|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
3.11.2010 23:12:50   
Aninchy
omg a še kliknem lohk gor in se poveča?! no, to pa nism vedla...user posted image ma nč gre zdej, drgač lohk še 5 slik gor damuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
4.11.2010 8:54:06   
Tincy90
Hehehe, očitno so pol moji napotki dobri, yeah!user posted image iiii, kok je lep Martinčekuser posted image , še mal pa bova mela medva god.user posted image kok je že velik, raste hitr, pa od ninkice toook težko baburo ma že, đizsssuser posted image , ti se boš pa nabildala z njo.user posted image kr limejte slikce od malih bučk, js naše že lep čas nism nč slikala, pa vidm d morm it spet u akcijo.user posted image

Ka si mi ti smešna aninchy.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
4.11.2010 9:00:41   
ninkica
jutro user posted image user posted image
Za nami super prespana noč,kot ponavadiuser posted image

Tinchy,hvala za obrazložitevuser posted image user posted image

ja Leja ima kar dost kg in sicer sem šele zadnič pogruntala zakaj me tok križ boliuser posted image user posted image No saj bo bolš.user posted image

Sva mislne it do Optika po leče pa je začel pihatuser posted image user posted image pa bom šla kar pop sama z avtom.

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
4.11.2010 9:01:29   
ninkica
Aninichy luškanga fantiča imašuser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
4.11.2010 9:13:52   
Aninchy
ninkica - fala user posted image Aja, pa bodi vesela, da ti fajn spi in uživaj v tem, dokler je še tako!!user posted image Naš se je najprej zbujal samo po dvakrat na noč za jest, pri dopolnjenem 1 mescu je prespal celo noč, tako do polnih treh, zdej se pa po enkrat zbuja... pa čist jutranji človek je kr naenkrat postal, prej sva spala do 10h zdej pa do pol 8h... sej tud ni tok hudo, ampak jst bi pa še took spaaalaaauser posted image

tincy90 - ja zako sm pa zdej jst smešna?? user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
4.11.2010 9:25:18   
Tincy90
user posted image user posted image npr. zdj že zard tega user posted imageuser posted image user posted image user posted image drgač pa noo, sj to je u dobrem smislu, simpatično smešna d se ti mora člouk nasmejat.user posted image pač maš kdaj take dobre izjave.user posted image

Pa ne mi o spanjuuuuu, js bi tud tko rada spalaaaa, pa je naša zdj čist zmešana od te ure, se mi zbuja kr že ob 6ih. WTF?user posted image user posted image user posted image user posted image sj bo bolš spomladi k se spet ura premakne haha.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
4.11.2010 9:35:37   
tix
Dobro jutro.

Aninchy-  Fleten je tale vaš Martin, zgleda ful velik pa sta samo 14 dni razlike, koliko pa tehta?

Naš spi ponoči kar vredu, gremo pa vsi bolj pozno spat, glede na to da še vedno tudi čez dan spi veliko ga ne morem dat (pomoje) zvečer takoj ko se zbudi za hranjenje spet spat. Zaenkrat nam tako čisto ustreza.

Sem se pa odločila, da ga ne dam cepit proti rota.

Čakam patronažno da pride mal o GH povedat ...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
4.11.2010 9:36:56   
ninkica
naša pa sploh ni porajtala,da se je ura prestavlauser posted image ponavadi je hodila po stari uri spat okol20.30h zdej pa hod ob 20h.
Od kar se je Leja rodila se nism še nobenkrat zbudila neprespanauser posted image

Aninchy,vidm pa da je Martin samo 4 dni starejši od Lejeuser posted image

Midve bova danes začele z zelenjavco in sicer ji bom kasnej skuhala korenček pol ga bom pa s svojim mlekom pa zalila da bo bolj kremast.

Včeri sem si zvečer iz ene joške stisnla 180mluser posted image user posted image si kar ne morem mislt,da gre tok vn iz ene

šibam likat,pol pa pridm še kaj okoluser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
4.11.2010 9:46:29   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image MalaNeli, (**21 let**) - NELI (22.10.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image playgirl, (**20 let**) - ELEN (22.5.2009), (PDP: 24.9.2010 - user posted image )
user posted image BARBY_2007, (**22 LET**) - fantek, (PDP: 30.1.2011 user posted image )
user posted image tix, (**22 let**) - JAKOB (29.6.2010)
user posted image naja7 - PIA (6.8.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 5   user posted image - 7           user posted image - 1 + 1user posted image + 1user posted image

user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
4.11.2010 9:47:43   
Tincy90
Da ne pozabmo na seznam.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
4.11.2010 10:34:15   
ninkica
evo sem zlikala,kar sem včeri opralauser posted image user posted image
zdej pa čakam,da se tamala zbudi,da gremo na sončkauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
4.11.2010 12:51:23   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

Od kar se je Leja rodila se nism še nobenkrat zbudila neprespanauser posted image

uživaj dokler lahko.. pa čakaj na zobke user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
4.11.2010 15:30:31   
davorjeva pikica
Aninchy- luskanga sincka mas :) user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
4.11.2010 20:07:47   
Aninchy
hej helou!!

tinč - ma sj js sm tut u prajvet živlenju en smejko vešuser posted image sem zaiebana... ZELO!user posted image

tix, ninkica - ma kaj ste same junijčice tle??user posted image Jst sm bla pri njih, sm mela 4.6. u bistvu PDP, pol mi je pa prestavla na 31.5. sm se pa kr k majčicam prestavla... ma ne vem, nekak bolj smo se ujeleuser posted image no in usoda je hotla, da sm še en teden po prvem PDPju rodila!user posted image

tix - Martin ma 67cm pa 7,5kg - pravi maneken, pojma ne vem po kterem poštarju jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

GH - mi že jemo na polno... počas bomo še z belim mesom začel, ampak se ga leni mamici ne da nardituser posted image Je pa hecn, da smo najprej začel s sadjem, pol zelenjavo, pa ma zelenjavo ful rajšuser posted image - tut ne vem po komuser posted image user posted image še mal pa bom začela študirat, če je sploh moj! Da si ga ni dedc s kero drugo uštimau!user posted image

ninkica - user posted image user posted image user posted image za mlek! Men je po dveh mescih mlekarna šla u stečaj...user posted image ahh kaj češ, smo bli pripravljeni... itak grejo vse večje firme počasi v maloro...user posted image
--> Ejj, pr men se nč ne pozna, da bi ti likalauser posted image user posted image user posted image

egleria - hihihi pusti punco naj spi, dokler lahko... ni treba da ma "nočne more" o zobkih, še preden pridejo...user posted image

davorjeva pikica - hvalauser posted image user posted image ejj sm vidla, da si me spet dodala na FB... kaj vmes nisva ble "prijatlci"??

aja, a je še ktera zainteresirana za "prijateljstvo" (beri FB)?user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
4.11.2010 20:30:25   
Tincy90
Pra*sec, me je vn vrglu.user posted image user posted image
Zdj pa ne bom pisala dolzga posta, ampak bom mal kasnej.user posted image user posted image sm to bom rekla:
Ninč omg kok si me zdj nasmejala, hahahahaha!user posted image user posted image user posted image user posted image poštar in ostalo hahaha!user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
4.11.2010 20:34:28   
davorjeva pikica
Aninchy- ni zakej :) ja men je pisalu da nisve ble in sm ti pol takoj poslala prosnjo za prosnjo :)...user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
4.11.2010 20:52:18   
ninkica
Čer babure

Aninchy nas je kar dost junijskihuser posted image

Smo bili skoraj cel dan uzunaj in tudi potem ko je šel sonček dol je blo še vedno toplo.

Leja sladko pančka,jaz še mal obrnem net potem grem pa tud jst spat.

V mojih mlekarnah je zaenkrat dovolj mlekauser posted image ,si iz ene načrpam 150-200mluser posted image user posted image user posted image

Lahko nočuser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
4.11.2010 20:53:39   
Tincy90
Ojla je reku telebajsk.

Da poročam najprej kaj je blo na pregledu: uprašam svojo G, če bo dans UZ in reče d ne in pol ji rečm če mi lahko nardi tko samoplačniško in mi reče d pri njej ni samoplačniškega UZ. Žalostno in smešno obenem. No enivej, smo poslušal srčka, bije lepo in potem je na željo mojga nardila UZ kr je on hotu vidt spol, ampak se pikc spodi ne da in ni nč pokazov. da vam povem to presenečenje k me je doletelo k sm stopila na vago: Tincy se ni NIČ zredila, oz sm šla pol kilce celo dol, pravi šok zame kr kej tazga mi pa še u lajfu ni ratalo d se u osmih tednih ne bi nč zredila. no potem sva šla z mojim še mal u DM u nabavo, pol pa na kosilo in kasnej me je pelov še na pedikurco z masažo, pasalo mi je k sam vrag. me tko noge bolijo in pečejo d grem naslednič še na polovično masažo d se mi opredeli sm na noge. pol sva šla pa še do ene kolegice, ki je pa učerej rodila punčko in je taaak cukrček. pol sva se počas pa kr domov odpravla.

Mi mamo tud manekenko doma, se mora mami pohvaltuser posted image , je mela pr 9 mescih 9 kilc, me zanima kok se bo zredila do enga leta.user posted image jooj, še mal pa bo mela svoj 1.RD, že tko komi čakam.user posted image user posted image še prej pa mami pride na vrsto, juhu.user posted image ma december je definitivno najlepši mesec, že zard snega, če ga bo kej, pa lučk, pa miklavž, pa božiček, pa dedek mraz, pa novo leto, pa rojstni dnevi, ufff tega je pr nas še pa još.user posted image bomo bankrotiral.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
4.11.2010 21:10:18   
egleria
aninchy sej nisem hotla nobene strašit user posted image

tincy ja pri nas bo tud pestro. sam pri vas je vse v enem, pri nas je pa za piko na i takoj po praznikih še Patrikov 1.RD user posted image ko bomo že bankrotirali bo pa še to user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
4.11.2010 21:19:45   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tincy ja pri nas bo tud pestro. sam pri vas je vse v enem, pri nas je pa za piko na i takoj po praznikih še Patrikov 1.RD user posted image ko bomo že bankrotirali bo pa še to user posted image

user posted image user posted image evo vidš, še ta "udarec", po bankrotu še en bankrot.user posted image user posted image ma za naše pikce vse, ane?user posted image sm tok vesela d sm že mami in ponosna na mojga hudička k bo tko hitr zrastla joooj, mam spet svoja čustvena nosečniška obdobja.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
5.11.2010 9:09:37   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
mam spet svoja čustvena nosečniška obdobja.user posted image

user posted image user posted image user posted image

egleria - ehh, sej vem, da nisi hotla strašit, sam povedat tk k je...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
5.11.2010 10:45:24   
Tincy90
Serbus damice.user posted image

Kako? Dans je spet lep sonček, juhuuu!user posted image sm zdj mi je pa že vroče rataluser posted image user posted image , upam d bo hmal sneeeeeg.user posted image ej bejbike, djte mi kako pametno povedat glede darila za 1.RD naše pupe. In ja, vem d ma usaka pač svoj okus sm useeno, mogoče bo pa kaka ideja tud men ušeč.user posted image user posted image

Dobr izkoristte sončk kr je u pondelk že sneg na povedan!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
5.11.2010 10:48:12   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
mam spet svoja čustvena nosečniška obdobja.user posted image

user posted image user posted image user posted image

In kaj je kle smešno?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
5.11.2010 11:00:45   
tix
dober dan.

Vreme je pa res fino, mi je prav škoda, da bo v nedeljo spet dež al že celo sneg al kako user posted image

Zanima me kdaj lahko dam riž za probat ?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
5.11.2010 16:07:35   
Aninchy
hej helou!

se spravlam okne umivat, pa me je računalnik mal premamuuser posted image

tinč- hehe, ma jst pa kolkar vem nism mela takih "čustvenih obdobij" med nosečnostjo... Pa mal sm se probala tud nazaj držat, če me je kdaj kej user posted image zamikaluser posted image Ma hecn mi je blo, kk si napisalauser posted image

tix - naš je glih dons probal rižoto (za odrasleuser posted image ), pa da ni bla suha sm mu vmes dajala mal kisa od solate... Mu je blo ful dobro, jst sm pa ful grimase pričakovalauser posted image

No, pediatrinja je rekla, naj pri petih mesecih za kosilo že je krompir, riž... vse v glavnem... No, naš je že pri dobrih 4h začel dobivat krompir in različne zelenjavne omakce zravn. Pa je še kr živuser posted image po občutku daj vse od prve do zadnje žlice! To je moj nasvet!user posted image

Kaaaaj?!?? A sneeeeeg??? Ne ne ne ne ne ne js sm se pa glih navadla spet na toplo vremeuser posted image user posted image Sicer tle dons piha k user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 5.11.2010 16:08:29 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?