ninasiki
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: TreeGirl OMG, a to v bistvu nekako vbrizgajo al kako? In potem greš na vc in je? Svašta. Preživel bomo, je pa dobro vedet prej - da ne bom kot da bi prišla iz vesolja. Dojenček: navodila za uporabo - a je že tudi kaj o porodu noter opisano? Glede na to da moj pridno bere moje revije, bi mu tudi še kakšno knjigo kupila Aja, slikco od danes sem poslala na mejl... Ja res, OMG... jaz sem mislila, da me bo konec... res pa da nekatere prav čakajo na klistir (se vsaj enkrat na 9 mesecev dobro spucajo - tako mi je kolegica rekla;'''' da je komaj čakala, da je vbistvu 9 mesecev samo na to čakala, kaj na porod, klistir je zakon '''') vbistvu, je nekako tak postopek... šlauf (kontkretnega premera ) ti pač porinejo (če imaš srečo-zelo nežno) tja kjer sonce ne posveti in zi skozi cev zlijejo toplo tekočino kar čutiš tisto tekočino kako se ti polni po črevesju in seveda če imaš srečo, nimaš še močnih popadkov no jaz sem jih imela in sem še predno je sestra končala z vlivanjem ji skozi prigovarjala, da ne bom zdržala, da če ne neha, bo mokra in umazana je pa res, da vsaka drugače to doživlja... pa v LJ je na WCju tudi tuš - na tistem prvem wcju... na drugem, tam kjer čakaš, da te neha šraufat pa tuša ni... tako, da sem jaz prebila kar nekaj časa pod tušem jeeeee, komaj sem čakala na to, da grem v vodo tako, da tega te ne sme biti strah, pozitivno pa bo... ampak meni osebno je muka podpišem in če priznam me je tega zdej v drugo najbol groza ker k me je popadek prjeu sm misnla da bom spustila k me je šraufal k blesavo no pol po porodu sm pa dobila na intenziuni sirup no to mi pa kr slabo rata k pomislm ceeeuuuu dan šraufanje pa ne veš al boš kaku al boš golobčka spustu uglaunem mam od teh primerou pa raj tekočino 5min pa si konc tko da me tud šivanja ni tok več strah ker sm bla tud šivana in sploh ni tko hudo res sm rabla 4-5 dni šlaufka ampak itak sm prve dni v pojstli jedla zadnja dva pa stou tko da sm kle občutla prej pa ne neki mah bomo že al kva ej bejbe a kero spomin daje ker se mi zdi da sm vedno bol podobna zlati ribici no in sm se spomnla sm vm buškota spet poslala pr ns v službi je tak dougcajt biu dons da adijo pamet no ampak bomo že nč grem mal bb gledat da vidm če sm kej zamudila