tejci1981
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981 IZVIRNO SPOROČILO: Majchi IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981 Majchi - jaz bom probala ta dva dni izvajat tiste vaje spet, pa da vidimo! Pravijo, da se lahko do zadnjega dneva obrača,....kaj naj rečem - upam na najboljše! Tejči, kaj pa, če bi probala še s tisto mdicinsko mokso, o kateri sem jaz zadnjič pisala. Moj je bil na ritki, na naslednjem pregledu pa na glavo, vmes pa sem samo to delala. Kot neka palčka oglja je to, ki jo prižgeš in s tlečo krožiš nad določeno točko na mezinčku na nogi. To delaš 2 min na vsaki nogi, in sicer na 2 dni. Baje se v 95% obrnejo na glavo in to v roku tedna dni. Saj vem, da se sliši kot neka woo-doo scena, pa tud ne vem, če se je meni zarad tega obrnil, ampak tako kot vaje, je mogoče tud to za probat. Kje se pa dobi ta WOO-DOO zadeva ???? Veš da bom vse sprobala, če mi nebo lih časa sfalilo! Bela01 - glede na to da si se odločila za dobro bebike, si se definitivno prav odločila ,....mi bomo pa videli kaj nam porečejo jutri! pri meni je Peter prvič bil na riti ful dolgo... sem tudi zganjal vse mogoče, da se obrne se je pa pol obrnil kar sam, da sploh nisem vedela....Če tole prav razumem, moraš delat sam?? No ne vem če bi lahko 2 minuti čepela sklonjena do mezinca na nogi.. nič čudnega ne bi bilo, da bi se obrnil.. si misli, mami se je zmešalo.... Vidiš ko napol berem ! Skloniti se do mezinca na nogi,.....misija nemogoče Mogoče bi mi moj pomagal,....ali pa se preizkusim v kakih gimnastičnih vajah,....
|