Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Danes sem imela morfologijo in je vse OK razen ena meritev je na meji, tako da mi bo prihodnjič še enkrat izmeril, ker naj bi se takrat že končal razvoj. Mi je povedal kaj je meril...vendar sem bila šokirana in si sploh nisem zapomnila...govoril mi je o neki tekočini v glavi.
, sicer pa meritev je na meji, torej je še normalna. Ne? Nimaš se kaj sekirat, mogoče je slabo izmeril, ali pa se ni dobro videlo in ni mogel boljše izmerit, kakorkoli, izmeril je pa normalno meritev, ki se ne sme poslabšat in prit pod povprečje. Vse je še ok! Ne sekiraj se vnaprej! Gut?
vse ok...probaj se ne sekirati, čeprav je to lažje reči, kot pa storiti...upam in držim pesti, da je z bebico vse ok!!
Držim pesti in verjamem, da je s tvojim
naš mali
je zdrav, use poteka vredu... sem pa v NM veliko bolj zadovoljna tako z sestrami kot G...na UZ ni dobro videla srčka, zato mam čez dva tedna ponovno pregled..