image

Mene je pa začel trebuh srbet.. po moje se širi

In sredi pisanja tegale posta me kliče ginekologinjauser posted image , da bo treba na amniocitezo, ker je na dvojnem hormonskem testu pokazalo en hormon precej visoko in je kr pokvaril rezultate ns user posted image , ma mi ni všeč, pol pa me tolaži da je vse ok, pa najse ne sekiram, sploh pa je zdaj še en mesec spoloh do amniociteze... morem eno na februarkah vprašat ko je mela podoben primer...user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
20.8.2010 12:38:01   
nelikaa

IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

Punce -eto stran, kjer se dobijo vozički po ugodni ceni. Baje so super - pa še sam lahko sestaviš barvno kombinacijo:

http://www.baby-spa.si/index.html

nelikaa, hvala...sej poznamo ze to stran user posted image

naja17, bos ti babypsa uzela pol?

Hehehe, saj to je namenjeno za tiste, ki ne poznajo te strani user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
20.8.2010 12:38:49   
naja17
tanjusi user posted image  jaz mislim, da bo vse ok, da je to predvsem zaradi let... če se dobr spomnim, si mela ful dober rezultat za svoja leta pri ns... sej bo na amnio vse ok, boš vidla user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
20.8.2010 12:40:24   
tanjusi
no in zdaj me kliče moja ginekologinja še enkrat , da je govorila z mariborsko porodnišnico in da bo glede na to da je bil rezultat ns zlo ok bo dovolj zaenkrat genetski posvet in se bodo potem tam na osnovi tega posveta odločili ali je amniociteza potrebna... no malo mi je že laže...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
20.8.2010 12:42:08   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

Hehehe, saj to je namenjeno za tiste, ki ne poznajo te strani user posted image

me marčevke smo že debaterale o teh vozičkih baby spa....to ti hočem povedat user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?