Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 20:04:43
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 O dudi, kje si kupila čevlje? Sm vidla superfitke v massu - 79€ pa dvoje rabmo. to pa je precej. drugače so še super čevlji ecco. Cena je pa najbrž ista. Sem vidla reklamo, da je ena igralnica v emporiumu spodaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:02:27
|
|
|
|
majana79
|
leela, sem se lih prej spomnila na to igralnico, so jo zgleda pred kratkim obnovili kje pa ste vse?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:06:59
|
|
|
|
ledenka
|
sem v mimohodu si dobila ljubavno pismo od vrtca? jaz nič več ne razumem... lahko določiš še dodatne 3 vrtce... ampak itak niso fraj al kaj. in če bom jaz dala tvoj vrtec kot 3. izbiro, bom dobila, ker mamo več točk kot ti, ki ti je to 1. izbira in bi morala prit noter ne štekam, ma ziher je kul
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:09:05
|
|
|
|
majana79
|
ledenka, sem ja... moram jutri konkretno zup pregledat pa se spravit pisat, me je sicer imelo danes fabčičevo klicat pa vprašat če res nimajo nobenega pravnika zaposlenega še zmeri ne vem kakšne nohte imaš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:17:22
|
|
|
|
ledenka
|
nohte? na pedikuri sem bla, niso nič namazani sam vraščanje preprečujem poklič pa javi
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:27:02
|
|
|
|
majana79
|
eh, sem misla da ti bodo kej lepega narisale gor če uspem najt cajt bom, ne maram klicat iz pisarne če nisem sama lahko gre pa moj jutri z J. tja direkt pa jih povpraša po zdravju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:31:55
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 eh, sem misla da ti bodo kej lepega narisale gor če uspem najt cajt bom, ne maram klicat iz pisarne če nisem sama lahko gre pa moj jutri z J. tja direkt pa jih povpraša po zdravju pa jim še J pusti za par minut boš koj mela plac! NUJNo rabim materino dušico - kremo! no, sodelavka rabi... če ma kera kontakt od justovega prodajalca, ki je v LJ, se priporočam!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:33:36
|
|
|
|
majana79
|
hm, jst mam na kremi številko od koalkine dobavljalke po moje ne more bit kej daleč od LJ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:36:25
|
|
|
|
ledenka
|
ker jaz mam cifro od enega v Domžalah ali tam nekje... daj mi prosim pošlji na ZS grem kavčat... deca itak da še ni bo vsaj daljinc moj
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:38:36
|
|
|
|
majana79
|
dobiš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:40:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ČER! Počutim se za en drek... Nevem če prihaja tole z Žigatom za mano, al pa me nekaj daje... Trebuh mi otrdeva - boleče - in slabo mi je Ajsi jst mam tudi eno številko te tete, ki je pri meni imela predstavitev. Ona da možu, mož pa na Vladi dela in med službo raztala paketke... Ti pošljem številko? Nekje sem prebrala, da naj bi TEE TREE dali na vatko in v ušeska, kadar so vneta. Je to res?? Mam občutek, da ga zdej srbijo ušeska Kako pa sicer kej? Ajsi in Majana kaj je to s temi vrtci??? A se spet ne morjo odločt kaj bi in kaj nebi? Pa tiste ki ste se v PO dobile danes? Kako je uspelo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:43:55
|
|
|
|
majana79
|
živček, tea tree se da samo kapljico ali pa še manj na prst in se namaže ušesek, sam tolk kolkr gre prst v vhod, ne več, potem se pa še uhelj in okoli ušesa namaže s tea tree kremo če nimaš kapljic pa samo s kremo namaži sicer če je dobil AB ga po moje ne bi smela ušeska bolet mah to z vrtci je kr neki, na živce mi gredo... pač hočejo enotno listo nardit, tko k so že govoril da bodo, sam kao niso smel, bla bla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah sej mam bolj občutek, da ga srbi, ne boli mogoče se celi pa zato?? Joj ti vrtci... NO COMMENT... Mi ga HB imamo, ker privat NITI SLUČAJNO ne bi zmogli plačevat, ampak tudi če ga imaš je pa kej drugega, kar ti ne paše... Sem danes zvedla na roditeljskem, da naj bi ta boljša vzgojiteljica šla z našimi naprej, ta ta smotana, pa naj bi šla v penzijo!!! JUPIII!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 21:51:05
|
|
|
|
Tanja_
|
Čer! Kako ste babuške? Mi že od lune naprej slabo spimo, tko da hodim kot zombi v službo. Mah, upam,da je od zob, ker potem bo hitro minilo, k so že skoraj zunaj te 4ke. SEm bla pa dans pridna in popoldne napekla mafine za jutri-bom mela malo poslovilca, ker grem v petek drugam delat. Pa na aerobiki sem bila prvič po skor 2 letih Je blo ful dobro, edino v obraz sem bla na koncu tok zaripla, da sem še ene 10 minut čakala na WCju, da se je mal umirilo, potem sem si šele upala ven
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 22:08:25
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, sej bo boljše s spanjem pri nas se stokrat zbudi zarad noska, bom jaz jutri tut zombi bravo za aerobiko jaz sem šla enkrat na pilates, je blo fajn, ta teden pa spet spustila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 22:15:10
|
|
|
|
Tanja_
|
majana pravzaprav bi jaz mogla tebe tolažit, k ste spet bolani.Je pa res občutljiv J.Pri nas je tudi ena, ki je bila v 4 mesecih, kar sem jaz tam, 2 meseca in pol na bolniški-ima tudi sin skoz nekaj. Ma prav grozno je to. Še dobro, da je še nimam v vrtcu, da nam je vsaj malo prišparano. Ja, sej vprašanje, kolk bo meni uspelo hodit na aerobiko-sem imela prav slabo vest, ker je mogu bit moj sam s tamalo. Ne vem, zakaj smo take?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 29.9.2010 22:26:13
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja, sej vprašanje, kolk bo meni uspelo hodit na aerobiko-sem imela prav slabo vest, ker je mogu bit moj sam s tamalo. Ne vem, zakaj smo take? grozne smo sej se bomo navadile pa bo vsakič lažje itak tut oni rabijo odmor od nas... mi je pa bedno, če bi imela vsako popoldne nekaj, pa da me ne bi videl pred spanjem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 30.9.2010 5:50:52
|
|
|
|
eelyy
|
jutro sem ustala in T. oblekla za v vrtec.....kdaj vaši zmajčki hodijo zjutrtaj?Men je tok hudo ko gre tako zgodaj ob pol6h sam druge izbire kar nimam(ker bi potem mogla še L. sabo vlačit in jo zbujat pa še obadva malčka dol prinest). zdej bom pospravla potem pa moram taščo peljat k zdravniku se mi vseno smili da hodili toliko dolgo peš pa že tko je amatik....nisem tok hudobna živa; jst mela enkrat antibiotik hinocilin pa neke kapljice za uho ko je bil manjši se mu je nonstop ponavljalo vnetje ušesk ene 4 krat....ful bi rada mela kej doma če ga tko slučajno prime da mu omili bolečine,ker vedno ga sam spakeramo in peljemo na urgenco.Koliko imaš še do pdp?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 30.9.2010 7:36:09
|
|
|
|
betty.ford
|
jutrček! eelyy, zgodnja! maja, pri nas bo tudi zmajček imel superfitke, podedovane od starejšega. zelo ohranjene. pa še ene podobne geox gležnarčke. na podoben način. pri starejšem smo se pa letos odločili, da bo v nesnežnem času nosil mckinley "pohodne čevlje"... no, to se je odločil moj, ker pravi, da je naletel na AKCIJO. za sneg pa bo dobil kakšne fajn kosmatene skibucke. so mi všeč oolang, ampak moram še preveriti, če so mi všeč tudi cene. FLASK_A te imam na sumu, da skrivaj obiskuješ ARR... te tudi jaz pogrešam tule pri zmajčkih! saj, če gre stvar predaleč, nam še vedno ostane moja klinika BF - smo odprli poseben oddelek za forumašice! danes se bo moj potrudil biti oče (prevzel je vrtec in vse obveznosti, ki spadajo k vrtcu) držimo pestke, da bo potekalo vse okej! hvala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 30.9.2010 7:53:45
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Čilam v službi Sej ne da se je otrok zbudil in ker me ni bilo, v dežnem joku pritekel do kuhinje. Revček Moj pa itak da nč ne sliši... jao ej in tile deci betka, držim pesti pogrešam koalko upam da ni spet šla andrkavr
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 30.9.2010 8:07:24
|
|
|
|
betty.ford
|
hvala, majana in tebi: prijetno delovno sprostitev! koala.čka pa upam, da se nam kaj kmalu javi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 30.9.2010 8:18:49
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Bruhamo, driskamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 30.9.2010 8:50:04
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali super. Z izjemo budnice ob petih, ko nikakor ni nazaj zaspal. Sem ob pol šestih obupala, mu prižala baby tv in šla nazaj v posteljo. Mogoče sem celo malo zaspala, niti ne vem. Upam, da ne bo preveč kriza v vrtcu...pa saj ga znajo poštimat punce Pikepoke za bolančke... aja, eelyy, naš gre malo čez sedem v vrtec. Zbuja se pa ponavadi med šesto in pol sedmo, tko da ga v miru zrihtam pa še flašo spije...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 30.9.2010 9:04:05
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro! Grem s kolegico v Lj. pa še eno dojenčico greva pogledat. maja kaj je zdaj to!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 30.9.2010 9:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy jutro sem ustala in T. oblekla za v vrtec.....kdaj vaši zmajčki hodijo zjutrtaj?Men je tok hudo ko gre tako zgodaj ob pol6h sam druge izbire kar nimam(ker bi potem mogla še L. sabo vlačit in jo zbujat pa še obadva malčka dol prinest). zdej bom pospravla potem pa moram taščo peljat k zdravniku se mi vseno smili da hodili toliko dolgo peš pa že tko je amatik....nisem tok hudobna živa; jst mela enkrat antibiotik hinocilin pa neke kapljice za uho ko je bil manjši se mu je nonstop ponavljalo vnetje ušesk ene 4 krat....ful bi rada mela kej doma če ga tko slučajno prime da mu omili bolečine,ker vedno ga sam spakeramo in peljemo na urgenco.Koliko imaš še do pdp? Še 3 mesce
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrvi šolski dan: 10 idej za proslavitevPrvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
IME ZA PUNČKOamaliaKATERO VAM JE LJUBŠE?TAJDA (
46%)

TADEJA (
14%)

JERNEJA (
10%)

JANA (
29%)
Število vseh glasov: 377Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!