Angel_Tian
|
barvar - Punce, nekaj vam moram povedat. Jaz sem Lini do zdaj dajala od GH samo korenček, jabolko, bučke in pa tole riževo kašico. Pa je sicer jedla, ampak tak bolj no. Včeraj pa sem ji skuhala cvetačo in korenček, potem pa malenkost masla dala gor in zmiksala. To pa je tako jedla, da ji nisem folgala žličko v usta tiščat In ko sem bila prepočasna, se je že kar bunit začela. Usta je odpirala kot kak sestradan ptič, potem pa mi je kar roko zagrabla, da je žlička hitreje pristala v njenih ustih. In cmokala je na veliko. Pa ji pač nisem želela dati prevelike porcije, ampak je tolk protestirala, da je na koncu res ogromno pojedla. To je enkrat okrog enih bilo. Potem sem ji pa zvečer še enkrat dala, ker mi je skoraj v krožnik zlezla, ko smo mi jedli. Pa je spet na veliko mljaskala. Pa tak al tak je cel dan nekaj na zizi visela, tako da mi ni jasno, kam je vso to hrano včeraj spravila. Zvečer sem ji mogla AM naredit (ga zdaj nekaj časa ni pila) pa ga je požrla, ne spila Mislim, res ne vem, kaj je to bilo. Dete čisto sestradano. Ponoči pa je bilo potem spet pestro, jo je očitno šraufalo. In ona se v postelji začne grozno dret in se noče umirit. Ko jo vzamem pa na roke in obrnem na trebuščka, pa takoj lepo dalje spi. In tako sem celo noč spet dvigovala te "uteži", ker je rit pokala in Lina mora to z dretjem oznanit Babe, kaj sem jaz zdaj tu sploh zabluzla? Se opravičujem Aja, še nekaj. Na FB sem Tatjana Gošnik, če me želi katera dodati. Nekaj vas sicer že imam in tudi nisem redni gost tam, včasih pa le grem malo pošpejat.