zaljubljena23
|
ababanana, hvala za info... Mag, jaz obožujem gobe, pred sladkorno sem pojedla ogromno gobove juhe, zdaj pa sem v fazi mirovanja..Bom po decembru vse nadoknadila Drugače pa jemo pri nas samo gobe, ki jih sami naberemo in jih poznamo (jurčke, dedeke in lisičke) enamimi, dobrodošla med nami rubica, hvala ;)..Sicer mi drugega ni preostalo kot da sem začela nekaj delat na sebi..Ker bi bilo res neumno, da samo od zdravnikov pričakujem, da mi pomagajo pri zanositvi, če sama ne naredim nič zase, medtem ko je bil pri meni samo v O, ki pa so bile zavrte zaradi PCO... aischa, super za uspešen pregled in punčko betricija, naša pikica je tudi mirna zadnja dva dni...Sem ugotovila, da ob lepem vremenu miruje, ob deževnem in slabem pa ima žurko v mojem trebuščku Aja, glede otroškega dodatka, pri oddaji..Če daste vlogo 90 dni po rojstvu, dobite za mesece nazaj in če se vloga odda najkasneje do aprila (sem pozabila zdaj točni datum), se upoštevajo dohodki iz leta 2009 in ne leta 2010...Kar nama zelo paše, saj padeva v en razred višje