|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdrav zajtrk
3.9.2010 22:20:41   
adeline
Pozdrav!

Potrebujem ideje za eno delavnico v šoli - torej, kaj vse pripravite doma za zdrav začetek dneva. Zanimajo me tudi ideje za razne obložene kruhke (z uporabo zdravih sestavin)... Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zdrav zajtrk
3.9.2010 23:19:16   
gaya24
Za zajtrjk je pomembno da vsebuje sestavljene ogljikove hidrate (polnozrnat, pirin, ržen...kruh), namaz z manj maščobe (becel, lahki sirni namaz, marmelada-po možnosti iz 100% sadja ali med), lahko damo na kruh pusto šunko, piščančje prsi ali ahek sir z manj kot 35% m.m., rezino paprike ali paradižnika ali kumare, lahko namažemo skuto, damo gor tuno ali dimljen losos, pirin namaz, okrasimo s suhimi marelicami ali slivami ali datelji ali olivami. Evo, zdaj pa kombiniraj in boš dobila zdravo obložene kruhke.
Zraven pa spada kozarec mleka ali sveže stisnjen sadni sok. Jaz mojemu user posted image  ob vikendih, ko si privoščimo malo daljše zajtrke, zmiksam pol banane, 1v korenček in 1 jabolko....ima ful rad.

Drugače pa lahko daš pod zdrav zajtrk tudi recimo ovsene kosmiče z mlekom ali muslije brez dodanega sladkorja, ali corn flakes- če je nožno polnozrnat.

(odgovor članu adeline)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dobre prehranjevalne navade je treba privz...
Prehrana otrok bi morala biti, v primerjavi s prehrano odraslih, energijsko bolj bogata, saj otroci še rastejo in se raz...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?