Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 10:56:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hudič je, ko jaz to vse že itak počnem, samo POLEG službe, no razen parcele, kjer bi pesi v miru divjali nimam. Se tak vidi, da normalno ne vem za sebe, toliko imam dela. In če bi od nekje priletelo kakšnih 100 eur na mesec, bi samo v službi dala odpoved in ostalo vseeno vse počela in bi bilo ne ooo ti si pa skromna Ups...ena nula zmanjkala...prehitro tipkam....od 100na mesec bomo bolj težko živeli...1000 sem hotla napisat Hm...s takim zneskom mesečno bi mi tudi lažje dihali -čeprav ga spljoh ni težko zapravit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 10:57:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ja s kom te? če pa so vsi v službah!!! ti pa itak nikoli ne prideš na kavo.... se strinjam počak na poletje....boš me prek dovolj imela
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 10:57:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim te pa idi v knjižnico delat... S poklicno šolo?.......v sanjah za šolo pa res nisi nikoli prestara - to ni izgovor podpis...v šolo....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:00:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Profesorce,hitro mi se to povejte...Danes smo imeli eno debato.... A najino dete gre v 1razred s septembrom,ko je star 5 pa pol ali 6,5let? nisem profesorca ampak menda mora tisto leto ko gre dopolniti 6 let
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:02:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Ni nujno,botrca....je precej odvisno od otroka ja samo se mi zdi vseeno prehitro da gre z ne polnih 6...ali nič ni prehitro....
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:03:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim te pa idi v knjižnico delat... S poklicno šolo?.......v sanjah za šolo pa res nisi nikoli prestara - to ni izgovor podpis...v šolo.... Eh babe zmešane.... ...v šolo me naganjate,meni pa že domača naloga od prvošolčka dela probleme
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:03:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no upam, da bom prej svojo šolo dokončala, preden bom mogla it še enkrat v osnovno z otrokom joooj pod tole pa se jaz tudi podpisem,rabim eno tako brco v rit ,da me kar do lune ponese spokaj seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:05:22
|
|
|
|
majakla
|
Jutro, spala do 10.30, moja deda porihtala in ju poslala na sprehod. Mater ste se zalapale včeraj, pa resne postale. Meni je to prehitro - 6 let v šolo - mislim in ko gledam sestrina 2 - nikakvi sistem - naš je bil ful boljši.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:05:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ti si optimimist...bravo danes je malo takih ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigami Mater paše sanjat.....samo dnar še rabim te pa idi v knjižnico delat... S poklicno šolo?.......v sanjah za šolo pa res nisi nikoli prestara - to ni izgovor podpis...v šolo.... Eh babe zmešane.... ...v šolo me naganjate,meni pa že domača naloga od prvošolčka dela probleme eh to je samo izgovor.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:06:45
|
|
|
|
arabela*
|
grem kaj delat.....za učit tak nimam, ker vse znam...... ...brezveze pol čas s tem zgubljat... M ima vročino......še vedno.....študiram, da bi ji danes dala svečko
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:11:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mater ste se zalapale včeraj, pa resne postale. Meni je to prehitro - 6 let v šolo - mislim in ko gledam sestrina 2 - nikakvi sistem - naš je bil ful boljši. Odvisno,kdaj je otrok rojen-če je na začetku leta,je v bistvu star že skoraj 7 let... ....bi mogla prej preštudirat,kdaj boš šla otroka naredit jaz sem v prvo zaj....,pa sem pri drugi popravila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:12:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh to je samo izgovor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:12:48
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M ima vročino......še vedno.....študiram, da bi ji danes dala svečko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:14:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mater ste se zalapale včeraj, pa resne postale. Meni je to prehitro - 6 let v šolo - mislim in ko gledam sestrina 2 - nikakvi sistem - naš je bil ful boljši. Odvisno,kdaj je otrok rojen-če je na začetku leta,je v bistvu star že skoraj 7 let... ....bi mogla prej preštudirat,kdaj boš šla otroka naredit jaz sem v prvo zaj....,pa sem pri drugi popravila Meni nič ni šlo po planih, smo srečni, da je sploh ratalo, ker je slabo kazalo - je pa Nik 2. oktobra - KOLIKO BO TE STAR? 5! To je za: . . . --- Pol pa nov. in dec. skozi prste pogledajo, pa bo najmlajši?
< Sporočilo je popravil majakla -- 6.2.2011 11:15:41 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:15:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Meni nič ni šlo po planih, smo srečni, da je sploh ratalo, ker je slabo kazalo - je pa Nik 2. oktobra - KOLIKO BO TE STAR? 5! To je za: . . . Jap-žal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:16:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M ima vročino......še vedno.....študiram, da bi ji danes dala svečko Podpis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:17:29
|
|
|
|
majakla
|
Ni fer - ampak to tak ni nič novega. Grem se malo vmit, da ne bota moja2 prej nazaj, pa me TU najdeta.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:17:45
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pol pa nov. in dec. skozi prste pogledajo, pa bo najmlajši? Nič ne gledajo skozi prste-moj je 15.novembra,pa še težave je imel...pa ni bilo razloga,da bi mu prestavili Tak da...ne bo najmlajši
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 11:19:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pol pa nov. in dec. skozi prste pogledajo, pa bo najmlajši? Nič ne gledajo skozi prste-moj je 15.novembra,pa še težave je imel...pa ni bilo razloga,da bi mu prestavili Tak da...ne bo najmlajši Saj vem, ampak bogi otroci, pol pa ni čudno, da so tak razvajeni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 12:41:24
|
|
|
|
botrca
|
Dan , ati pa ni rabil it delat...jeeeeeee ...smo dopoldan avte prali in sesali, pa Jan se je s kolesom vozil in to sam ...kosilo že končano...juha z rezanci, sv. zrezki v omaki in zašečena zelenjava s sirom in prelivom za zelenjavo in kisla smetana in endivija s krompirjem. Pol pa spanje in počivanje od spanja .
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 12:42:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Meni je to prehitro - 6 let v šolo - mislim in ko gledam sestrina 2 - nikakvi sistem - naš je bil ful boljši. se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 12:47:29
|
|
|
|
majakla
|
Oj, Botrca, mmm... spet boste dobro papcali. Bravo Jan kolesar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 12:51:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj, Botrca, mmm... spet boste dobro papcali. Bravo Jan kolesar. jap... ...pa hvala za kolesarja...še bo pestro
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 12:59:09
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bravo Jan kolesar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 13:05:19
|
|
|
|
majakla
|
Pa ne vem, če niso zobki za vse krivi, sem prej videla, da so od Nika štirke take kot moji kotniki, pa imam jaz ful velike zobe.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?