Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 22:19:49
|
|
|
|
Arwenko
|
kje pa ste danes vse?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 22:25:21
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko kje pa ste danes vse? Zatišje-spet...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 22:53:34
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Večer! Samo da vas pozdravim. Sem glih izpod tuša. Zdaj pa še malo hop, pred TV pa spat. Imam jutri zjutraj ob 8 ginekologa. Se mi pred osmo še iz postelje ne da privlečt, ne da bi še tam okrog hodila...mah, bo že. Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 22:55:54
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Aja, sem pozabila...Arwenko, lahko vprašam kako ti je ime? Mi je moj rekel, da se spomni ene punce iz Mb, ko so skupaj igrali Travian. Nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 22:56:57
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Večer! mi smo bolj slabe volje in vsi bolani. M. je včeraj gnoj iz oči tekel. Kaj takega še nisem videla. Danes tudi ni nič boljše. Po******* bom ! V sob. ima prvi roj. dan in upam, da se zrihta do takrat, če ne bomo še praznovanje mogli prestavit. Upam, da bo M. čimprej zdrava!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 22:57:29
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer... meni je pa tamala driskala prejle, pa sluz v blatu. Sem klicala patronažno, pa je rekla, da če pije, pol je ok, da naj do zjutraj počakamo, drugače pa naj gremo k dežurnemu. Mi je pa prejle spila 100ml čaja in 40 ml mleka na vrh, kar je več kot ok, pošten obrok za njo. zdaj pa spi. Upamo, da bo vse ok in da nebo treba k zdravniku.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 23:06:04
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Aja, sem pozabila...Arwenko, lahko vprašam kako ti je ime? Mi je moj rekel, da se spomni ene punce iz Mb, ko so skupaj igrali Travian. Nočko! Tina sem drugače, ampak v moji ally sta bila samo dva prav iz mb, tista dva poznam tudi osebno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 28.2.2011 23:52:53
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 Aja, sem pozabila...Arwenko, lahko vprašam kako ti je ime? Mi je moj rekel, da se spomni ene punce iz Mb, ko so skupaj igrali Travian. Nočko! Tina sem drugače, ampak v moji ally sta bila samo dva prav iz mb, tista dva poznam tudi osebno Aja...ne, sej midva sva takrat še živela v Lj. Pravi, da je bila neka Jasna. Zdaj pa res nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:27:31
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:31:20
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:37:25
|
|
|
|
tasa_m
|
Jutro punce, kako ste? Lenci_ upam da se M pozdravi do 1.roj.dne Pr nam je Lija dve leti že za svoj roj.dan bolana. Sicer ni tak hudo, samo mal povišana temperatura tak da gre ven. Druga pa nisem brala,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:37:59
|
|
|
|
rina22
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:38:20
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Večer! mi smo bolj slabe volje in vsi bolani. M. je včeraj gnoj iz oči tekel. Kaj takega še nisem videla. Danes tudi ni nič boljše. Po******* bom ! V sob. ima prvi roj. dan in upam, da se zrihta do takrat, če ne bomo še praznovanje mogli prestavit. Upam, da bo M. čimprej zdrava! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:38:42
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer... meni je pa tamala driskala prejle, pa sluz v blatu. Sem klicala patronažno, pa je rekla, da če pije, pol je ok, da naj do zjutraj počakamo, drugače pa naj gremo k dežurnemu. Mi je pa prejle spila 100ml čaja in 40 ml mleka na vrh, kar je več kot ok, pošten obrok za njo. zdaj pa spi. Upamo, da bo vse ok in da nebo treba k zdravniku. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:40:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer... meni je pa tamala driskala prejle, pa sluz v blatu. Sem klicala patronažno, pa je rekla, da če pije, pol je ok, da naj do zjutraj počakamo, drugače pa naj gremo k dežurnemu. Mi je pa prejle spila 100ml čaja in 40 ml mleka na vrh, kar je več kot ok, pošten obrok za njo. zdaj pa spi. Upamo, da bo vse ok in da nebo treba k zdravniku. podpis Ojoj pikica mala, naj čimprej mine. Super, da je toliko popila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:41:28
|
|
|
|
majakla
|
DOBRO JUTRO Ej, sneguje!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:42:11
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla DOBRO JUTRO Ej, sneguje! jutro pa reeeeees upam, da bo čimprej nehalooooooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:45:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jutro punce, kako ste? Lenci_ upam da se M pozdravi do 1.roj.dne Pr nam je Lija dve leti že za svoj roj.dan bolana. Sicer ni tak hudo, samo mal povišana temperatura tak da gre ven. Druga pa nisem brala, Oj, Tasaaaaaaaaaa... pogrešana, kje se skrivaš? Upam, da se vidimo spet kmalu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:46:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla DOBRO JUTRO Ej, sneguje! jutro pa reeeeees upam, da bo čimprej nehalooooooooo Jaz tudi, dovolj je zime.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:46:58
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Uživam pri jutranji , da se malo skup spravim ker noč ni bila nič kaj lepa. Pa nena hodite ven. Je uša mraz.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:47:09
|
|
|
|
majakla
|
Lenči, še za tvojo miško, da ga bo lahko čagala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:48:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Lenči, še za tvojo miško, da ga bo lahko čagala. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:49:59
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Uživam pri jutranji , da se malo skup spravim ker noč ni bila nič kaj lepa. Pa nena hodite ven. Je uša mraz. Oooo Ly-jika. Sem že bla zunaj, Nika sem že 20 do 8 dostavila, ker sem imela pomoč. Pol pa sem bila v Sparu prehitra in skočila v kafič na kafe, mater sem se čudno počutila. Včeraj pa sem že pred 9. bila v pojsli, še zdaj ne morem da verjamem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 8:57:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Uživam pri jutranji , da se malo skup spravim ker noč ni bila nič kaj lepa. Pa nena hodite ven. Je uša mraz. Oooo Ly-jika. Oooooo nazaj. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sem že bla zunaj, Nika sem že 20 do 8 dostavila, ker sem imela pomoč. Pol pa sem bila v Sparu prehitra in skočila v kafič na kafe, mater sem se čudno počutila. Jaz tudi L 15 do 8-ih. Pol pa šla v Lidl in čakala zunaj še 10 min. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Včeraj pa sem že pred 9. bila v pojsli, še zdaj ne morem da verjamem. Te sem pa jaz najbolj delala.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 1.3.2011 9:09:17
|
|
|
|
ly117
|
Kje se zdaj vse skrivate. Mam še pol ure časa preden začnem skakat po stanovanju.
|
spanjeLelly28 RRkdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?pri manj kot 3 letih (
60%)

nekje med 3-6 letom (
30%)

z vstopom v šolo (
10%)
Število vseh glasov: 30Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!