|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
4.11.2010 22:23:30   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

jazzy...a je kaj več denarja na računu. user posted image

Je, je, hvala. user posted image Škoda ker te jutri ne bo.

kavica - a potem jutri ob 10.30 v Koloseju velja a ne?

Šibam pod tuš, pa spat. Mirno noč vsem. user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
4.11.2010 22:29:44   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

jazzy...a je kaj več denarja na računu. user posted image

Je, je, hvala. user posted image Škoda ker te jutri ne bo.

HVALA tebi.

Se vidimo, najbrž že na naslednji kavici.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
   [Brisano sporočilo]
4.11.2010 22:48:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1728
5.11.2010 6:57:34   
tinkatonka
jazzy....VSE NAJBOLJŠE!!! pa ena virtualna tortica za darilo user posted image

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
5.11.2010 7:30:06   
kpmk
tinkatonka - popkovna kila - mi jo imamo, smo bii na pregledu pri kirurgu in imamo sedaj kontrolo čez 6m

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 1730
5.11.2010 7:32:38   
malecka_mateja
JUTRO!

tinkatonka hvala za pojasnilo se mi je zdelo da bo tako kot si napisala. sej sedaj greva eden od naju v veliko banjo in ga drži jaz ali mož ga pa skopava. teh nekaj mesecev bomo še potrpeli potema pa ko glavico drži in se lahko posede pa je itak lažje. sej bo.

Natalija no jaz bi ti za duplek res kakega baby booma predlagala ga je kupila sedaj tudi moja sestra ki čez 1 mesec dobi user posted image in je res lep pa praktičen smo našega malo popeljaliuser posted image user posted image user posted image user posted image pa na malo se zloži ker ga naša v punteka dobi. no sej boš videla.

Mene pa danes čaka kava z eno februarko ki se je poročila avgusta in sem bila na dekliščini da slikice pogledavauser posted image komaj čakam. ponoči ko obrok Tin preskoči sem si mleko načrpala ker zvečer grem na baletno premiero Gisell user posted image in bo ga ati nahranil. se vidi da nisem navajena me malo prs boli. načrpala sem 100 ml upam da bo dovolj. ker sploh nevem kolko spije. sej če bo sila bo pa mu še AM mleko nardil. ali pa ga bom podojila ko pridem ker mi gre samo 30 minut navzkriž da nisem od enega podoja do drugega doma. ma sej bo. upam da nam bo ratalo in da bo kot vsak večer. zdaj bo ati prvič z obemauser posted image

včeraj smo rezervirali božične počitnice gremo 24-27.12 v banovce in naš božiček bo letos čist poseben ker bomo 4-je in še ob bazenuuser posted image user posted image user posted image user posted image itak nismo bili na morju in mi bo pasalo malo vode. Tin-a sicer me mislim dat v vodo takratk bo star 4 mesece amapk vseeno.

Grem na zajterk. papa pa lep čvek na kaviciuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 1731
5.11.2010 7:35:45   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

tinkatonka - popkovna kila - mi jo imamo, smo bii na pregledu pri kirurgu in imamo sedaj kontrolo čez 6m

a to moraš it prav na pregled k kirurgu? No sej mi bo P najbrž napotnico dala, če bo potrebno. Sicer ima zelo majhno, tik pod popkom - je popek malo ven obrnjen pa ko pritisneš kr "notr" pade. Saj to naj jih ne bi bolelo, a ne? Oz. boli samo ko gre tm mimo "drekec"?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
5.11.2010 7:43:09   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

katrinka, jaz sem pa včeraj tako pozno glasovala, da mi še zdejle ne pustijo glasovati, če ne prej dobiš jutri zjutraj glas, sem si kar pod priljubljene shranila stran, da ne bom vsak dan iskala. do kdaj pa poteka to glasovanje?

poteka do 23.11.
ja ful je zoprn k more 24 ur minit...hvala za glasove

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Katrinka - naša mala mis tudi še večino 50 nosi, pa kako 56 vmes damo, tiste številke ko vem, da so manjše. Saj lepo gor dobiva, ampak samp v širino, v dolžino pa gre bolj počasi

ja enako,ampak mi je fajn k je tko porejena,prej ji je vse visel zdej ji je pa pravuser posted image

ovcka - ja, na glavni trznici jo dobisuser posted image

kavica - ze pripravljam stvari da pridemuser posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
5.11.2010 8:02:44   
kpmk

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

a to moraš it prav na pregled k kirurgu? No sej mi bo P najbrž napotnico dala, če bo potrebno. Sicer ima zelo majhno, tik pod popkom - je popek malo ven obrnjen pa ko pritisneš kr "notr" pade. Saj to naj jih ne bi bolelo, a ne? Oz. boli samo ko gre tm mimo "drekec"?

jst ne vem več al boli al ne, samo moja ko jo muči kakec se tako zvija in to je sedaj vedno bolj user posted image  ne vem ali je od te kile ali kaj user posted image
napotnico ti da P. mi smo bili takoj na vrsti hb ni bilo trebačakat..... so pa rekli da ni nič posebnega, samo pazit moramo, da če pomodri bunkica moramo TAKOJ prit user posted image  me pa skrbi kaj če jo matra tudi zaradi kile user posted image  ma pojma nimam

Neposredna povezava do sporočila: 1734
5.11.2010 8:10:38   
katrinka
prosim za danasnje glasove - hvala

http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Blaz-S&cid=914

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
5.11.2010 8:12:08   
kpmk
glas oddanuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
5.11.2010 8:24:50   
nadka30
jutro

glas oddan

user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
5.11.2010 8:37:33   
katrinka
iiiiiiiiiiiiiiii hvala

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
5.11.2010 8:38:43   
malecka_mateja
glas oddanuser posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
5.11.2010 8:46:12   
benika
včeraj smo rezervirali božične počitnice gremo 24-27.12 v banovce in naš božiček bo letos čist poseben ker bomo 4-je in še ob bazenu

user posted image user posted image user posted image user posted image Mi bomo pa kakšen km stran v Lendavi.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
5.11.2010 8:48:08   
tannya
Dobro jutro,

moj je končno prišel nazaj in malo lažje dihamuser posted image .

Kavica: uživajte danes in polubčkajte jazzyuser posted image . vas bom kar pogrešala, sem se tok navadila na naše petke. Naslednjič sigurno pridem.

Tinka: jaz sem kupila merino ovčko na tržnici v mestu, stala je 40 EUR.

Izkoristite današnji sonček!

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
5.11.2010 8:55:27   
Jazzy1

jazzy....VSE NAJBOLJŠE!!! pa ena virtualna tortica za darilo user posted image

Hvala user posted image . Dobiš kos realne ko se vidimo user posted image . Grem zdej "pakirat" za kufe user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1742
5.11.2010 9:17:46   
JEJ
Jutro ...

Tinatonka, jaz sem z najstarejšim bila letos poleti, julija, takrat je bil star 3,5 let. Bila sem z njim, operiran je bil pa v MS, ker sva tam najhitreje bila na vrsti, ker sem hotela to rešiti še pred rojstvo pupe. Če te karkoli zanima, povej. Jaz sem mu povedala čist realno, laično, da greva v bolnico, kjer ga bodo zdravniki pregledali (naštela, kaj vse), potem pa bo dobil sirup, ga spil in ga bodo odpeljali. Ko se bo zbudil, bom ob njem že jaz. Ko bova šla pa domov, pa dobi za nagrado sladoled, če bo vse ok  ;)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
5.11.2010 10:11:45   
luna2010
Jutro punce,
vidim da se nekatere borite z pomanjkanjem mleka.Imam sirup LACTOGAL iz Italije.Steklenička je namreč odprta,več kot pol je še ostalo in jo dam če bi katera probala.Meni sicer ni pomagalo oz.sem bila zelo neresna z pumpanjem,tako da sem zdaj čisto brez.Mi je pa žal da sirup propada ,če bi mogoče kateri lahko pomagal.
Sem iz Šentjurja pri Celju!!!Lahka pa tud pošljem po pošti !!!

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
5.11.2010 11:16:27   
archie

Ampak pri meni je bilo isto, samo 20ml sem načrpala, kasneje ko sem jemala homeopatske kapljice sem malo več, ampak potem je pa Jakob nehal vlečt (archie a jih že jemlješ, kaj pomaga?) Meni črpanje ni drastično povečalo količine mleka, le za 10ml, ampak tudi Jakob ni prav vlekel in mleko ni nastajalo. Upam, da pri tebi ne bo tako in da se ti bo količina mleka povečevala.

ja, jih. hvala ti se 1x!!! meni pa je crpalka pomagala, ker sprva sem nacrpala samo po 60 ml na vsake 3 ure, sedaj pa cca 140 ml na vsake 3 ure (ce je razmak daljsi, tudi vec).

Jazzy, vse najboljse!!!

4,7 kg * 150 ml= 705 ml. Teja ima tudi navzgor odstopanja user posted image user posted image sploh ce spije po 1 l mleka na dan.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1745
   [Brisano sporočilo]
5.11.2010 11:50:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1746
   [Brisano sporočilo]
5.11.2010 14:43:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1747
5.11.2010 15:27:43   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Ja kje ste vse kofetarice?

Jaz sem bila pridna, sem oddala vlogo za znižano plačilo vrtca in vlogo za pomoč občine ob rojstvu otroka. Pa še v Spar sem pohitela vnovčit LEGO nalepke, ampak niso imeli vseh kock, ki bi jih Miklavž rad prinesel user posted image

pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo, na kavici je blo superuser posted image
seveda k sem domov prsla sta bile obe lacni,pokakani,tecni,zaspani in manjkalo mi je ene 10 rok - a uspelo vse zrihtatuser posted image user posted image user posted image user posted image

jazzy - se enkrat hvala za caj in VSE NAJBOLJSE se tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
5.11.2010 15:28:56   
katrinka

prosim za danasnje glasove - hvala

http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Blaz-S&cid=914

HVALA VSEM KI GLASUJETE

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
5.11.2010 15:31:44   
kajča
jazzy VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image  in hvala za kavico.

Danes smo se spet lušno imele.

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?