pixieM
|
jana84 - nič ni bilo rečeno, da sem kaj odprta. Pač, da mi priporoča iti v P. Potem še 1001 vprašanje o počutju in bolečinah. Pa sem povedala, da ni čisto nič drugače kot pred nekaj tedni. No, potem sem očitno prepričala sestro in G, ker so me spustili domov. Seveda z opozorilom, da če bo karkoli, da naj grem takoj v P. Drugače pa se vidimo čez 1 teden. caroline1 - sem poklicala, odpovedala naročilo. Pa je bil ''malce razočaran''. Potem pa sem povedala, da sem pa jaz zelo razočarana. Obljubljali klice, maile, obvestila... od njih pa nič!!! Tako, da sem poklicala v Pikapolonico in dobim jutri voziček!!! Sicer je bil 2 dni razstavljen, ampak si ga lahko pridem ogledat, če je ok. Če mi ne bo všeč, oz. bo kje umazan ali poškodovan, potem bodo naročili čisto novega, ki pa bo ''žal'' šele v sredo. Mislim, če so me tam nategovali 3 tedne, potem mi par dni ne pomeni ogromne razlike!!! Stanje je zdaj mirno?! Recimo... Problem je samo v temu ker ne vem kaj je normalno in kaj ne... Jutri imamo ogled porodne sobe - mogoče jo kar preizkusim . Aja in BTW sploh še nimava izbranega imena!!!! Znoriš! Čakam na mojega da se odloči, pa skoz zatrjuje da je še prezgodaj. No, zdaj pa imava . Včeraj se je kar na lepem začel strinjati z imenom Mark (Marka sem si želela še preden sem zanosila). No, zdaj pa meni Mark ne velja več, ker se mi zdi, da je izbral to ime samo zato, da se mu ni potrebno več obremenjevati z imeni! Jooj, kako me zna jezit za brezveze!!!
|