little*miss
|
čer punce Teyla, upam da se ti težave z jetri čimprej odpravijo. Nočno previjanje - Če bo pokakan ja, drugače ne, oziroma po občutku Meta kaj pa malo lenarjenja? drugače pa je kar fajn brez trebuha..se lahko normalno stuširam, drugo še sicer ne delam (bi malo težko po porodnišnici čistila) Na ninchi sem se jaz tudi že spomnila, upam, da je ok in da ni zapadla v poporodno depresijo. Javi se nam kaj. Pa seveda vse najlepše za rojstni dan in cimvec lepih in veselih trenutkov z malim Alexom. Tamy pri nas pa dajo d3 komaj na prvem pregledu pri enem mescu. Dajat pa sem mogla najprej eno kapljico, naslednji teden 2, naslednji 3, postopoma do 5, potem pa smo pri 5 ostali do nevem kdaj. sem ji samo pozimi dajala, potem pa smo se tak martinckali na sončku Drugače sma z Janom ok, kolki so bp, sluh tudi, jutri pa grema domov k sestrici. Komaj čakam da jo vidim. Včeraj sma imela malo bolj pestro noč, ker je bil lačen, pa nič ni priteklo prav, dude pa ni hotel. Je že zdaj pameten no, danes upam na boljšo noč, ker sem dobila nekaj mleka. Zdaj že spi, jaz pa bom tudi šla. Fajn se mejte, tiste, ki grete rodit srečno, ostale pa še božajte trebuščke lahko noč