_sunny_
|
Halo punce! Jaz za enkrat še obvladujem situacijo tam spodaj sem pa med tistimi "srečnicami", ki nam dlake v nosečnosti bolj močno poganjajo kot prej! Mislim, da bom vztrajala na žiletki in fant bo malo pomagal, če bo pa prehudo bom pa zbrala pogum za brazilsko Za noge pa uporabljam epilator in je super. Tako kot voskanje, če pa vmes požene kakšna "ilegalka" jo pa hitro odstranim! Glede 3D ultrazvoka še se odločam, ga delajo pri nas v Velenju, čakalna doba je približno en teden! Je pa res, da še nisem bila na morfologiji, imam jo v torek! Če najina biba ne bo pokazala kaj ima med nogicami potem greva zagotovo na 3D, drugače bova pa malo razmislila, ker ni ravno poceni Jaz imam previjalno torbo na vozičku, takšno, ki se pritrdi in sname ( quinny buzz), kadar pa ne bomo s sabo vlačili vozička, bo pa v uporabi, kar ena izmed mojih malo večjih torb! Sem že določila za to eno rumeno S Oliverjevo, ki jo drugače zelo malo uporabljam, zaradi žive barve in velikosti, za pleničke, kremice in ostalo robo bo pa ravno pravšnja!
|