BeliMedo
|
Evo mene nazaj; malo neta, usput pa še moja najljubša serija - Razočarane gospodinje Glede prehrane: ma moram povedati, da se jaz kar pazim... Tokse nisem prebolela, tako da si vso zelenjavo in sadje FUL umivam; ne jem salam, pršuta, bifteka itak ne, potem morskih sadežev, tune... Ja, priznam, malo sem "psihič" kar se tega tiče... Ko pa sem dojila, pa nisem nič pazila; no, nisem jedla ful kislega in ful začinjenega, ostalo pa vse; hčerka ni imela nobenih problemov, tako da bom tudi tokrat ravnala tako. Če pa bodo kakšne težave, bom pa črtala določene zadeve... mami27, vidim, da je moj pas najcenejši ; sem pa z njim zelo zadovoljna, zgoraj je ožji....Nagledano ima še modrček, ki ga punce ZELO hvalijo (super opora, lepo obliko naredi, brez kosti in šivov - v prvi nosečnosti sem poznala samo tiste iz Mullerja, ki pa so za moje pojme ), pa tudi sling bom po vsej verjetnosti kar tukaj vzela in baby vac, ki je ZAKON za čiščenje noseka... ninasiki, vzami dadinega, sem res zelo zadovoljna... PA ne se jeziti, ni vredno zaradi enega pasu... Ajde nočko, grem dalje gledat gospodinje.
|