Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

So rekle, če mene ne moti, da je tam, dače lahko spim, ni panike, če je v isti sobi. Torej smo naredili tako, da smo dali kinderped v spalnico in je tam zraven. MOram reči da zeeeeeelo bolje spi, ker ji je bila zibka že zeloooo premala - sedaj v kinderpedu pa zaspi, in jo pogledam čez pol ure pa ima glavo, kjer bi morale biti noge ;)))) uživa v prostornosti ;) poleg tega je bilo 2-3 dni jokanja zaradi uvajanja NEZASPATINAROKAH in se mi je zeeeeelo izplačalo, sedaj jo dam v kinderpet čez dan (enako kot pri tebi top10 - spi 3x) ko vidim, da je zaspana, in potem traja cca 10 minut da zaspi, malo stoka, popravim dudo in sama zaspi. Enako delam zvečer - počakam, da je zaspana in se ne ravnam po uri. Na uro je edino hrana, spanje pa po 'zaspanosti' ;) In nama full ratuje. Moram rečt da sem bolj spočita in manj obremenjena, odkar takole zaspi.
8600g in 68/69cm. Hlače ima 68, bodije, pižamo in majčke pa 74 Itak, ko zagleda flašo se smeji, in če ne dobi takoj!!!! UH.....
jaz mu pa tumbam, da sebi delam dobro.
dobi pa zdaj 180 pa je stara 5,5 (naj bi dobila že 200
) Probaj vmes dat mal čaja, mogoče pa je žejen. prej ji nisem nikakor spravla čaja dol, zdaj ga spije vmes na ex celih 60-70....
So pa še vedno bolj izjeme, da zdaj prideva do 80 na obrok, zato morma kr nonstop jest...
K sreči sva do zdaj zadost pridobili na teži. Spodnja meja, ampak je pa le.