nenka7
|
no, pri nas se je stanje normaliziralo in naš bučko ni več tako jokav oz. crkljiv, kot sem ugotovila, ga pa kar zvija in od tega jok. bila je moja mami včeraj pri nama celo dopoldne in sva ugotavljali kaj mu ne paše in iz izkušenj mame štirih sva prišli do zaključka, da imam jaz malo premalo mlekca, da ga zvija in da je crkljivček. vse obenem, potem je pa jok in stok in mojih živcev nikjer več. ampak me je malo razbremenila, malo potolažila, pa je danes vsekakor boljše stanje. pa res sem rabila benika tebe in vse ostale, da ste me malo zbrcale, da AM ni nek in da naj poskusim in sem in sedaj je bolje hvala tudi vam punce, zlate ste!! jazzy1, tebi sem pa na zs poslala mail, če mi boš poslala tiste recepte. sicer očitno naš mali kravje mleko, ki ga jaz zaužijem dobro prebavlja, ni zelen kakec, tako da upam, da bom lahko tega gorskega pila in bo vse ok. ker sem pa očitno tudi shujšala od vsega skupaj in tudi to ni dobro za mlekarno mama. se bo treba potruditi in počivati in dobro jesti, če bom hotela še dojiti, čeprav si lahko kar čestitam, smo prilezli že do 4 tednov in če ne drugače, vsaj en teden sva se res samo polno dojila in je bil zadovolen naš blažko sicer pa škoda da potem nisem mogla v mesto, ampak se pa naslednjič pridružim. v BTC pa ne morem, ker jaz žal nisem mobilna. plus v petek je že moj srček doma, si je malo frej vzel za naju in bomo kam šli, če bo lepo. lepo pa menda bo, jupijuhu! no, tudi jaz imam potem popoldan plan iti malo ven samo da se zbudi, se nahraniva, previjeva in oblečeva, pa na sončka!! jupi, kolk je lepše, če je sonček!! no, sedaj pa počivati, je bila kar kratka noč, čeprav danes je bil kar priden 4,5h plus 2h in vmes samo eno uro in ne dve pokonci, kot je ponavadi, bravo mi!!