soraia
|
Lana tudi jaz pravim, da misli pozitivno in da bo vse ok, sploh sem že v prvi nosečnosti ugotovila, da meritve niso prav zanesljive. Seveda pa je prav, da greš še na samoplačniško morfologijo, in boš potem tako bolj mirna. Morje oz dopust: če bomo zdravi, si bomo sigurno kaj privoščili, tam nekje konec avgusta ali pa začetek septembra. Nekaj smo se tudi o Bohinju pogovarjali. Bomo pa o točni destinaciji odločali sproti, odvisno tudi od vremena. Vsekakor bo to nekje v bližini. Vam pa povem, da me pošteno daje nostalgija po mediteranu, ampak za letos ga spuščamo. Hruška debeluška: hvala za link od carnevala, tudi jaz bom šla naslednjič tja, je sicer malo dražje, ampak mi je bližje. Šola za starše: mislim, da jo tokrat ne bom obiskovala, pri prvi nosečnosti sem jo, zdaj pa ne vidim potrebe, pa tudi časovno mi ne bo zneslo. Previjalna torba: jaz sem jo dobila že pri vozičku, tako da jo nisem posebej kupovala, včasih pa sem dala stvari tudi v nahrbtnik. In se strinjam sploh ni treba kupovati prav torbe za previjanje, lahko je to čisto običajna torba ali nahrbtnik, pomembno je le, da je dovolj veliko. Previjalna miza: mi smo kar pisalno mizo izkoristili za to, samo previjalno podlogo smo kupili, pa je.
|