katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 katrinka kak je suzana zdržala brez tebe? Je bilo kaj problemov? Te je prišla obiskav v P? To me zanima zaradi Dominika. ker je taka mamina carta. meni osebno se je zdelo da me sploh ne pogresa in da se ma cist fajn,ceprav je moj reku da me je iskala,a ves kaj naredi cim bolj ga zamoti - no ne ti k te ne bo ampak tvoj,v cetrtek sva jo ze zjutri pustila pri moji mamici in je pol se prespala tam...cist zadovoljna k itak vse mozn pocneta,pol sta v petek prisla z ocijem na obisk in je itak mogla biti v srediscu pozornosti,nista bila do konca k je bila ze zaspana,v soboto sta bila z mojim na dolensjkem k je svak praznoval roj.dan,popoldne pa pri moji mamici k je moj sam k men prsu,v nedeljo sm sla ze domov...upam da sm kej v pomoc... IZVIRNO SPOROČILO: archie jaz sem si enega kupila kar v Mullerju. in mi je fuuuul udoben. Enega sem kupila v H&M, pa mi ni prevec vsec (trenutno), ker imam ravno pod eno dojko materino znamenje in mi kost pritiska ravno na to znamenje. Mogoce bo po porodu bolje, ko se mi bo obseg prsnega kosa zmanjsal (upam ) hehe...ti pa mas ideje...pocaki da mleko pride,bo kvecjemu vecji obseg in ne manjsi...hehe jaz imam od milerja - kupla najvecjega pa je bolj majhen mi,morm po nove - pa mam raje take brez kosti... tinka - pomiri se,vse bo ok,bos vidla,moj ctg pri g je bil tud slab,cez dva dni na kontroli pa dober,tudi otrok ma slab dan,za popkovino se ne boj - dandanes to ni vec hudo,jaz sem ziher da bo vse ok IZVIRNO SPOROČILO: tannya Hej punce, Benika je poslala SMS, da sta z Lumpo cimri in da jima nič ne manjka . Pravi, da je Lumpa dobila svečko, ki pa še ne deluje. Tinkitonki pa Benika sporoča, da je v msilih z njo in bo držala pesti za jutrišnji CTG. hehe...super da sta cimri...sem vesela...drzim pesti za obe
|