|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Apartma Sol Amfora ali Melia Istrian Villas 4*
6.3.2011 11:38:32   
Nastya
Za prvega maja se z družinskimi prijatelji dogovarjamo da bi šli skupaj v Umag. Vsi imamo dokaj male otroke, dva 2 letnika in 6 in 8 let. Mi smo do sedaj vedno hodili v hotele, ampak za spremembo smo pa rekli gremo za prvega maja, kar v Umag in sicer ali v Apartmaje Sol Amfora ali Melia Istrian Villas. Te Melia Istrian Villas delujejo na zunaj zelo lepe in mislim, da so tudi znotraj. Predvsem pa me zanima, če je katera že bila, kako je tam s toploto. Vem da je klima in da je nastavljiva hladno-mrzla, kaj pa drugi prostori (spalnica, kopalnica), ker konec aprila in začetek maja še ni tako toplo da ogrevanja nebi rabili, sploh zaradi otrok..kako je kaj z notranjim bazenom (sicer kao piše da je ogrevana morska voda, upam da je res in ozraćje tudi)..všeč nam je tudi zato, ker je zunaj dovolj prostora da se otroci lahko igrajo itd..

Bom zelo vesela, če mi boste pomagale pri izbiri in mi povedale svoje mnenje o tem.

Hvala in lep dan še naprej !!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Apartma Sol Amfora ali Melia Istrian Vill...
6.3.2011 20:18:19   
luka jan
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1807499


Tu maš slikce, komentarje, vse. Da ne pišem še enkrat, super je.user posted image

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Apartma Sol Amfora ali Melia Istrian Vill...
21.3.2011 13:21:50   
jabi babi
mi smo bili lansko leto v istrskih vilah,mislim da je to nekaj podobnega.noro je blo.....brez napak...

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Apartma Sol Amfora ali Melia Istrian Vill...
24.3.2011 7:51:36   
Teja29
Mi smo bili lani za 1. maj v Istrskih vilah s 3-letnikom in še z eno družino, ki ima 7-letnika. Najeli smo veliko vilo za 2 družini.
V vili je bilo hladno, ampak smo takoj prižgali klimo na gretje in jo v dnevnem prostoru imeli skoz prižgano. Klima je v dnevnem prostoru in v obeh spalnicah.
Vile so zelo lepo urejene, čiste. Kopat smo se hodili v Aqua chil out (notranji bazen), kjer je ogrevana morska voda. Na bazenu ni bilo dosti ljudi, tako, da smo imeli dostikrat cel bazen samo zase. Voda je razmeroma topla (ne tako kot v kakšnih termah), ozračje pa ni bilo prav zelo toplo, sploh pa ne v garderobi. Ampak ni neke panike. Okolica je zelo primerna za sprehode, imajo veliko igral.
Mi smo uživali.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?