Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 7:52:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kaj kava bo danes? ja, baje naj bi bila, samo ne vem, če kdo sploh pride elevitka je rekla, da bo danes vidla, kake volje bo T, ti če boš prišla, bambi mogoče (za njo nisem ziher, samo mislim, da namerava prit), pa jaz sem mela namen prit Upam, da nisem katere ven spustla (če sem, pardon-nisem nalašč )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 8:04:25
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya elevitka..zs odgovorila !
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 8:19:46
|
|
|
|
rina22
|
Ko boste vedle, prosim javite, če pridete na kavo. Sama res ne bom hodla tja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 8:20:57
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ko boste vedle, prosim javite, če pridete na kavo. Sama res ne bom hodla tja rina zs !
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 8:24:01
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ko boste vedle, prosim javite, če pridete na kavo. Sama res ne bom hodla tja rina zs ! odgovorila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 8:25:40
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ko boste vedle, prosim javite, če pridete na kavo. Sama res ne bom hodla tja rina zs ! odgovorila tudi jaz
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 8:48:14
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ko boste vedle, prosim javite, če pridete na kavo. Sama res ne bom hodla tja normalno, da pridemo! če smo se pa zmenle.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 8:49:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ko boste vedle, prosim javite, če pridete na kavo. Sama res ne bom hodla tja normalno, da pridemo! če smo se pa zmenle. Jaz pridem,kot sem rekla.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 9:12:49
|
|
|
|
koala
|
Jutro! botrca upam da boš dobro opravla danes. Pestke! Saraya kakšne številke pa maš cotik? rina jaz za A, kupujem v Kiku, NKD, včasih Leclerc,...
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 10:13:46
|
|
|
|
arabela*
|
morning zajtrk..pospravim..in naokoli..... zunaj sibirija...zjutraj bilo -10...sem skoraj zmrznila..... .....še fajn da tu fajn kurijo, da sem zmeraj v majčki brez rokavov
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 10:15:35
|
|
|
|
arabela*
|
Koala, marta...cotik ni kaj dost...ene tri hlače, pa par pulovrov...ampk je vse bolj za doma Tak da naslednič...če bo kaj takega....vama šparam
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 10:16:58
|
|
|
|
arabela*
|
nič šibam jaz....moram stol za pisalno nabavit..oz dva..v roza barvi....pa čim manjšega, pa poceni, ker original od malega princa je predrag...., pa prevelik
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 13:02:50
|
|
|
|
rina22
|
dan naša frajla se je najedla, zdaj pa že lepo spi elevitka in bambi, sem zelo vesela, da sem vaju spoznala Upam, da se bomo večkrat vidli elevitka, bambi in matcar, če želite, mi pošljite na zs mail naslov, da vam pošljem slikice tasa, tvojega pa mam (upam, da imaš še vedno istega )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 13:36:34
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan naša frajla se je najedla, zdaj pa že lepo spi elevitka in bambi, sem zelo vesela, da sem vaju spoznala Upam, da se bomo večkrat vidli elevitka, bambi in matcar, če želite, mi pošljite na zs mail naslov, da vam pošljem slikice tasa, tvojega pa mam (upam, da imaš še vedno istega ) sem poslala... tudi jaz imam nekaj slikic... katera želi naj na ZS pošlje mail
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 13:37:22
|
|
|
|
elevitka
|
Saraya sorry ni mi zneslo prit pred 10 uro... bom kateri drugi dan okoli pripeljala ko boš doma
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 13:42:58
|
|
|
|
tasa_m
|
babe žabe, lepo vas je bilo videt Rina ja, ja še vedno enak mail elevitka, saj moj mail imaš al ti ga pošljem??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 13:45:13
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m babe žabe, lepo vas je bilo videt Rina ja, ja še vedno enak mail elevitka, saj moj mail imaš al ti ga pošljem?? lulika... mam ja pošiljam slikice.... VSE KI STE NA FACEBOOKU IN STE BILE DANES NA KAVI SEM POSLALA NA E-MAIL KI GA IMATE NA FB (RAZEN MATCAR-tebi sem poslala na hotmail)
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 13:45:49
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan naša frajla se je najedla, zdaj pa že lepo spi elevitka in bambi, sem zelo vesela, da sem vaju spoznala Upam, da se bomo večkrat vidli elevitka, bambi in matcar, če želite, mi pošljite na zs mail naslov, da vam pošljem slikice tasa, tvojega pa mam (upam, da imaš še vedno istega ) sem poslala... tudi jaz imam nekaj slikic... katera želi naj na ZS pošlje mail ok, takoj pošljem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 13:46:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m babe žabe, lepo vas je bilo videt Rina ja, ja še vedno enak mail Tudi vaju je bilo lepo videt slikice pa te že čakajo na mailu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 14:03:03
|
|
|
|
elevitka
|
Zdravo ikajug.... boš samo brala... ali boš tudi rekla kako ? bambixx .... sorry sem očitno poslala na služben mail ker sem dobila povratnico o odsotnosti (pošlji mi domačega če želiš) upam da nisi huda
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 14:50:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Sem dobila slikice, hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 15:33:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 dan naša frajla se je najedla, zdaj pa že lepo spi elevitka in bambi, sem zelo vesela, da sem vaju spoznala Upam, da se bomo večkrat vidli elevitka, bambi in matcar, če želite, mi pošljite na zs mail naslov, da vam pošljem slikice tasa, tvojega pa mam (upam, da imaš še vedno istega ) mi2 sva pred pol ure komaj prikolovratila domov . meni je bilo tudi super na kavi, fajn te je bilo končno spoznati rina . pa zs sem ti tudi poslala.
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 24.2.2011 15:35:40 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 15:35:08
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka bambixx .... sorry sem očitno poslala na služben mail ker sem dobila povratnico o odsotnosti (pošlji mi domačega če želiš) upam da nisi huda ne nič hudega, ga imam doma (laptop), tak da vse dobim . povratnica pa mora bit, zaradi strank in ljudi, ki mi še po 10 mesecih maile pošiljajo, pa vejo, da sem na porodniški . hvala!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 15:42:59
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka-tnx za slikice,ful so lepe,no razen 2,ko sem jaz gor. Rina-sem ti poslala ZS!
< Sporočilo je popravil matcar -- 24.2.2011 15:43:39 >
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 24.2.2011 15:45:14
|
|
|
|
arabela*
|
dan... lepo da ste uživale na kavice.... Mi doma, se najedli..zdaj pa malo relax. Bili naokoli, pripeljali mizo, je že sestavljena...full lepo roza barva paše v sobo, pa stole smo tud dobili v lesnini ....Tak da počasi bo vse porihtano, samo še omaro mi drug mesec pripeljejo, pa gotovo Ne najdem pa nikjer španskih sten, bo se zgleda treba v ikeo odpeljat Kak fajn..sonček... ko bi le ostal...ampak napovedujejo še hudo zimo
|
IMENAkostekovaKATERE IME TI JE VSECANDREA (
17%)

SANDRA (
20%)

SNEZANA (
3%)

PETRA (
26%)

KATIC A (
6%)

KRISTINA (
27%)
Število vseh glasov: 219Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!