Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:34:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca aja pa te dni je nas skrat od ne vem kod na list papirja sam napisal svoje ime..Zdaj pa me spet nekaj bega? Marta ? V bistvu cisto po svoje vlece crte,da napise svoje ime....Npr I naredi,da os spodaj gor potegne crto.In zdaj ne vem,ce mu naj kao kazem pravilno al kaj naj...Ga ni pa noben ucil napisat svoje ime,tako,da ne vem od kod mu.Aja pa,ko se zmoti v vrstnem redu pa napise ati Če kaže zanimanje, da bi se naučil pravilno mu pokaži drugače ga pusti. Jaz bi ga verjetno vprašala nekaj v stilu: "Zelo lepo si napisal in ponosna sem nate, ker že tako veliko znaš. Se pa pravilno zapiše na malo drugačen način. Bi želel da ti pokažem ali boš počakal in se v šoli naučil pravilno?". Daš mu vedet, da bo nekoč moral znat pisat drugače, nič pa ni narobe, če sedaj pač tako. Hvala bom ga vprasala jutri kolker ga poznam pa bo rekel,neeee bom sam Nič hudega. Ko učiteljica pokaže kako se zapiše in poudari, da se začne zgoraj, večina otrok to sprejme brez problema (tudi če so prej znali drugače). Učiteljico tudi drugače "vidijo", kar ona reče je v tem obdobju zakon (in potem žal nikoli več ).
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:35:38
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:36:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no upam, da bom prej svojo šolo dokončala, preden bom mogla it še enkrat v osnovno z otrokom Se bojim,da to mene čaka Predvsem ko prinese domov nalogo: Izreži in nalepi tri predmete v obliki KOCKE in tri predmete v obliki KROGLE! Pol ure sva iskala po reklamah predmete v obliki kocke....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:37:56
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:39:25
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no upam, da bom prej svojo šolo dokončala, preden bom mogla it še enkrat v osnovno z otrokom joooj pod tole pa se jaz tudi podpisem,rabim eno tako brco v rit ,da me kar do lune ponese kaj pa končuješ? kemijsko tehnologijo....bi morala po letih ze drug fax met naret pa sem cist zabluzila oz se polenila glede tega u se čuje komplicirano . saj bo, lahko te jaz malo "nabrcam" če češ, samo moraš ti mene nazaj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:39:26
|
|
|
|
Sacherca
|
Iz cveka kopirano Mali đavolčić sletio u New York i kaže: "Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti." Ovi ga odmah na aerodromu okrenu i kažu:"Ne možeš ovdje krasti, idi u Englesku." On ode tamo i ista priča: "Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti." Ovi isto i pošalju ga u Njemačku: "Idi tamo pa kradi, tamo se krade." I on u Njemačku ... Sleti na aerodrom i kaže:"Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti." Ovi ga odmah u rikverc i kažu: "Ima jedna zemlja dolje niže, Slovenija, tamo se krade na veliko, a nitko ne odgovara za ništa i ne ide u zatvor. Idi tamo." On odmah u Sloveniju, sleti na aerodrom na Brniku i kaže: "Ja sam mali đavolčić, imam ... ma ... gdje mi je koferčić, **** vam mater lopovsku..."
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:39:50
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no upam, da bom prej svojo šolo dokončala, preden bom mogla it še enkrat v osnovno z otrokom Se bojim,da to mene čaka Predvsem ko prinese domov nalogo: Izreži in nalepi tri predmete v obliki KOCKE in tri predmete v obliki KROGLE! Pol ure sva iskala po reklamah predmete v obliki kocke.... Mi je ravno ena mama na govorilnih pravila, da se je morala zraven vsest in rabila eno uro, da je skapirala kako se računa z razdruževanjem seštevanca ali odštevanca (v drugem razredu), da je lahko otroku pomagala.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:40:39
|
|
|
|
sami0804
|
Grem jaz k 5. jezdecu tortica,kak se ti je zdel BIKINI od Pattersona-meni so vse dlake stale pokonci
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:41:21
|
|
|
|
Sacherca
|
Nic,grem jaz spat,ker ne vem,kdaj bomo zjutraj zaceli gledat ziv zav Lahko noc
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:41:42
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Mi je ravno ena mama na govorilnih pravila, da se je morala zraven vsest in rabila eno uro, da je skapirala kako se računa z razdruževanjem seštevanca ali odštevanca (v drugem razredu), da je lahko otroku pomagala. ja otroci bi rabli včasih zraven domačih nalog še navodila za starše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:41:45
|
|
|
|
marta82
|
U mater babe, a ve veste kolk je ura. Jaz bom imela zjutraj budnico pa bom kar na glavo letela.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:42:03
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem jaz k 5. jezdecu tortica,kak se ti je zdel BIKINI od Pattersona-meni so vse dlake stale pokonci Uzivala in pozirala sem vse njegove knjige
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:42:25
|
|
|
|
bambixxx
|
nočko sacherca jaz se tudi poslavljam nočko vsem ostalim!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:42:46
|
|
|
|
marta82
|
Lahko noč.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:45:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx no upam, da bom prej svojo šolo dokončala, preden bom mogla it še enkrat v osnovno z otrokom Se bojim,da to mene čaka Predvsem ko prinese domov nalogo: Izreži in nalepi tri predmete v obliki KOCKE in tri predmete v obliki KROGLE! Pol ure sva iskala po reklamah predmete v obliki kocke.... Mi je ravno ena mama na govorilnih pravila, da se je morala zraven vsest in rabila eno uro, da je skapirala kako se računa z razdruževanjem seštevanca ali odštevanca (v drugem razredu), da je lahko otroku pomagala. No ja,ni glih nekaj takega,na kar sem ponosna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:46:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Grem jaz k 5. jezdecu tortica,kak se ti je zdel BIKINI od Pattersona-meni so vse dlake stale pokonci Uzivala in pozirala sem vse njegove knjige Kaj sploh vprašam!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 5.2.2011 23:47:52
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Iz cveka kopirano Mali đavolčić sletio u New York i kaže: "Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti." Ovi ga odmah na aerodromu okrenu i kažu:"Ne možeš ovdje krasti, idi u Englesku." On ode tamo i ista priča: "Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti." Ovi isto i pošalju ga u Njemačku: "Idi tamo pa kradi, tamo se krade." I on u Njemačku ... Sleti na aerodrom i kaže:"Ja sam mali đavolčić, imam koferčić i došao sam krasti." Ovi ga odmah u rikverc i kažu: "Ima jedna zemlja dolje niže, Slovenija, tamo se krade na veliko, a nitko ne odgovara za ništa i ne ide u zatvor. Idi tamo." On odmah u Sloveniju, sleti na aerodrom na Brniku i kaže: "Ja sam mali đavolčić, imam ... ma ... gdje mi je koferčić, **** vam mater lopovsku..." Dober,ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 7:21:23
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Začuda spali dobro,do 6.45,dokler ni Maks priguncal v sobo in naju zbudil.Zaj sem rabla pol ure da sem vas prebrala.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 7:48:06
|
|
|
|
Sacherca
|
Jutro! Se mi je kar zdelo,da bova danes zgodnja.Pokonci ze od 7.10
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 8:20:08
|
|
|
|
botrca
|
Jutro , spali super do 7.50, zdaj pa mali gleda živ žav, jaz pijem kavo, moj pa še spi.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 8:43:56
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spali do 6:20 ko se je začel dret isse ( sem se zmotla včeraj za 20 min ). Mu ga segrela in hop nazaj v pojstlo kjer sma še bila do 7:45.
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 8:49:59
|
|
|
|
bambixxx
|
Dobro jutro, želim vam prekrasen sončen dan!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 9:46:12
|
|
|
|
sami0804
|
Dan! Končno uspela prit do svoje prve kave danes Spali do 8-ih oz. do 8.30 (Mitja)....zdaj pa gledata Bee Movie-jaz pa na prepotrebni kavi danes-nisem najboljše volje,pa bo že moralo it Za kosilo danes goveja juha z rezanci,govedina iz juhe,vinski zos,pire krompir in verjetno še kaka polpeta za maladva-plan B........ .......ja,takle mamo,z našimi žlikravimi frocami
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 10:15:02
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hudič je, ko jaz to vse že itak počnem, samo POLEG službe, no razen parcele, kjer bi pesi v miru divjali nimam. Se tak vidi, da normalno ne vem za sebe, toliko imam dela. In če bi od nekje priletelo kakšnih 100 eur na mesec, bi samo v službi dala odpoved in ostalo vseeno vse počela in bi bilo ne ooo ti si pa skromna Ups...ena nula zmanjkala...prehitro tipkam....od 100na mesec bomo bolj težko živeli...1000 sem hotla napisat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 18. del 6.2.2011 10:18:16
|
|
|
|
Arwenko
|
Aja, pa dan drugače Jaz grem zdaj na hitrco pozajtrkovat, ker prej enostavno nisem prišla zraven. Pol pa grem tiramisu delat in najbrž še tortico, za kosilo bo pa eno rižota. Popoldne pa se nameravamo spravit domov, tak da moram imet kosilo ob 14h fertig ko pride moj iz službe, da bomo lahko čim prej šli.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?