.tojeto.
|
Pozdravček. kapica - jaz je nikoli ne dam, ima že kar dolge lase in mu jih kar lepo s fenom posušim - se ga je navadil že, ko sva imela težave z uneto ritko in mu jo zato vedno sfenam , da je popolnoma suha, se prav nič ne pritožuje. Upam, da ne delam narobe. Temperaturo vode pa vedno preverjam, tudi kopalnico vedno dobro segrejem. Koliko jih pa ve oblačite za nočno spanje - jaz mu dam bodi in žabice, čez pa pajacek iz pliša, potem pa ga pokrijem s toplo dekico. V sobici ima 20 stopinj. Pa se sprašujem, če ni mogoče preveč? Rokice pa ima kljub temu mrzle. Danes sva imela pa pred spanjem en hud izpad joka, revček je kar cvilil, ene pol ure, potem tudi pojedel ni skoraj nič. Sedaj pa čakam kdaj se bo prebudil. Se je pa to zgodilo že dvakrat, ko sem mu dala AD3 kapljice (samo eno) in bom sedaj kar počakala, ker se mi čisto preveč smili. Ali mogoče katera ve, kje se da ugodno kupiti kakšen dober (lahek in tople) kovtrček, ker jaz ga še vedno pokrivam z dekico in vem, da bo počasi pa res treba en dober kovtrček priskrbet. DanijelaNeli - zadnjič si enkrat omenila, da je mala zaspala v gugalniku in si jo potem prestavila - ali misliš, da je zelo škodljivo, če bi v gugalniku prespal kakšno urico - moj sonček namreč zelooo redko zaspi drugje, kot v vozičku ali na rokah in ko mu je zadnjič uspelo zaspati v gugalniku sem ga kar pustila tiste pol urice - sem pa podložila ležalnik tako, da je bil skoraj vodoravno. No, sedaj bom pa poizkusila ujeti kakšno urico spanja, predno se navihanček zbudi.
|