Tigrica86
|
ka je zdj to, vse bi neki dihale, pa še sploh niste na vrsti... Dans sm sam js na seznamu, no mogoče lahk gre še katera, k je mela pred mano rok, druge pa kr počakat no, sam glede na to, da sm že nazaj s CTG-ja, ki je za popadke pokazal najbolj ravno črto do zdaj, zgleda da me bo še katera prehitela Naša je spala, tk da je bil utrip skoz okol 130, krčenja popolnoma nič, mi je pa G, glede na to, da mam dans PDP, nardila še UZ, da je preverla količino plodovnice, ki jo je še dovolj (torej mi ne odteka po kapljicah, ampak mam sam tolk močn bel tok ), MV mi ni nč merla oz. vsaj rekal mi nč ni, pa tud nč mi ni "štorala" tam spodi... rekla je edino, da je postlca zrela. sm pa vprašala še za predvideno težo, pa je rekla okol 3500g mi je pa čudno, k mi ni nč napisala v knjižico (pomoje je pozabla, ker ma ful gužvo)... no, naslednji CTG mam še v petek pri njej, pol bomo pa vidli al bom šla čez vikend v P na CTG al kr v ponedeljek k svoji seveda sm js optimist, da grem že prej dihat annai - čestitke za punčko! lepo se cartajte
|