|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
7.10.2010 9:41:27   
petrazg
Joj Ledenka... tale tvoj ga pa zasvira vsake toliko časa... Mislim kaj bo pa potem, če ornk zboliš (bog ne daj)... bo najbrž on vzel dopust, da bo lahko z Maksom doma... Mater, kdo bi jih zastopil...user posted image Sem še jaz jezna full...

Koalček... meni je kreme zmanjkalo... Materina dušica... A mi pošlješ na zs ceno, pa trr , bi ti najraje kar po kliku nakazala...

Jahača... bi jaz močno odsvetovala... Tudi če je za drugi sedež...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
7.10.2010 9:42:57   
maja1488
Jutro!

Joj ledenka. Kaj bi ga user posted image . Upam, da bo mali priden in da čimprej prideš k sebi.

Koalka, meni je glih P včeraj rekel, da če je kakec druge barve kot rjavih odtenkov, potem je virus v njem. Če seveda ni posledica hrane (korenček, rdeča pesa...) Pro nas v vrtcu pa nimajo sokov, samo čaj al pa kak tekoči jogurt. Gosti sok so imeli samo 1x za malico pa še to so dale za domov tetrapakec. Mleko bi pa znalo bit premočno, sploh če je občutljiv. Z se zvija po navadnem. Tut če ga samo malo recimo s polento.

Petrca, pikepokice za tamalčka. Pa da Liki nebi dobil. Kolko je pa inkubacijska za slinavko?

Ivana, uživaj!

Pri nas je še vedno driska, bruhala ponoči sicer ni, jo je pa sililo in se je dušila. Sam itak nima kej zbruhat, ker nič ne je. Pa shujšala je, čutim že ko jo dvignem. No ampak P pravi, da je zaenkrat OK hidrirana. Očitno ima zaloge.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
7.10.2010 9:45:46   
petrazg
ojoj Majchi... pikepoke za Zarjo... Pri nas bo Anže tudi shujšal oz. je že. Prejle sem mu celo čokolino uturila... Inkubacijska doba - lahko tudi 7 dni. To se pravi, da se mi en pozdravi, drug pa zboli... Se mi že meša..

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
7.10.2010 9:45:47   
maja1488
O dudi, a nimaš novega telefona že? Sem zadnjič z enim učkom vidla, da maš neko roza zadevico, pa sm mislila, da je nov.

Rodi je OK sedež, dober na testih. Jahača pa nebi. Niti za M ne, pa je bolj velika in močna od T. Tam nimaš nobene bočne zaščite, za glavo... Če bi že vzela neki poceni bi vzela Nanio raje kot samo jahača. Bolš slaba zaščita kokr nobena.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
7.10.2010 9:47:25   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

ojoj Majchi... pikepoke za Zarjo... Pri nas bo Anže tudi shujšal oz. je že. Prejle sem mu celo čokolino uturila... Inkubacijska doba - lahko tudi 7 dni. To se pravi, da se mi en pozdravi, drug pa zboli... Se mi že meša..

Šit no. Se mi meša s tabo. To je tko kot pri noricah. En se ti zvleče, pa drug dobi.  Držim pestke, da gre mimo. A ti si tole imela?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
7.10.2010 9:50:31   
betty.ford
maja, user posted image  za princeske!

pa malo smeha:

http://www.youtube.com/watch?v=fcbdpAL9pLw

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
7.10.2010 9:51:04   
petrazg
Bojda še ne... tako so mati dejali. user posted image Mi je pa včeraj naša petra a povedala, da se komot na odrasle prinese in da full težko prenašajo. Ja, še tega se mi manjka... Ali pa še boljš... da moj na konferenci zboli... user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
7.10.2010 9:53:06   
maja1488
Jst sm imela lani eno samo afto. Sm mislila, da bom znorela. Pa to je ful moteče. Boli...kaj pa vem. Mal že. Sam ko nič ne moreš, ne zob prat, ne pit kr peče ko hudič... Bogi malčki.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
7.10.2010 9:57:02   
petrazg
Anže jih ima samo na jeziku enih 6...user posted image Zobke sva pa nazadnej v ponedeljek umila. Bošček je, si nekaj zaželi za jest, potem pa ves vesel priteče ko je pripravljeno, da prvi grižljaj v usta in začne jokat, da ne more... Katastrofa...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
7.10.2010 9:59:21   
PapuaNG
user posted image user posted image o petra...je še mene zabolelo. Jst na srečo nimam aft, mogoče se mi ena enkrat na sto let pojavi, pa še takrat si sam zob ne morem tam umivat...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
7.10.2010 9:59:51   
ledenka
joj, bogi mulčki! user posted image user posted image user posted image  za Z. in A!

eh, moj je itak poglavje zase... brez veze. ampak zaenkrat je M priden, zdaj pojeva malico in greva v trgovino za vogalom - tud meni bo par minut zunaj pasalo, da si mal dihala navlažim. potem pa čas za kosilo... pa spanje, tega se najbolj veselim!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
7.10.2010 10:00:27   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

O dudi, a nimaš novega telefona že? Sem zadnjič z enim učkom vidla, da maš neko roza zadevico, pa sm mislila, da je nov.

Rodi je OK sedež, dober na testih. Jahača pa nebi. Niti za M ne, pa je bolj velika in močna od T. Tam nimaš nobene bočne zaščite, za glavo... Če bi že vzela neki poceni bi vzela Nanio raje kot samo jahača. Bolš slaba zaščita kokr nobena.

Ja je dokaj nov,zdej mi je počil ekran,sicer je še okej in vse...bo pa moj bratranes podaljšal naročnino in vzel eno nokio ki bi jo mela jaz in mi jo bo potem prodal,tko da men se nč ne podaljša naročnina.user posted image

Ja sej jaz to vem da jahač ni okej samo na hitro bom mogla nekaj kupit za solidno ceno

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
7.10.2010 10:18:15   
betty.ford
petra kaj ni tubby pisala, da naj bi ona M. dajala sladoled? potem bi kakšen jogurt tudi prav prišel, da ga ne bi toliko bolelo...user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
7.10.2010 10:21:22   
petrazg

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

petra kaj ni tubby pisala, da naj bi ona M. dajala sladoled? potem bi kakšen jogurt tudi prav prišel, da ga ne bi toliko bolelo...user posted image

Ni šans... ne mara. Ima v zmrzovalniku sladoled, njegove najljubše lučke, šli smo po coca-colo , ki jo obožuje... nič noče,ker ga preveč boli. Pije striktno samo vodo...

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
7.10.2010 10:22:11   
betty.ford
sicer še podatek, da imajo trenutno v Kanzovih (OshKosh) trgovinah 20% popuste. ker je teden otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 2515
7.10.2010 10:23:52   
betty.ford

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

Ni šans... ne mara. Ima v zmrzovalniku sladoled, njegove najljubše lučke, šli smo po coca-colo , ki jo obožuje... nič noče,ker ga preveč boli. Pije striktno samo vodo...

vsaj pije.
torej je vse na času. da čimhitreje mine!user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
7.10.2010 10:31:38   
majana79
Juhu!

betka, nisi še likoholik user posted image premalokrat vadiš user posted image user posted image

sem pa prej misla nate, sem bla v 'vaših' koncih, na derčevi pri dermatologu

ledenka, tvojega bi pa jaz kr namlatila resno! hb je M. priden

ah delat bo treba it...

aja, papua, naš bi tudi najrajši bil nagec user posted image mu vsakič rečem naj se na kahlo navadi pa ne bo rabil plenice, ampak se ga nič ne prime user posted image včasih ga moram ornk prijet da ga lahko previjem

Neposredna povezava do sporočila: 2517
7.10.2010 10:33:05   
majana79
petra user posted image user posted image user posted image naj čim prej mine!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
7.10.2010 10:40:28   
betty.ford
sem bla v 'vaših' koncih, na derčevi pri dermatologu

pri Roglu? upam, da se težavo da rešiti le s kremico oziroma, da težave že ni več.user posted image
tam je za nas že področje "za mejo", ker je vmes ena prometna cesta... grem mimo le, če moram v ZD.

a da moram zdaj vadit likoholistvo?user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
7.10.2010 10:43:17   
majana79
ja, pri Roglevi, sem šla samo na pregled in je vse ok, samo 2 mam za odstranit, ker me motita, ampak to potem, ko neham dojit user posted image

ja, vaja dela mojstra user posted image tako da kr pogumno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2520
7.10.2010 10:47:49   
petrazg
Betty, lahko greš z nama z Majano naslednjič... user posted image A ne Majanči

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
7.10.2010 10:50:25   
koala.cek
user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
7.10.2010 10:50:53   
koala.cek
a moram sploh še kej komentirat ????user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
7.10.2010 10:51:28   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

user posted image

Ahahahhahah...dobra user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
7.10.2010 10:55:09   
betty.ford
pri Roglevi

LOL sem mislila, da je moški
vsakič, ko grem mimo, premišljujem, kako zanimivo ime.user posted image

Betty, lahko greš z nama z Majano naslednjič... user posted image A ne Majanči

LOL drugič. ne vem, če vaju bom uspela dohajati.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

user posted image

LOL tretjič.
pa smo le znani. ali so nas zamenjali s Slovaki?user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?