lillchy123
|
Sarcy iskrene čestitke vsem trem! pa res, kje so pa fantje? evo jst sem se dons lotila barvanja zapranih plenic, pospravljanja cunjic v omare, jutri še poslikam eno rundo in dve operem, zlikam, pa je to to! pa še torbo morm pripravt izabelina- boš vidla kok bojo kile po porodu kar puhtele dol drugač se pa dobimo v ZOO pa šibamo z vozički okrog, da bojo puhtele še hitrej ninibo-oo, uživaj uživaj je ful luštn plavat s tem bušijem ane? se v vodi počutiš ko baletka, zunaj pa ko kit jst sicer še vedno računam na najino kavico, čeprasv mam filing, da bova mele družbo vsaj z moje strani? pa da vidmo zalcy- kok časa ste ble ve v P? da se mal psihično pripravim, če v ponedeljek ne bo vse po planu.. malecka-mateja- uf, jst ful nisem panik, že po naravi ne, ampak če bi pa vedla kdaj in kako bo, bi pa tud mene mal špikalo archie- ja pa res ni bil tvoj dan, ampak jutri bo nov dan, ki bo lepši in boljši (to jst vsak večer povem mojmu sinu ) pa če nisem preveč firbčna, zakaj pa razmišljaš da ne bi šla na ZO? samo vprašam, res pa da o tem ne vem popolnoma nič, ker mi k sreči ni treba ja, sezona je uradno odprta in zgleda da bo treba mal večkrat na rr pokukat, kaj se dogaja grem zdej mal počivat, da bo dete do ponedeljka še kej zrastlo optimist, ne? ampak upanje umre zadnje mirno nočko in lepe sanje, če pa ktera kam piči, pa naj bo hitro in čudovito nepozabno!