Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Problem je samo v temu ker ne vem kaj je normalno in kaj ne... Jutri imamo ogled porodne sobe - mogoče jo kar preizkusim
. Včeraj se je kar na lepem začel strinjati z imenom Mark (Marka sem si želela še preden sem zanosila). No, zdaj pa meni Mark ne velja več, ker se mi zdi, da je izbral to ime samo zato, da se mu ni potrebno več obremenjevati z imeni! Jooj, kako me zna jezit za brezveze!!!
halooo. In sem jo tako pogledala in rekla, kaj a je tako velik trebuh in žal je samo eden. Pol se je pa vlekla ven češ da je pa velik otrok. Krneki. Sem pol razmišljala bolj da ne bom nič čez rok k pol bom pa res ko kit, ker mislim da sedaj bo samo še večji. Ojoj.
... pridne bodte in ne hodit rojevat...počakte do oktobra, ker je tako lep mesec, kaj ne?
in se enostavno ne utegne javit...