Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...... jaz nisem opazila "izpada", sem toliko bizi te dni v službi, da samo dol padem, ko pridem domov
....
... se tipkamo. papa.
, ampak upam, da je še kakšna tu aktivna, ker imam eno vprašanje. Sem v 30 tednu nosečnosti, pravijo da bo
. že par tednov me ponoči tako zelo bolijo noge, da ne vem kam naj se dam. Zanima me če ima še katera takšne težave in kaj pomaga. Lep večer in velik nežnih brcik vam želim
. Majčica1508 hvala za dobrodošlico in nasvete. Krče mam kr konstantno vsako noč, še posebej če sem čez dan preveč na nogah al pa če velik sedim. Masaža res pomaga, sam je potrebno tolk truda, da mi uspe mojga dragega prepričat v sodelovanje, da je to bolj poredko, se moram spomnit nekaj, da ga mal zmotiviram.
? Zdaj pa ne vem, al bi kupovala roza al ne, kr fantka v roza oblekici si pa ne predstavljam najbolj
bom vilda..