onur
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Mihelinka fluf js imam banico bebejou in stojalo obstaja bebejou, torej predvidevam da gre skup. Ne vem pa če je univerzalno, sem pa ziher, da če ti ne bo pasalo, da ga lahko vrneš, sam zmenit se moraš v baby centru. Sem pa jezna ko hudič ker sem kupila podlogo za v banico OKbaby in mi ne paše čist noter v banico, sem pa vidla da so zdaj dobili te podloge tudi od bebejou ki so original. Torej če katera hoče, ji prodam tole podlogo, točno take barve. Se strinjam. Mi smo imeli čist navadno banjico, le na stojalu, da se nisem sklanjala, ker sem jo kopala v sobi. Cena...js sem dala 12€, pošljem po pošti na moje stroške za 10€... P.S. Se opravičujem za oglas, vem, da ne smem oglaševat tukaj ampak je čist by the way omemba.... mihelinka..ne kupuj še takšnih stvari..se ti nikamor ne mudi..prvi mesec itak otročka kopaš na rokah, da ga lahko obračaš..pa plenička zraven not ponavad plava, ker ga prvo zaviješ v pleničko da se ne ustraši,...tako da vsi taki "pripomočki" znajo v vodi dojenčka zlo prestrašit.. tole stojalo pride bolj prav ko otrok že drži glavco Se strinjam. Mi smo imeli čist navadno banjico, le na stojalu, da se nisem sklanjala, ker sem jo kopala v sobi.