absolventka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Baby 2011 Ojla punce!!! Mene pa zanima, kolk ste se kej do zdaj zredile? Jaz sem mela namreč pred par dnevi morf. in je blo ful noro. Naj bi blo vse ok, pričakovali naj bi zdravega ! Sva bla z mojim čist vesela, da je vse ok in dete zdravo, samo me je pa potem gin. čist zamorila. Sm jih kr ornk slišala, češ da sem se preveč zredila (20t 1d - 4,5kg). Verjetno je s tem mislila, da sem se preveč naenkrat (2 kg zadnji mesec in 2kg prejšnji mesec), ker po njenem bi se mogla 1 kg/mesec. Samo mi ni jasno kako. Prve 3 mesece sem se samo 0,5 kg, kaj zdaj to pomeni da naj bi se do konca nosečnosti 6,5kg? Meni se zdi to nemogoče. Ne vem no. Sem še nekaj protestirala, da isto jem kot vedno in da ne vem kako to (pa da se mi je trebuh šele zdj mal zrasel, prej se mi skoraj nikjer ni nič poznalo), pa je še bolj znorela da preveč jem, ali pa se premalo gibljem. No, naj še povem, da imam oz. sem imela pred nosečnostjo idealno telesno težo in da sicer nisem okrogla. Tudi zdi se mi ne, da bi šlo še kam drugam kot v trebuh. No, mogoče minimalno v rit, samo stare kavbojke pa še vedno oblečem. Ne sekiraj se preveč, meni se zdi da se čist normalno rediš in da 2 kg na dan ni nič preveč. Jaz sem se v 1 prve 3 mesece vsak mesec zredila za 2 kg, nato so bili pa prazniki in je v enem mesecu tehtnica poskočila kar za 5 kg, pa mi je moja G edino takrat rekla naj mal bolj pazim kaj pojem. G ponavad težijo ženskam ki imajo kakšen kg že od prej preveč in če ti praviš da ga nisi imela potem se ne obremenjuj preveč, nima smisla. Jaz bom v nedeljo točno na polovici in imam +4 kg pa sem kar ponosna nase, saj sem v 1 imela tak čas kar +8. portorož zelo se mi smiliš in upam da bo kaj bolje, saj če ne se pa tolaži da je do poroda le še par mesecev in takrat se bodo ziher težave rešile cowgirl kar se tiče fotkanja mi se da zmerom kar sami saj ima moj za hobi fotkanje in ni vrag da ne bi izkoristil opremo vredno 2000 eur. Pa nič preveč ne kompliciramo sam najdemo lepo lokacijo npr. jeseni velika pisana drevesa, spomladi volčji potok pol cvetis in podobno. Fotke pa zmerej ispadejo lepo. Se mi zdi pa predrago plačevat profi fotografa. ninasiki ni ti naklonjeno to leto glede zdravja želim ti čimprejšnje okrevanje in čim manj zdravstvenih težav v novem letu vesna_b za brez pleničk Moram se pohvalit da je moj v petek na božični večer prvič čutil najino pikico in je bil tako vesel da kar ni mogel odlimati roke od mojega bušija. Nisem si mislila da bo v drugo še vedno tako magično kot je bilo prvič .
|