tamy82
|
Pozdravček še od mene! No, jaz sem že opravila CTG danes in celo je zaznal neke popadke! No, jaz nisem prav nič čutila, tako da zna, da bo še kar neki časa trajalo do prave akcije Če ne grem prej v P, mam spet CTG čez en teden, torej 3.2. Me je pa kar malo stisnilo, ko mi je G rekla, da so že bili zaznani popadki, jaz bi zdej pa še kar kakšen teden počakala, da bo vsaj v februarju rojen Sej ni nujno, da greš kmalu rodit po tem ko ti CTG zazna popadke? Kakšne so vaše izkušnje? suzy držimo pesti, da bo vse ok! Pa čim bolj hitro, čim manj boleče! lil_ super, da se spet doma caratate! Apetit in kg: jaz pa zdej že več kot en teden opažam, da zjutraj, dopoldne sploh nisem lačna, potem pozno popoldne in zvečer, bi pa pojedla vse kar vidim Tako da ravno obratno kot bi mogla ne No sej zaenkrat sem v mejah normale lepo (kar se kg tiče), sem na +12 in upam, da do poroda kar tako ostane. Sicer ne vem kako hitro bo to šlo dol, ker nisem nič zatečena, tako da so se te kg nabrale predvsem v trebuh seveda, pa malo v boke/rit in joške. Bomo vidli kakšno bo stanje potem Danes moram pa obvezno na en sprehod, ker je zunaj tak lep sonček, da bi mela prav res slabo vest, če bi bila cel dan noter
|