Jo@n
|
Ojla, tudi jaz sem še vedno kinderjajček in že spet z bolečim ušesom... Se je začelo včeraj kar naenkrat z zamašenim ušesom zvečer, potem pa se iz ure v uro stopnjevalo do bolečin. Grr.... Sem šla danes kar do dr., pa moj osebni ne dela, dežurni (ki je tudi naš pediater) pa se ni mogel odločit, ali bi mi dal AB, me poslal dalje k otologu ali kaj tretjega... No, pa je že skoraj spisal napotnico, pa ugotovil, da je pod ??? če bom do poroda že na vrsti, Hiconcila mi raje ni dal, ker me je zadnjič vse srbelo... no na koncu mi je v uho vstavil trak z zdravilom, jaz pa srčno upam, da prime in da bo vsaj nekaj spanja ponoči Če me že vse ne tišči in ne obiskujem wc-ja, mam pa drugo sra... Samo da se dogaja Ponedeljkov pregled v P ni prinesel nič novega, krvni testi (jetrni) so bili HB ok, CTG raven, kot bi ga z ravnilom potegnil, tako da grem danes teden v sredo čist zares rodit s CR, če se ne bo sam od sebe odločil-a da prej pokuka ven. Brce so postalje čedalje bolj eno raztegovanje, trebuh imam včasih takšnih oblik, da samo gledam... Piham kot štirje, lovljenje malega princa je že cel podvig, po sprehodih pa sem tudi čisto na off... Sicer pa, kaj vam čem pravit... Baje mine
|