Klaraklara30
|
Dobro jutro! Častim ! Ste dobro spale? Jaz sem, samo prezgodaj sem vstala, ker je bil mali buden že ob 5h! Grrrrrrrrr! IZVIRNO SPOROČILO: mami 27 pogledave kako je stanje mi je pa u sekundi rekla da nujno na dieto in da sm odspodi čist natečena Ojoj, boga! Naj čimprej mine, pa da se ti ne bi bilo trba glih vsemu odpovedat! Joj, to pa res ni prijetno. Upam, da se čimprej porihta. Sem pa jaz tudi pri sebi opazila povečan beli tok v zadnjem času. In veste, da res veliko sladkarij in OH pojem v teh dneh. No, v bistvu se vleče že od praznikov. Tako da se bom potrudila, da bom tudi jaz vse to precej zmanjšala, ker ne bi rada, da se kaj zaplete. Bom poročala, če bo bolje. zgaga Mene je do zdej ene 2x malo pekla. Očitno se bo tudi to začelo. Pri meni se takoj pozna, če jem kaj mastnega, potem me obvezno peče. No, vsaj v prvi nosečnosti je bilo tako. Bo treba zdravo jest! kg Me je skoraj kap!!!!! Ena je že napisala, da se doma več ne bo tehtala. Mislim, da se tudi jaz ne bom Kriiiizaaaaa!!!!! Me je kar strah naslednjega pregleda. Ojoj, si sploh ne upam napisat, koliko sem se zredila. Sploh po tem, ko je šlo na začetku tako počasi. Zdej sem pa kar eksplodirala. Lep dan!
|