|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
18.9.2010 21:28:09   
nagaja28
zlo uredu tale link user posted image  user posted image

jaz tud upam, da niste kje pod vodo. pri nas je kar ok, še nobene stoječe vode okoli nas, je pa kar grozno po državi, kar sem malo po internetu gledala.
mi umiramo od dolgčasa. naš ta starejši je čisti tečko, ko ne more ven user posted image . po obiskih pa tudi ne gremo, ker so vsi nekaj prehlajeni user posted image . smo šli celo do city parka, ker imajo parkirna mesta pod streho in smo hoteli pogledat raztavo lego kock, pa mislili smo se tudi malo igrat, pa nimajo nič za otroke pripravljeno, je samo raztava. no, ja še jutri potrpimo, potem bo pa spet bolje.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 651
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
18.9.2010 21:56:22   
DanijelaNeli
Dober večer...
Ta dež prav moooriii...Za crknit...
Še dobro,da smo šli ven z bajte prejle..na en rojstni dan...tako,da so se otroci nadivjali,Noemi pa je celo fešto prespala.
Škoda,da ni lepega vremena bi bili lepo zunaj...
Ja,glede GH...kdaj nameravate začet...pri 4.,5.,6. mesecu?

Paparica je res dobra stran,kjer se najde veliko koristnega. Priporočam pa knjigo Paparica za male papavčke.Sta dve izdaji nova in stara.Jaz sem dobila za darilo ta novo in je res 1.liga.
Drugače recepte pa se dobijo na netu...Jaz bom delala kot sem pri ta prvi frčafeli...nek plan si moraš naredit in it lepo počasi... Upam,da bo tudi Noemi tak jedec ot je Neli.user posted image



(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 652
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
18.9.2010 21:59:53   
petrca2507
Vidim, da se pogovarjate o spanju na trebuščku in možnosti "smrti v zibki". Naj vam povem, kaj so pred 31. leti rekli moji mami, ki je izgubila svojo prvo hčerkico: Sestra (ki je nikoli nisem poznala) kot dojenček ni nikoli spala na trebuhu. Problem pri dojenčkih naj bi bil velikokrat v tem, da padejo v tak globok spanec, da pozabijo dihati. Nekateri se po 10 do 15 sekundah sami zbudijo in zadihajo, nekateri žal ne.

GH...začela bom takrat, ko mi bo tako svetovala pediatrinja. Zaenkrat mi je samo rekla, da se ponavadi začne uvajati v dobrem 4. mesecu, vendar je odvisno od otroka do otroka.





_____________________________

www.petrca.net

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 653
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
18.9.2010 22:03:08   
extra
Najprej vas vse skupaj zelo lepo pozdravljam in se opravičujem, ker res ni več toliko časa za rr.
Včasih sem vas vsaj prebrala, zdaj pa se je že toliko nabralo, da vas ne morem dohiteti.

V glavnem mi smo v redu. Naomi je moja pridna sončica.
Ponoči spi, le včasih se zbudi in poje ter nazaj zaspi.
Še vedno se dojiva, to me zelo radosti.
Zdaj je začela že malo gruliti , smehljaji so vsebolj pogosti in zanimivi.
Otroci so res čudež in kar ne morem verjeti, da me je doletel ta lep čudež.

Vsem pošiljam tisoč poljubčkov in upam, da  ste v redu in da so vaši sončki prav tako.
UŽivejte vsak trennutek v materinstuv, ker vse prehitro mine..
Papa!!!


(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 654
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
19.9.2010 22:14:46   
balem
GH: upam, da bomo lahko začeli z uvajanjem kmalu po 4. mesecu (danes smo ravno dopolnili 3. mesece), odvisno kako se bo mala držala. Je pa začela bolj pozorno spremljati naše obroke, prijemat zadeve in si jih tlačit v usta, tak da bomo videli. Ji pa tale mlečna formula ne odgovarja najbolj. Zgleda pa tudi, da se bo počasi dojenje čist zaključilo user posted image

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 655
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
19.9.2010 23:13:09   
buškolinka
Petrca - najprej naj vama z Niko čestitam za dopolnjeni 2. mesec user posted image  in zaželim še veliko nasmejanih mesecev in let.
Kar se je pa zgodilo tvoji sestriciuser posted image je pa res tragedija user posted image , si ne morem predstavljati, kako je tvoja mama (in seveda tudi oče) preživela to obdobje?! Verjetno je zelo močna ženska. Koliko pa je bila stara sestrica, ko se ni več zbudila? Nam je pediatrinja rekla, da se je število smrti v zibki občutno zmanjšalo, odkar odsvetujejo spanje na trebuhu?! Kdo bi vedel user posted image  vem samo, da ne želim riskirati.

Sedaj Valentina spi na trebuhu samo in izključno na meni ali user posted image  in sicer cel čas nadzirava dihanje ali cuzanje dudice user posted image  - danes je tako spala najprej 3 ure na meni, potem je bila budna cca 1 uro, potem je spala še 4 ure na user posted image , potem smo se kopali, masirali in kmalu je zaspala v svoji posteljici na hrbtu (z dvignjenimi rokamiuser posted image )

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 656
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 9:10:50   
buškolinka
 
mišu in Carin (za 3.mesec)
pa&ga in Patricija (za 2.mesec)
anckabancka in Žiga (za 2.mesec)


< Sporočilo je popravil buškolinka -- 20.9.2010 9:21:37 >

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 657
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 9:27:06   
buškolinka
Ravnokar vidim, da si na forumu Srecka010 user posted image user posted image user posted image  in da nam radovednicam nisi nič sporočila kako se je iztekla tvoja user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 9:28:16   
šipek
punce, kaj boste naredile glede cepljenja proti rota virusu
mi imamo 1. cepljenje pri 3 mesecih in se moram odločit ali ga dam zraven cepit še proti rv - ne vem kaj je slabše, če mora na infuzijo v primeru, da zboli ali cepivo
odpiram debato user posted image  - povejte prosim svoje mnenje, izkušnje - jaz sploh več ne vem, kako se odločiti

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 659
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 9:46:00   
DanijelaNeli
Jutro!

Joj,je kr hladno jutro...Ko sem šla prejle do vrtca,smo imeli 12 stopinj.

Bo pa popoldne lepše in topleje.

Noemi še spančka...po 7h se ej začela prebujat...a je le pojedla,nato sem jo previla in tisiti trenutek ko se stegnem za pleničko,me je pokakalauser posted image  Tak šus,ker se je glih napenjala...In ajd mama,se spet preoblečt...

Nekaj se je spet cmerla,zgleda da jo je spet kej črvičlo..zato sem ji dala kapljice.

Včeraj zvečer pa je imela nek naval nestrpnosti... Zvečer jo lepo pristavim za hranjenje,...mleka imam zaenkrat dovolj.Nakar se mi je začela kar kregat na prsih,...malo povlekla,pa pocmerla,...prav ena trma jo je zgrabla.

Sem premišljevala kakšen bi bil lahko vzrok? Al ji smrdi mleko zaradi moje hrane,kar ne bi rekla,ker nisem jedla nobene take hrane. Ali pa bo prišla teta user posted image  ? Ker takrat se mleko zelo spremeni.

Nevem,...

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 660
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 9:49:05   
balem
Našo smo dali cepiti. Čeprav ni 100%, da ne bo dobila ampak, če dobi je v blažji obliki. S tem, da cepivo za rv dobijo dojenčki kar lepo v usta da dol pogoltnejo in jih ne piknejo.

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 661
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 10:16:51   
nagaja28
živjo punce,

mi imamo spet bolnika. luka je včeraj spet zakuhal in tipam mu bezgavke, tako, da se greva popoldne pokazat k zdravniku user posted image . ah, ja, očitno bo eden tistih, ki bo več doma, kot v vrtcu user posted image . samo upam, da mali ne bo pobral vse od njega.

jaz tudi ne vem, kaj naj z rotavirusom. prijateljica je zdravnica in ni preveč naklonjena cepivom na splošno.

a so kateri že začeli izpadati lasje. jaz sem danes že opazila, ko sem si glavo umivala, da mi jih veliko več izpada. je kar grozno, ko vidiš, da letijo celi šopi dol. čeprav prvič so mi začeli izpadati, ko je bil luka star okoli 4 mesece. no, mogoče je pa samo jesensko vreme krivo user posted image . sem zdaj veliko več vitaminov jedla, pa sem mislila, da mi ne bojo izpadali. kaj čmo user posted image .
dani, bina in kenya, kako kaj pomaga lactogal? jaz sem eno flaško spraznila, zdaj sem pa nehala, da vidim, če se mleko obdrži v isti količini. se mi pa zdi, da tudi lažje teče, da se domnu ni treba tako mučituser posted image . no, eno flaško sem si pa pustila za hude čase.

dani, naš tudi včasih tako tečnari in sploh noče jest. ponavadi, ko že sprazni polovico joške. potem pa mislim, da ne teče več tako intenzivno, njemu se pa ne da vlečt in se krega user posted image  mami pa vztraja, da do konca sprazni (prej ne dobi druge)user posted image .
mi tudi že nismo kakali 3 dni in ga kar zvija, tako, da grem zdajle po donat, pa bomo videli učinek. kapljice in čajček ne pomagajo.

evo, pri nas se je že pokazal sonček, tako, da se še nahranimo in gremo malo ven user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 662
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 13:50:03   
petrca2507
buškolinka...Nika se zahvaljuje za voščilo.
Moja sestrica je bila stara okoli 1. leta. Kako sta starša to prestala, ju nikoli nisem upala vprašat. Vem samo, da je moj oče začel šivat gobeline in s tem poskušal misli preusmerit.

Z Niko sva bili tanes pri P. Pri starosti 2. mesecev, ima 58cm in 4.825g. Sem mislila, da jih ima že 5.000, pa ji očitno še mal manjka. Naslednji mesec naju čaka prvo cepljenje in tud sama ne vem, kaj nej naredim glede rota virusa. user posted image

_____________________________

www.petrca.net

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 663
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 13:57:24   
Bina 83
Hvalabogu za sonček, da gremo spet lahko mal vozičkat na okoli! user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: šipek

odpiram debato user posted image  - povejte prosim svoje mnenje, izkušnje - jaz sploh več ne vem, kako se odločiti



Mi Žive nismo cepili! Sem nasprotnica vseh vnešenih kemikalij v telo in sem mnenja, da otrokov obrambni mehanizem dobi s cepivom sporočilo, da se sam ni sposoben branituser posted image .

Poznam primer ko je otrok po ceplenju dobil hudo reakcijo na cepivo in so ga komaj "rešili". Vem pa tudi da znajo biti resne težave če otrok dobi rotavirus. Potem pa vediuser posted image

Vse pa je odvisno od vsakega posameznika, eni zagovarjajo cepivo drugi ne.
Dejstvo pa je, da ga lahko dobijo tako cepljeni kot necepljeni otroci!user posted image


Nagaja28 meni je sirup kar pomagal, ampak ne do te mere da bi lahko popolnoma prenehala z dodajanjem. Sem ga pa že porabila in nimam več toliko mleka. Poskušam se prisilit da spijem vsaj 2l tekočine na dan, ampak popoldne in zvečer moram spet dodati aptamil.

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 664
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 20:34:12   
naja7
Spanje na trebuhu, smo spali dokler po novem čez dan le kakšno urco predremlemo, seveda je spala na trebuho samo v moji prisotnosti in v popolnem nadzoru

Rota virus, bomo cepili, ker se mi je mali od tete preveč smilil ker je kar nekaj časa ostal v bolnici, ko ni bil cepljen...

Dojenje pri nas se je zaključilo, jemo samo še aptamil comfort, ker ne da ni več vlekla tudi mleko se je prenehalo delati kljub rednemu črpanju in tudi sestava je zgledala bolj vodeno...

Prebava se nam je uredila, da kakamo 1-2x na dan in mislim, da je k temu pripomogel tudi koromačev čajček od hippa

V petek sem mojega prvič pustila samega s tamalo 4 urce, sem mav odklopla in šla z bivšimi sošolkami na dolg klepetuser posted image

Poplave- katastrofa, nas so se tokrat ognile hvala bogu, drugače pa so grozne razmere po sloveniji...

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 20:52:46   
anajrim
Ojla punce!

Moram priznat da kar malo zanemarjam tole našo temo...berem vas redno sem pa prelena da bi kaj napisala...se bom poboljšala

Vidim da se vse soočate s podobnimi težavami...

mi se pridno dojimo, le včasih ima kakšen izpad joka in noče zagrabit.user posted image ..drugače pa ratuje en mali debelušček..user posted image user posted image user posted image . gruli in smeji se pa že prav pošteno..user posted image user posted image user posted image ..

me je pa danes skoraj kap ko je bil v ležalniku in se je dvignil do polovice, če gledamo iz ležečega v sedeči položaj...grozno, pa kam se mu mudiuser posted image user posted image user posted image

Nič se še kaj oglasim

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 666
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 20:53:29   
anajrim
Eno vprašanje - a ste vse na tabletkah??? Si bo katera dal avstaviti bakreni ali pa hormoniski obroček???

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 667
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 21:47:57   
DanijelaNeli
EEii!!

Kako lep dan je za nami...kar se tiče vremena,...oziroma kar tako nasploh je bil lep.

Popoldne smo izkoristili,za sprehajanje z ostalimi vozičkaricami...Pa malo na igrišču,da se je Nelica zdivjala...

Imamo pa danes tatija doma,...user posted image ...Neli je presrečna,...


Glede zaščite...jsz mislim,da tabletk ne bom jemala,...se morem še odločit...verjetno obroček...

Anajrim...joj,pri nas je isto.Ta mala se tudi tako zdviguje in ima kr močan vrat...res,prav smešno od tako malih čmrlekov...

Petrca...user posted image  za mere...Še prehitro bodo zrastli...

Nagaja...user posted image  za tvojega bolančka...Naj se čimprej pozdravi in vrne na igrarijo v vrtec,...

Lactogal...ja,jst mislim,da kar pomaga. Ampak sama vem,da če bi več počivala in se pazla,da bi imela mleka še pa še. A ne morem... Kaj...Non-stop nekam letaš,pa se kaj živciraš,...sem čisto drugačna kot po prvem porodu. Jah,takrat sem bila lepo sama,...živela sem še pri mami,kar ne pomeni,da nisem nič počela in imela roke v luft,...a enostavno sem bila bolj mirna.In s tem je bilo tudi povezano dojenje...

Glede cepljenja pa je tako,...v sosednji vasi,imajo fantka,katerega so dali tako cepit in so imeli veliko problemov po tem cepjenju.Neke napade je imel,in zamalo bi ga izgubili...
Nevem,bomo razmislili...



(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 668
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
20.9.2010 22:54:39   
kenya
Čer

Mi smo se pa vrnili iz morja. Smo se imeli kar luštno, ampak mi2 bi pa rabila še en dopust, da si malo odpočijevauser posted image . Saj niti nebi bilo tako naporno, samo mi smo pač tisti nesrečniki ki nam krči ne dajo miru. Našo malo miss namreč še vedno zvija po vsakem hranjenju in to vse do naslednjega hranjenja, tako da je skoz po rokah user posted image .Zaradi tega jaz že komaj čakam da pride uvajanje GH. Ponavadi sem začela nekje okrog 5. mesca, sedaj so pa tudi meni rekli, da lahko začneva že okrog 4. mesca.

Nagaja, meni Lactogal vzdržuje neko količino mleka, čeprav jaz vseeno dodajam. Si ga pa včasih namešam en liter, pa potem dva dni nič in potem spet. Bom porabila vse zaloge, ki jih še imam, potem bom pa vidla kolko časa bo še držalo.
Upam, da se luka hitro pozdravi. Mi smo imeli lani pri uvajanju katastrofo-hudo virozo s katero sva končali na inf. kliniki, ampak potem pa celo leto razen občasnega smrkavega noska ničesar več. Se mi zdi da je začetno obdobje najhujše za vse, tudi za tiste ki so že od prej v vrtcu.

DanielaNeli, tudi naša ima ene momente, ko jo pristavim,pa parkrat potegne in se zvija, pa potem spet potegne in se zvija pa vmes joka. Mi tudi še ni uspelo ugotovit kaj je takrat narobe. Včasih mislim da zato ker mleko ne teče in se mora matrat.
user posted image

Rotavirus...jaz jo bom dala cepit. Sem dala že obe starejši in se je pri eni v skupini v vrtcu pojavil in smo jo odnesli brez okužbe. Baje se itak lahko pojavi kljub celjenju, ampak v blažji obliki.

Anajrim, jaz se pa nisem odločila za tabletke ker bi glede na mojo 'vsetnost' sigurno kdaj kakšno pozabila vzet.Meni je moj g. svetoval Mireno in sem naročena v sredo da mi jo vstavijo, čeprav sploh ne vem kaj naj naredim. Do sedaj namreč nikoli nisem imela nobene kontracepcije in me je strah teh umetnih hormonov v telesu, po drugi strani pa res ne želim biti še enkrat noseča.

Drugače pa je imela naša druga punca take premore dihanja, kot opisuješ ti petrca. Je pač malo pozabila dihat. Ni bilo prijetno obdobje, smo nabavili senzor dihanja, ampak vseeno nisem mogla mirno spat. Še sedaj ko jo opazujem, vidim da ima premore, ampak so krajši. Mi je pa zadnjič srce začelo biti 200/uro, ker se je senzor oglasil pri Kim. Sem skočila pokonci in jo hitro malo 'ruknila' da se je premaknila. Lahko da je bil lažni alarm, samo me je pa totalno prestrašilo.

Lahko noč vsem skupaj.


_____________________________

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 669
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.9.2010 7:23:12   
Martinčka
cepljenje... jap mi se bomo v četrtek cepili na pregledu ko bo stara točno 2 mesca! tudi jaz sem bila zraven nečakinje v bolnici in ni lepo ko vidiš te male otročeke na infuzijah.. smo pa vzeli trojno dozo...

tabletke: ne jaz nisem na zabletkah... itak se mi zdi to v povezavi z dojenjem še premalo raziskano in ne želim da ima kakršen vpliv na plodnost moje valentine, ker itak že preveč problemov dandanes s plodnostjo... pa tudi zaradi svojega zdravja so mi "prepovedali" tabletke oziroma hormonsko kontracepcijo...

za obročke/sidrca pa ne vem kako so kaj... meni je ginekologinja rekla da naj pridem samo če res ne bom zdržala s kondomiuser posted image

gh... jaz bom začela pri 6 mescih ker sem povsod brala da je mleko do 6m dovolj... če bom pa vidla da jo bo prej kaj začelo mikati in bo pokazala zanimanje  bom pa prej kaj poskusila... kot bo pokazal čas! nič ne bom hitela! sicer so pa nam v MŠ rekli da naj nikar ne začnemo s korenčkom ker je sladek in jim potem druge stvari ne bodo tako všeč.. da naj raje začnemo s čim ki ni sladko da bo kasneje lažje!

nič naša je še v globokem spancu pa se ji grem še malo pridružituser posted image

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 670
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.9.2010 8:34:58   
anajrim
Kenya - jaz sem na istem glede kontracepcije...do sedaj nič...zdaj je pa nekaj treba...pa ne vem kaj...grrrr...

_____________________________

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010


(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 671
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.9.2010 10:13:36   
oton
Pozdravljene po dolgem času

Naša punca lepo raste, je, spi in kaka user posted image   imamo naslednji teden 2 posvetovalnico. Dojimose tudi še vedno in naj tako tudi ostane, zaenkrat imam mleka dovolj in ji nič ne dodajem. Prvo nočno zbujanje je tam okoli 3:30 ( do takrat se mami že naspi user posted image  )

Rotavirus je ne bomo cepili, nismo niti ta prve. Tudi poznam primer ko so otroka cepili in je potem dobil vseeno rotavirus v zelo hudi obliki, tako da.....user posted image

Kontracepcija jaz zelo razmišljam o mireni, a ima mogoče katera izkušnje?

gosta hrana jo nameravam tam po petem mesecu začet dajat, prej pa ne....

kilogrami user posted image   saj nevem ali je smešno: sem že trenutno na isto kg kot pred porodom, sem si pa v 4 nosečnostih kar nekaj viška nabrala in bi obvezno morala še kakih 10kg dat dol, lahko tudi več. Tako če je katera zainteresirana, ji radevolje podarim kašno kilico, ali pa dve, tri.....

končno smo spet dočakali lepo vreme, sonček,

gremo ga izkoristit

lep dan

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 672
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.9.2010 10:54:34   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Kenya - jaz sem na istem glede kontracepcije...do sedaj nič...zdaj je pa nekaj treba...pa ne vem kaj...grrrr...


Se podpišem pod ta post... Jst tudi nevem...ampak neki bo treba...user posted image

Mi spimo trenutno drugo rudno...
Ta čas se bom jat kar kuhat lotila lepo počasi. Ven pa bomo šli kasneje...

Joj,glede kilogramov pa nevem...s poroda sem prišla ko šus...zdej pa se neki redim...user posted image  Ma sej bo šlo vse dol,...dokler dojim se ne bom sekirala,..važno je da Noemi lepo napreduje...
Po porodu sem si lahko dala neke hlače gor...zadnjič pa sem si jih za foro probala pa ni šans,da gredo čez boke...user posted image

Bo treba it v shopping...da se babe oblečemo...vse tri...


(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 673
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.9.2010 13:34:34   
pupika
Glede zaščite, tudi jaz ne vem kaj naj, tudi meni tabletke ne dišijo, toda nekaj bomo morali vzeti, ker sedaj striktno ne smem zanosit 3 leta in tudi ne mislimo imeti več otrok, do sedaj sem bila brez zaščite in se ni zgodilo, smo tudi drugega načrtovali, toda sedaj me pa kar nekaj stiska kaj pa če se slučajno kaj zgodi.

Glede cepiva, pa tudi mi ne bomo cepili Gaje proti rotavirusu, naslednji mesec jih itak že začnejo cepit z rednim cepljenjem. Kaj katera svojega otroka ne bo cepila.

Glede GH, pa mislim, da sem jaz pri Gal-u začela v 5 mesecu z raznimi sokovi in čaji, mislim, da bomo tudi tokrat v 5 začeli z sokovi. Trenutno je Gaja še vedno samo na dojenju in vsaki mesec pridobi kg, tako da jih ima sedaj že 6 kg. Se pa tudi naša gospodična joka med dojenjem in to samo na levi dojki, sem opazila, da ji takrat preveč teče, ker ko spusti jo celo pošprica.

Glede kilogramov imam še vedno +7kg, pa se ne sekiram, bodo že šli dol, tokrat pa zaenkrat ne mislim imet diete zaradi dojenja.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 674
   RE: ajnRE: Julijske mamice 2010
21.9.2010 16:52:50   
buškolinka
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 
tea213 in Lili (za 2.mesec)


(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?