Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, naše mere pa so se popravile za 1330g in 3 cm, tako, da imamo sedaj 5630 in 60cm pri 2-eh mesecih.
.
. Po prvem porodu nisem bila bolana 8 mesecev zdaj pa kr neki. Sem kr jezna.
ali celo na tvojem trebuhu), ker naj bi bilo ravno to vzrok za smrti v zibki (najpogostejše so do 6 meseca, vendar se dogajajo celo do enega leta), ker baje ne moreš videti, kdaj otrok neha dihati. No, sem prepričana, da se bo naša Valentina kar hitro začela pritoževati, ker je na trebuhu zares uživala...ampak pediatrinja je le pediatrinja...bomo jo poskusili kako drugače navaditi, da zaspi
, da je popolnoma suha, se prav nič ne pritožuje. Upam, da ne delam narobe. Temperaturo vode pa vedno preverjam, tudi kopalnico vedno dobro segrejem.
...meni je to tko čudno...so dnevi, ko sploh ne vem, da je z mano...včasih pa tak jok, da ne vem kaj naj...jaz si tpo razlagam tako, da imajo svoje dneve tako kot mi, ki smo enkrat slabše drugič boljše volje
! Najrajši spi na trebuščku, tudi po 8 ur skupaj je tako spala (za razliko od mene, ko sem jo kar naprej hodila gledat). Zdaj jo spet privajam da zaspi na boku-to pa pomeni nošenje po rokah da jo uspavam in mnogo krajši spanec.
dvigujejo glavice? Naša je tak firbec, ko jo imamo na trebuščku, dvigne glavico in se ozira naokoli da slučajno ne bi kaj zamudila
pa tak je blo luštno brez teh ženskih težav...je pa tolk močna, da ne vem če si upam ven brez celega paketka vložkov...zdej me pa edino še zanima, ali sem jo dobila, zato ker jemljem Cerazette, ali bi jo dobila v vsakem primeru?! ah, saj je vseeno, pač zdaj jo imam
) prihaja.