Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Čeprav laliela-inemu fantku se pa nekam mudi.
CTG OK, čeprav je dete spalo in sem tam ležala skoraj 45 minut, da me je že vse bolelo. Trebušček se je tudi po meritvah mal spustil (to itak že čutim), kg so ostali na +7kg, odprta za en prst, glavica naslonjena. pa spet mal izcedka in imam spet svečke. Ampak ni hujšga je rekla G. Naslednji pregled in CTG 30.8. ter nato naslednji če še ne rodim seveda 6.9.
, pa potem naloži.
No sej tisti, dan ko se gre domov ne bo šel v vrtec, ampak z atijem po naju prišel.... Da ne bo prevelki šok.
.
vtakne!
Naši pregledi!
UZ pregledi
, zatekel obraz in predkratkim sem mela kar fajn mokre spodnjice... kaj je, še ugotavljam... čakam na dragega in če se ne bo vmirilo, zvečer grem nazaj v P na Ptuj, pa me naj postrani gledajo kolko hočjo... gre za mojega bebija...
, ki bosta držali štručki v rokah. No še sarcy bo očitno prej. Yeee
na svet 14 dni pred PDP-jem ven nagnala.... se je postavla pod vroč tuš dokler ni bil bojler prazen,pa se je začelo.....
Naj bodo taki dnevi prej izjema kot pravilo.
in ZO ti žal nimam česa pametnega svetovati, a karkoli se boš odločila upam, da bo zate in za tvojo pupiko najbolje.