Tincy90
|
Ojla je reku telebajsk. Da poročam najprej kaj je blo na pregledu: uprašam svojo G, če bo dans UZ in reče d ne in pol ji rečm če mi lahko nardi tko samoplačniško in mi reče d pri njej ni samoplačniškega UZ. Žalostno in smešno obenem. No enivej, smo poslušal srčka, bije lepo in potem je na željo mojga nardila UZ kr je on hotu vidt spol, ampak se pikc spodi ne da in ni nč pokazov. da vam povem to presenečenje k me je doletelo k sm stopila na vago: Tincy se ni NIČ zredila, oz sm šla pol kilce celo dol, pravi šok zame kr kej tazga mi pa še u lajfu ni ratalo d se u osmih tednih ne bi nč zredila. no potem sva šla z mojim še mal u DM u nabavo, pol pa na kosilo in kasnej me je pelov še na pedikurco z masažo, pasalo mi je k sam vrag. me tko noge bolijo in pečejo d grem naslednič še na polovično masažo d se mi opredeli sm na noge. pol sva šla pa še do ene kolegice, ki je pa učerej rodila punčko in je taaak cukrček. pol sva se počas pa kr domov odpravla. Mi mamo tud manekenko doma, se mora mami pohvalt , je mela pr 9 mescih 9 kilc, me zanima kok se bo zredila do enga leta. jooj, še mal pa bo mela svoj 1.RD, že tko komi čakam. še prej pa mami pride na vrsto, juhu. ma december je definitivno najlepši mesec, že zard snega, če ga bo kej, pa lučk, pa miklavž, pa božiček, pa dedek mraz, pa novo leto, pa rojstni dnevi, ufff tega je pr nas še pa još. bomo bankrotiral.