Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Kako je pa zdaj z brcanjem? 
tisto je mogel bit samo tak dan zanj.
naredim testo iz kile moke. pa 1,5 kile skute. vlečem na olju, pa je vseeno dosti manj masten kot od burekaša.
fraj in me bo peljal!
bo treba kaj najt za delat! sem taka cela nemirna...ful se mi zdi, da mi nekaj manjka, kar se tiče otročka, pa nimam ideje kaj! že nekajkrat sem pogeldala v mini cimrco, pa je vse tam! ne vem, kaj me spet daje!
, spremembo, in da grem končno iz bajte, da slučajno ne ratam asocialna...in te čist zastopim, da je grozno, ko ne veš kam bi s sabo. jaz imam na srečo redke trenutke, ko se tako počutim, ampak včasih se mi res zdi, da sem all by myself! jaz npr. zelo težko grem sama na kavo! to se zgodi v izrednih primerih, v šoping mi ni problem, ampak je problem, da skoz zapravljam, kar pa tudi ne gre v nedogled
...še malooooo
ampak nam vseeno kaj skuha, je rekla da pol bo pa še večkrat...se vidi da je tudi njej dolgčas doma
Zdajle sem imela malo take prozorne rumenkaste sluzi ko sem se obrisala po lulanju. Nobenih nitkic, nč krvi, samo taka sluz ki je bila prozorno rumena. Je možno da se je to čep začel luščit?